БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Направих смес от течна сметана и натурален шоколад, които разтопих, със спринцовката на Нурофен направих дупки отгоре и ги напълних. Отгоре замазах с останалия шоколад и наръсих с кокос. Невероятно съчетание на вкусове се получи, наистина е много сочен, аз не си падам по кексове, но тоя....ще се повтори непременно скоро  Heart Eyes МНого е ефектен като се нареже- шаренко с шоколадови ивички   bouquet
Как се правят тези дупки? Пропуснала съм рецептата на Селма Blush

# 466
  • София-Младост
Направих смес от течна сметана и натурален шоколад, които разтопих, със спринцовката на Нурофен направих дупки отгоре и ги напълних. Отгоре замазах с останалия шоколад и наръсих с кокос. Невероятно съчетание на вкусове се получи, наистина е много сочен, аз не си падам по кексове, но тоя....ще се повтори непременно скоро  Heart Eyes МНого е ефектен като се нареже- шаренко с шоколадови ивички   bouquet
Бодваш кекса със самата спринцовка(тези от детските сиропи). Sunglasses

# 467
  • София
Здравейте, донесоха ми замразени пъдпъдъци и фазан. Дайте изпитана рецепта как да ги приготвя  Hug

# 468
  • софия
Бодваш кекса със самата спринцовка(тези от детските сиропи). Sunglasses
Уффф, аз реших, че има някаква много голяма технология щом е със "специална" спринцовка Crazy

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 12:52 от zvanche

# 469
# 470
  • София
Благодаря ти пеп-4o  Hug
С твоите рецепти никога не съм имала издънка  Peace

# 471
Звънче, ако беше сложно нямаше да се пробвам даже аз  Heart Eyes
Обаче- в една дупка влизат 3 спринцовки шоколад, да знаете иначе остават кратерчета  Mr. Green
Шоколада си стяга вътре и става разкооош  Crazy

По ценното обаче е рецептата за самия кекс- невероятен   bouquet
а не моята импровизация

# 472
  • UK
Момичета , направих блат за торта , но ще я сглобявам утре. Как е най-добре да го съхранявам?

# 473
добре изстинал, в найлонов плик или свежо фолио

# 474
Мами кулинарки, дайте идея за пиле с ориз и зеленчуци ,но обезателно да има и тиквички ,че са в изобилие.

# 475
  • София-Младост
Мами кулинарки, дайте идея за пиле с ориз и зеленчуци ,но обезателно да има и тиквички ,че са в изобилие.
Правиш ориз с тиквички и слагаш и пилето Simple Smile
http://www.supichka.com/2011/06/blog-post_27.html

А ето идея само за тиквичките, смятам да я пробвам днес-утре, че и у нас има доста:
http://www.supichka.com/2014/06/hrupkavi-tikvichki-na-furna.html

# 476

виж това http://pep-4o.blogspot.com/2014/03/blog-post_4.html със свинско е, но го правя с пиле - повече харесват. Тай пастата можеш да пропуснеш, а кокосовата сметана замениш с обикновена сметана. Тук ориза е отделно, но ако не сложиш сметана, накрая можеш да добавиш предварително сварен ориз (като в китайското) и разбъркаш, да се омеша всичко.

# 477
Сложих горещо направено картофено пюре в бурканчета,
обърнах ги надолу с цел консервиране. След колко време ще са
готови - капачетата им да са хлътнали?

# 478
  • София
Сложих горещо направено картофено пюре в бурканчета,
обърнах ги надолу с цел консервиране. След колко време ще са
готови - капачетата им да са хлътнали?
около 4-5 часа нека да си стоят надолу с капачките.

# 479
Имам пилешко меса за готвене, няма да стане за шишчета, а беше за това предвидено, имате ли идие за някакви пилешки късчета, нещо задушени с зеленчуци  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт