MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 853
  • 553
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да, и аз блях до вчера, когато са изтекли една камара кодове и днес - ядец. Фу.

Пак ще пуснат, няма къде да ходят   Joy Joy Joy
И аз още не съм поръчала, ще чакам подобаващ код  Mr. Green

# 316
 Crossing Arms и аз няма да пускам поръчка,ще чакам....
 blackwings точно от този сайт пробвах  Peace

# 317
Coupon code "LDF5FT" was applied.
Да действаме  Laughing Grinning Laughing

# 318
  • София
OE0X код за 5$

# 319
  • София
Често ли пускат кода за 10$ или да поръчвам смело с 5$ отстъпка?

# 320
  • София
Абе аз скоро не съм виждала за 10$  newsm78

# 321
За 10 долара имаше само веднъж (както и за 15). Оттогава се лигавят с 5-те... Sad

# 322
  • До хладилника, който обичам
Имаше септември $10, но е при покупка $150... нищо работа.

# 323
Аз имам предвид 10$ без условия Simple Smile

# 324
# 325
Променили ли са мемебокс изпращането на кодове? Преди като имах поръчка ми пращаха кода в емайла... Confused Иии в корейският сайт само до корея ли проследява поръчката, а после трябва да се следи в саъта на български пощи? Правилна ли съм разбрала?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 326
Здравейте. Поръчах си сега Еликсирната кутия. За първи път ми е и се надявам да ми хареса, ако не ми откажат поръчката. Понеже живея в държава до която не доставят, та си написах адреса в Бг , но платих с тукашната си карта. Прие ми уж поръчката, та да видим. Понеже съм пробвала с Некст директа и там не става. Надявам се да не ме разочарова. По описание звучи супер. Използвах и кодче, което сте дали за 5 долара. Благодаря  bouquet

# 327
  • София
И аз поръчах елексирната, първа ми е, дано да ми хареса   Thinking

# 328
Променили ли са мемебокс изпращането на кодове? Преди като имах поръчка ми пращаха кода в емайла... Confused Иии в корейският сайт само до корея ли проследява поръчката, а после трябва да се следи в саъта на български пощи? Правилна ли съм разбрала?  Embarassed Embarassed Embarassed

На мен пак си ми праща тракинг кода в писмото, че е шипната кутията, миналата седмица получих такъв newsm78 А за другото - да, следиш първо в корейския сайт, после в български пощи я чакаш Simple Smile

# 329

Общи условия

Активация на акаунт