, особено ако са разнополови, да са ни живи и здрави, колко още има да ни радват и да ни ядосват
Това си е отделно човече, с неговите си нужди, желания и т.н. Като добавим и ревността на по- голямото...Но аз съм сигурна, че Йойо ще е много грижовна кака 

Ама защо си мислиш, че само при вас е драма с училищата, поне тук в София е кошмар. В най-хубавите частни, въпреки че плащаш има изпит и прием, в държавните има "предимства". Ние понеже живеем до едно елитно, понеже не с сме в блока до него, а през два не получаваме предимство, че сме от квартала 

Аз нямаше да се притеснявам толкова иначе, но тук учебната година започва март месец и точно догодина март й се пада на Йойо да е първи клас - реално на 6 и 9 месеца. Ако изпусне, отиде 7 и 9 м., почти 8 години, просто много късно става
Да се надяваме, че ще се получи сега с връзките, дето сме ги пуснали
Да успеем да вкараме Йойо там, пък следващите ни чеда вече ще влизат с предимство

При нас се заформиха едни 20 деца, наем на място, торта, пинята и тук имат традиция на всяко дете - изненада, с която да си тръгне накрая и то му се невиди края
Та ще видим, може и да отложим подаръка малко във времето, самият рожден ден се очертава да е занимателен и забавен, тя си го чака с нетърпение

А кучето пък как ме ревнува
Направо незнам, като се роди това бебе сигурно няма да ме оставят да се докопам до него
Само по-бързо да ми се получат нещата , знам че ще ми е трудно, защото няма на кой да разчитам, но пък ще ни е безкрайно весело...
Понякога като спреш да го мислиш и да вземаш специални мерки, тогава се получава 
) Но ти май си търпелив човек и със сигурност си се справила 
и всички обстоятелства, от които зависи това, да се развият благоприятно 

. Нека си поживее и подивее още малко в детската градина, където ще си кара предучилищната

Получи ни се много весело, бяха 6 деца, майките и малко роднини. Обаче няма такова пощуряване
играха на футбол, на народна топка, на криеница , на гоненица на каквото се сетите и каквото по принцип не се играе в апартамент. По едно време от неговата стая се чуваха писъци, хвърчаха възглавници, чаршафи, играчки, за капак нахвърляли се всички на леглото му и то се счупи
оставиха ме безмълвна направо
та за това или на парк или на детски център, чиста работа
, а иначе става лудница по някога ..то няма начин,при моите момчета има ревност за играчки ,примерно Тони каквито колички си вземе може да си ги бута много време ,а Вики ревнува за играчките, и си ги взема и от там започва караницата...амаа все пак са 2 момчета ,ако са момченце и момиченце може би няма да е така
.
голям екшън е с 12 деца,браво на теб Мая.
Бях спокойна, защото улицата ни не беше оживена, ако се зададеше някоя кола отдолу, децата веднага се качваха на тротоара и дърпаха Йойо с тях. Виж, майка ми беше под стрес - постоянно висеше на терасата да гледа какво правели и дали - о, боже - пресичат улицата и отиват на поляната отсреща
Сега тук все още не съм я пускала, но причината е, че все още не си познаваме много съседите
Какъв мъж ще става иначе, нека се учи да е самостоятелен 
Наложи ми се да бягам и строявам 15 деца съвсем сама, в комбинация с корем, 3-4 кила фотоапарат на врата и неудобни обувки
Днес още незнам къде се намирам, а Йоана ме пита догодина къде щяла да си празнува рождения ден