А ся де?????
Яна знае, че бебетата се правят със секс, не знам от къде го е научила, но аз не го отричам
Само дето не знае какво е секс
) И до там
Но общо взето мнението ми е, че не трябва да поставяме теми табута, реагирам все едно е нещо нормално, но не се обяснявам много много. Още отпреди съм и казвала, че бебетата се правят, когато майката и таткото се обичат, а тя междувременно разбрала, че със секс ставало

Това обяснение й беше достатъчно
докато един ден аз гледах някакъв филм, там някаква жена раждаше и тя точно тогава влезе и пита какво става, та й обясних, че бебето излиза из между краката на мама, при което тя се разкикоти, че все едно щяла да пръцне и замина
понеже не се крием от него и той е свикна с човешката анатомия така да кажа, прие го съвсем нормално! По-скоро се впечатли от това.че мен ме е боляло, но като се е родил толкова много съм се радвала, че всичко ми е минало
Казвала съм му, че като го показаха на баща му и той пусна две сълзи от щастие
и сега Павел казва, че е излязъл от шушито на мама и че татко му е плакал

Ние, по-скоро аз, най-накрая се решихме на второ и от миналия месец сме в процес на опити. То всички мои приятелки, които не родиха миналата година, са бременни сега 
и с майка му или баща му в градинката. Същото правя и аз, понякога излизам с двете деца. Вкъщи съм я оставяла точно като Мимчето, за 10-15 минути, за да отида до магазина. Винаги я намирам да прави същото, както когато съм излязла.
И четка за зъби с батерии
Енциклопедията я разглежда всеки ден и постоянно ме кара да й чета разни неща. 

А и при нас градините не работят лятото и аз го записвам на такива лагери, групи и т.н. Баба му е учителка и тя го гледа, защото лятото не работи, но и тя ходи на разни почивки, а и на Марти му е скучно, така че разнообразяваме. Вие какво правите лятото?
. Много често се случва някоя друга майка да го вземе от градината я за някой РД или просто да поиграят (както и аз го правя) - като цяло много хубава група са и ние майките си станахме приятелки.
)) но толкова енергия има това дете, че за мен е задължително да я влага в нещо

Точно на такова искаме да запишем и Йойо, но още издирваме къде и какви курсове има, че нали сме на ново място. Ужасно е артистична, прави образи, преправя си гласа, а като хване да се преструва и да ни убеждава коооолко е изморена и как не й се прибират играчките по пода - равна няма, падаме от смях
И му вика "Тати, ох, болна съм"
В БГ ходеше на модерни и стандартни танци, много обича да танцува 
Ако чуя за такива и при нас бих я изпратила Йойо, щом има учителки да ги наблюдават би ми било спокойно
Иначе това с взимането от градина от приятелки и ние сме го правили много пъти като си бяхме в БГ. Ех, как ми липсват приятелките
Йойо и тук понякога ми казва "Мамо, да вземем Амира у нас да си играем", обаче все още не познавам другите родители толкова добре и не сме го правили. Сега я пращам всяка събота при братовчедка й - с приспиване
Правят си пижамено парти, бой с възглавници, скачат играят и накрая си спят заедно
Онзи ден изгледах цял мач заради него, мъжа ми вика "да свиквал"
.От година вече е на тренинг ,а е на път да прави испита.Стимула и е голям,че всичките ѝ приятели от детската вече правят бронз,сребро и злато.Колкото по рано с плуването толова по добре