MemeBox - корейската кутия на красотата

• 44 154
  • 553
  •   1
Отговори
# 240
Ревю на глобалната номер 14, меко казано съм влюбена  Heart Eyes:

http://maquilab.blogspot.com/2014/09/memebox-14th-global-edition.html

# 241
  • София
Пуснали са шоколадова кутия Heart Eyes

Не можах да намеря валиден код за отстъпка, но пък самата кутия е намалена с 3 долара днес... Май ще я купя още сега Mr. Green

# 242
Аз  си поръчах Aminibox + още няколко нещица от магазина. Чудих се дали да не поръчам голяма кутия, но нещо не си харесах...  Mr. Green

# 243
  • София / Перник
Коя е Aminibox?  newsm78

# 244
# 245
Аз си получих Lucky box 9 изпратена от Корея на 21 и пристигнала на 26 и то със Standart shipping  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes друг е въпроса, че от пощата не бяха пратили листче. Някой има ли продукти за размяна, защото има едно кремче против тъмни петна (сигурно е за бременни), а аз нямам и няма да можа да го използвам  newsm78 newsm78 newsm78

# 246
Не е за бременни а е за тъмни кръгове под очите.  Peace

# 247
  • До хладилника, който обичам
Дойдоха ми трите мини кутии - Floral, Tropical fruits, Sweet Shop.
От трите, тропическата е най-хубава, има най-много и интересни неща; Floral ми е най-безинтересна и разочароваща, защото е с няколко аромата (спрей за тяло за след баня, с който мириша на баба си, спрей с феромони)... Sweet shop е добре. Някои от продуктите съм виждала в други Меме кутии.
Можех да мина без тази с ароматите, но как да зная Grinning Във всеки случай за цената си (по $7 всяка с код за намаление) са идеални. За бързината на доставка нямам думи, пратени на 29-ти и вече са при мен. Снимки от съдържанието им иска ли някой, мога да кача по-късно?

# 248
Честити  Crazy

# 249
  • София
Дойдоха ми трите мини кутии - Floral, Tropical fruits, Sweet Shop.
...
Снимки от съдържанието им иска ли някой, мога да кача по-късно?

Да, ако може  bouquet

# 250
  • виртуално
И аз получих днес тропическата - останах очарована.
Цял ден се ядосвах, че не съм поръчала и другите, но после видях съдържанието им в нета.
Нацелила съм най-добрата  Peace

Чакам кодче за кафе-кутията, че 40лв не ми се дават   Praynig

# 251
Ето ги кутиите:

Сърцето ми подскочи, като видях камарата кутии в ръцете на пощальона  Mr. Green

Tropical fruits:

Тествах сапунът за лице. Изми добре, кожата изглеждаше освежена. Но изсуши и опъна лицето ми. Не мога да кажа дали има магическо действие върху порите все още  Laughing
Измиващ гел за лице, крем за ръце, душ гел и ароматизиран лак - моят е цвят личи, червено-оранжево (как ми нацелиха цвета, който най-рядко бих носила!)

Floral:

Това е най-постната кутия от трите.
Ароматизираният спрей за тяло е въпросният с мирис "на баба ми"  Mr. Green мирише на пудра всъщност. Не ми допадна особено. Спреят с феромони ще го пробвам тези дни. Маска и крем за ръце... не съм впечатлена.

Sweet shop:

Скраб за тяло, шампоан (точно ми трябваше), две маски за устни и цветен гланц за устни. Ще ползвам всичко, въпреки че маските за устни са ми малко смотана идея. Но така и така са там...

От всички, Тропически плодове е най-хубава, но и в Sweet shop продуктите ми харесват. Във Floral си има три пълноразмерни продукта, както и в другите, но е някак постна. Не мисля, че бих я взела, ако знаех какво ще има вътре.

# 252
Изглеждат много шаренки и готини! А сигурно и ухаят жестоко Simple Smile

Аз вчера се накиприх с един пач за устни на Choosy... Никакъв ефект, само дето ходих като идиот и ме беше страх да кихна Grinning Общо взето се надявам повече тази марка да не се появява в кутиите, и скраба им за устни не става, а имам два (заминават директно при сестрата).

# 253
Кремът за ръце от Floral кутията се оказа много приятен - мирише добре и овлажни кожата. А днес лицето ми изглежда много чисто и кожата избистрена, кокосовият сапун ще излезе попадение.
Мисля да взема Whole Grains 2 с referral deal (2 точки обратно), но ми се ще и някакъв код за намаление да добавя, а няма нищо активно сега. Отзивите за предната Зърнена кутия са отлични.

# 254
Малко бързички ревюта на memebox продукти:
http://maquilab.blogspot.com/2014/09/korean-bits-bobs-part-2.html

Общи условия

Активация на акаунт