БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
Нащо с кайсии можете ли да ми предложите? Не са ми много хубави кайсиите, така че ако е възможно, нека да не е сладкиш, в който се слагат на половинки отгоре.... за сметка на това пък са много - 3 кг  Laughing така че повече идеи са добре дошли. Ако успея и една извара да вкарам в употреба заедно с тях ще е просто върха.

# 482
  • София
Нащо с кайсии можете ли да ми предложите? Не са ми много хубави кайсиите, така че ако е възможно, нека да не е сладкиш, в който се слагат на половинки отгоре.... за сметка на това пък са много - 3 кг  Laughing така че повече идеи са добре дошли. Ако успея и една извара да вкарам в употреба заедно с тях ще е просто върха.

Сладкиш с кайсии и грис

Сладкиш с кайсии

# 483
Вместо хартия за печене мога ли да ползвам друго - например фолио?  newsm78

# 484
  • София
Благодаря, Vanja77 !  Hug
Чакам още предложения, дами!  Blush
Вместо хартия за печене мога ли да ползвам друго - например фолио?  newsm78
Намасли и набрашни формата, в която ще печеш.

# 485
Благодаря за бързия отговор, Onna-bugeisha  Hug

# 486
  • варна
Днес си купих сепия - някакви идеи как да я приготвя newsm78

# 487
Благодаря на всички ,които се отзоваха със съвети и предложения. В крайна сметка беше моя импровизация ,но се получи добре. Другите предложения също мисля да пробвам докато има тиквички

# 488
Мога ли да смеся суха и жива мая при месене на тесто за хляб в хлебопекарна? Не ми достига, за да е само жива.

# 489
Имам пилешко меса за готвене, няма да стане за шишчета, а беше за това предвидено, имате ли идие за някакви пилешки късчета, нещо задушени с зеленчуци  newsm78

http://magyclub.com/pileshki-butcheta-s-kiselo-mlyako/
Ако не е късно вече, направи това... страхотно става, снощи ги правих с месо за готвене... преди няколко дена с бутчета... вкъщи си облизваме пръстите.   chef bowuu

# 490
Мога ли да смеся суха и жива мая при месене на тесто за хляб в хлебопекарна? Не ми достига, за да е само жива.
намали брашното според маята.
Маите имат различно поведение на втасване. Живата втасва по-добре на ниска температура - 30-на градуса, докато сухата иска да и е по-топло.
Но нищо не ти пречи да опиташ и с двете  Joy

# 491
Имам пилешко меса за готвене, няма да стане за шишчета, а беше за това предвидено, имате ли идие за някакви пилешки късчета, нещо задушени с зеленчуци  newsm78

http://magyclub.com/pileshki-butcheta-s-kiselo-mlyako/
Ако не е късно вече, направи това... страхотно става, снощи ги правих с месо за готвене... преди няколко дена с бутчета... вкъщи си облизваме пръстите.   chef bowuu

За този път е късно, но ще го пробвам следващия  Peace
Само че тези парчета бяха дребни, не стават за навиване.
Аз просто го мариновах със соев сос, престоя, и го запържих като кебап с чесън. Стана много вкусно също  Peace

# 492
Аз днес правя пилешкото с кисело мляко  Blush
Сложих ги в маринатата към 10.30 сутринта и след малко отивам да ги овъргалям и пека  Simple Smile Няма да са стояли цяла нощ, предполагам не е проблем  Mr. Green
Ще докладвам за резултата по-късно   chef

# 493
Направих ги пилешките гърди с кисело мляко - не сме очаровини, не бих повторила тази рецепта  Stop

# 494
Имам не добре узряла диня, какво мога да я направя, че няма да я ядем?!

Общи условия

Активация на акаунт