MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 714
  • 553
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Току що си поръчах кутия само с точки,без да плащам нищо.Да видим дали 6те пристигне нещо. Grinning

# 106
Хах, честито! Аз нещо не съм грабната от последните кутии, които пуснаха, имам само някакви 5 точки, които май ще си отидат без да бъдат употребени до 18 юни... Между другото, ужасно впечатление ми направи watermark-а върху картинката на Sweet Shop Scentbox!

# 107
Хах, честито! Аз нещо не съм грабната от последните кутии, които пуснаха, имам само някакви 5 точки, които май ще си отидат без да бъдат употребени до 18 юни... Между другото, ужасно впечатление ми направи watermark-а върху картинката на Sweet Shop Scentbox!

Чак сега се загледах! Наистина не прави много професионално впечатление...

# 108
Писах им във Фб за това, както и за ужасно ниското качество на картинката на есенно-зимната кутия. Точно "непрофесионално" е думата...

# 109
  • виртуално
Пуснали са три нови кутии и с кода за -15 ЩД платих само транспорта и поръчах Scentbox #5 Tropical Fruits

# 110
Действа ли още този код?

# 111
  • USA
Мацки, нямам нито една кутия пристигнала, а вече съм като пристрастена ooooh! Значи, поръчах Zero Cosmetics, миналата неделя - Pore Care 3, а преди малко си отворих нов акаунт да ползвам кода за $15 и поръчах Bubble Pop+Mask Edition 4  Embarassed Исках да поръчам и Cleansing, но вече е разпродадена  Tired

# 112
  • София / Перник
Момичета,
при нов акаунт вече не дава ли 10 точки? Казах на моя приятелка за кутиите, но не й е дало точки при регистрация  Thinking

иначе и аз чакам 2 кутии - Free from Trouble & Oil 3 и No Makeup Makeup  Embarassed

# 113
Темата според мен трябва да бъде прекръстена на "Не до там анонимните пристрастени клиенти на Memebox"  Joy

# 114
Момичета,
при нов акаунт вече не дава ли 10 точки? Казах на моя приятелка за кутиите, но не й е дало точки при регистрация  Thinking

иначе и аз чакам 2 кутии - Free from Trouble & Oil 3 и No Makeup Makeup  Embarassed

Вече не дава Sad Те като цяло взеха да стават много пестеливи с точките и нещо... Хм  Laughing

# 115
Четох, четох....ще поръчвам.
Днес получих предложение на мейла за Floral+Tropical + Sweet едната безплатна и мисля това да пробвам.
Ако някой ще ме разубеждава за тези трите сега е момента  Mr. Green

# 116
  • някъде
Аз получих кутия 12,но изобщо не съм очарована.Син лак не понасям,лосион за обезкосмяване не ползвам,въобще нищо,което да ми свърши работа.

# 117
  • виртуално
Аз затова поръчвам само тематичните кутии.
С нетърпение очаквам какаовата и каквото и да има вътре - със сигурност ще ми допадне  Peace

# 118
Аз май в общ план съм най-доволна от номерираните кутии, но и сред тях има такива, които не ми допадат много Simple Smile Но и от тематичните, които съм поръчвала досега, всички освен една ми харесват супер много!

# 119
Аааааа, заредиха отново Milk и останалите от тази серия! Веднага я поръчах, не издържах! А и точно в момента имам нужда от нов лосион за тяло и почистващ продукт, та общо взето дори не е неоправдана покупка  Crazy Има и една нова кутия, която звучи доста добре - http://us.memebox.com/superbox/superbox-48-daily-dose-of-beauty

Общи условия

Активация на акаунт