Мимче
и не само за темата а и за хубавите новини( без киселините и гаденето разбира
) Живи и здрави да сте всички в предприетите ви начинания
Като ви чета и си мисля къде съм (по скоро като orhid), а къде ми се иска(по скоро като Мимченце...) ееееех .....
При нас новостите като при всички,първо паднало зъбче,последна година в детската,първа година в БГ училище,от август и немското ще започваме,търсим логопед че Ч то Ш то и С то не звучат ясно и много много други... от 2013 и ние сме германки,но голЕм келепир немам- още не мога да се науча да си духам носа така шумно на обществени места като тях и това си е
за рождения ден от мен получи СД с песнички. По едно време всичко розово беше толкова "сладко" ,че щях да Фана захарна болест само от слушане,но добре че фазите за това са фази за да приключват по някое време
, сега сме на вълна Еднорог,коне, бебета на животни та за това и ще празнуваме официално във фермата в която постоянно си убиваме свободното време сега в петък,че нямаха свободни часове- луда работа,но тук оправданието е много хубаво и дълго чакано-
,че чак
рядкост е да е по топло от България ,но пък днес е факт
От както навърши 4 се е замолила за истински кон,сега търсим принц с кон
срамежливата фаза отминава при нас вече,но за това пък емпатията вече е много силно изразена
за сега в по общи лини това от нас

на добър час на всички малки и големи юнчета
ще следя темиюката
Виж, за фермата ви завиждаме 
Да нацелуваш Митачето!
Йойо догодина трябва да е първи клас и сме тръгнали да проучваме училищата. Тук хубавите са частни и съответно първия критерий, който гледаме е такса на месец. Харесахме си чудесно училище, съвсем ново, на няколко години, с нова методология на обучение според възможностите на детето, а не само задължително преподаване на нов материал и зубрене. Абе много интересна работа се оказа, хареса ни, обаче кво - няма места
Ходихме в три различни сгради на същото училище, третата уж съвсем нова и са отворили 90 места за първолаци, ОБАЧЕ деца които имали братя и сестри в това училище, били с предимство. Еми то хубаво, ама нали се сещате, че латиносите раждат по 4-5 деца, като влезе първото дърпа всичките. И какво се оказа - че тия 90 места са буквално заети от деца с по-големи братя и сестри, които вече учат там.
Та й викам на оная "Добре де, така не е честно изобщо, значи ние с първородните деца изобщо нямаме шанс, така ли?!", тя хънка мънка.. И сега както ме тресат хормони, нацупих се, ревнах там, мъжа се изнерви, после ме навика в колата, аз още повече реееев
понеже се гледат със свекърва ми, а тя не може да го извежда понеже не можела да го хване навън и се страхува. Та от това седене в къщи имам един зарибен телеман и компютъроман, който за рождения си ден иска телефон с игри. Но няма да го огрее
Мисля, че там най-добре ще й помагат да си пише домашните, да й обясняват нещо ако не е разбрала... не че аз няма да мога, ама.. като си се знам, понякога нямам спокойствието и нервите да обяснявам по няколко пъти докато разбере
си