MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 918
  • 553
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Май се спрях на елексирната кутия, напоследък съм луднала на тема серуми  Mr. Green

http://us.memebox.com/memebox-global/63-skincare-elixir

И аз съм фен на Holika-Holika, но нямам нужда от цветна козметика.

# 301
  • София
Наде, елексирната кутия наистина звучи много добре. Зарила съм се със серуми, иначе бих я закупила и аз.  Peace

# 302
# 303
# 304
Здравейте! Днес пристигна и моята дългоочаквана #Pinkaholic .....  Crazy Доволна съм от съдържанието на кутията, даже успях да изпробвам някои от нещата - супер са! Чувствам че скоро ще има нова поръчкааа! Simple Smile ....а вие видяхте ли че вчера са раздали бонус по 2 точки? Аз дори се полакомих и си направих нов 4-ти акаунт за да пробвам дали ще ми изпратят и на него бонуса, освен 3-те точки които в момента дават за регистрация Simple Smile....нооо там не получих нищо (поне за сега)... 

# 305
  • София / Перник
На мен не са ми дали никакви точки.  Tired

# 306
  • София
И аз нямам.  Peace

# 307
Хм и аз нямам бонус точки Sad

Харесала съм си тази кутия Collaboration Box #5 Memebox X Beauty Splurge With Lisa Pullano ,обаче не мога да намеря работещ код ....

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 10:04 от *denitsa*

# 308
Розовата кутия се оказа много хубава ^^

И аз нямам точки... *denitsa* - кодовете или са изтекли, или вече си ползвала и 4-цифрен и 6-цифрен (може по един на месец от всеки вид) Simple Smile

# 309
Точките които получих бяха само на две от 3-те ми регистрации.... първата която имам там се оказа направо злощастна - никога не съм получава нищо на нея, дори и точки за нов потребител и затова се регистрирах после пак... иии накрая го обърнах на лакомия  Grinning за да може да си пускам поръчките с отстъпка!  Mr. Green

*denitsa* от тук ли гледа за кодове? http://www.retailmenot.com/view/memebox.com.... ако не са валидни ме съмнява че е заради края на месеца.... но пък гледам вчера са пуснали код за 10$ като за последно на 30.09. Grinning доста ме хвана яд че не погледнах...

# 310
  • До хладилника, който обичам
Има няколко кутии на $12 в момента.

# 311
Аз онзи ден поръчах чаеното дърво и номер 2 за ноктите - колкото и да ги плюят тез кутии по чуждите форуми, за мен нещата в нея са готини Simple Smile

# 312
# 313
Nail Shop #3 Vivid Pop
Nail Shop #1 Party Glitters
Nail Shop #2 My Fair Lady
Са на по 12 дол.

Аз днес бях решила да си поръчам за първи път ама няма да стане ,нито един код не е валиден . Cry

# 314
  • До хладилника, който обичам
Да, и аз блях до вчера, когато са изтекли една камара кодове и днес - ядец. Фу.

Общи условия

Активация на акаунт