MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 816
  • 553
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Записвам се с три мини мемебокс, #4, 5 и 6, по $7 всяка с кода trymemebox (през различни акаунти).
Сега се чудя дали и някоя от големите кутии да пробвам, но може би първо ще изчакам да дойдат трите минита.

# 121
  • виртуално
Вчера трябваше да изпратят какаовата кутия, а все още нямам никакво съобщение  newsm78

# 122
Моята какаова си е тръгнала навреме (между другото, тракинг за кутии от петък се получава в понеделник, така съм забелязала). Странното е, че моята е пусната с DHL, а я поръчах със стандартна доставка... Трябваше и млечната да ми пуснат заедно с нея, та може би затова са ъпгрейднали шипинга, но пък в акаунта млечната ми стои като Ready for Shipping все още  newsm78

Както и да е, какаовата е в София, предполагам утре ще пристигне, и стискайте палци с нея да е и млечната Simple Smile Има нови кутийки от днес също: http://us.memebox.com/vip-exclusive/vip-exclusive-2/

# 123
На това му викам експресна доставка-бяха тук следобед двете кутии Simple Smile Ето ги тях:
http://maquilab.blogspot.com/2014/07/memebox-milk.html
http://maquilab.blogspot.com/2014/07/memebox-cacao-cosmetics.html

# 124
  • USA
Първите ми кутии Memebox пристигнаха вчера  Heart Eyes Както бях писала поръчах Bubble Pop + Mask Edition 4. Шипнати на 21, пристигнаха вчера Shocked Супер бързо, много съм доволна от съдържанието, сега трябва да почна да експериментирам Simple Smile Ето и няколко снимчици на кутиите

Съжалявам, че са така мътни снимките. Надявам се все пак да се вижда нещо Simple Smile

# 125
Здравейте!

Аз съм още новородена в този Memebox свят и не мога да се ориентирам. Имам въпрос - защо на новата Глобал №17 кутия пише, че започва шипването чак на 24 ноември. Това означава ли, че дори да я поръчам сега, дотогава няма да ми я изпратят? Кутии с аромати, които заглеждах, също стартират доставка от 25 август - отново ли няма шанс да ми изпратят на 27/28 юли примерно, ако поръчам днес?

Благодаря много за отговорите и вниманието!  

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 09:31 от mirslava

# 126
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да, пускат за продажба предварително кутиите, но ги пращат най-рано около обявената дата.

# 127
прасковка, честити! Изглеждат страхотно  Heart Eyes А какво е това жълтото бурканче Purederm?

Иии, още нови кутии, по-лу-дя-вам...
http://us.memebox.com/vip-exclusive/vip-exclusive-2/

Освен това имам и 15 вип точки (дано всички сте получили), направо не знам. Мисля за сладурската кутия, но и ОМГ пропуснах миналия път. И много искам ексфолиращата. Пффф, как да избере човек?

# 128
  • виртуално
Нямам точки  Cry
Иначе дебна някое кодче за Алое кутията  Peace

# 129
Някой поръчвал ли си е My cute wishlist или OMG 1? Изглеждат много готини, а сега нели има 2 версия ... но никъде не мога да намеря снимки на първите кутии.

# 130
Те още не са разпратени  Peace

# 131
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм поръчала ОМГ 1 кутията и ще пусна снимки като я получа  Peace

# 132
Опа, и аз да се наместя в темата, че не ми стигат българските кутии  Mr. Green Тези изглеждат супер-мега-гига изкушаващи  Heart Eyes
Разбрах как се поръчва, но не ми е ясно с тези точки... Как се печелят???  newsm78

# 133
Пише го още в описанието на темата... Само вече не дават по десет точки за нова регистрация Simple Smile

# 134
  • USA
прасковка, честити! Изглеждат страхотно  Heart Eyes А какво е това жълтото бурканче Purederm?

Мерсии Grinning Другата седмица чакам Pore Care 3  Mr. Green А това на Purederm са предварително напоени тампончета за лице с екстракт от портокал, жен-шен, гинко и алое. А и приличат на резенчета портокал Mr. Green Би трябвало да успокояват и освежават лицето newsm78

А как се става VIP между другото? Колко кутии трябав да си поръчал?

Общи условия

Активация на акаунт