MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 937
  • 553
  •   1
Отговори
# 285
Не се шашкай - FDA забранява масово недоказано вредни съставки, а отказва да забрани такива, които са вече доказано вредни Simple Smile Освен това, не забравяй, че има съставки, които са абсолютно безвредни в количествата за козметика, въпреки че са вредни в други техни употреби (какъвто е и случаят май с триклозана).

И най-вече "съставката може да навреди на ...." не значи "съставката ще навреди на...." - просто в 99% от случаите това е шашма за продаване, която се толерира от някои марки, въпреки липсата на дефинитивни доказателства. Мишките и кучетата на мен не са ми достатъчни като доказателство за вреда върху човешкия организъм, имайки предвид, че тях ги поят и поливат с въпросните съставки, за да удостоверят вредността им... Техните организми също нямат нищо общо с нашия. А да не говорим за това колко ужасно е по дяволите, че тестването върху животни все още се случва!

А, да - и не чети само на бг (ако имаш опция) - примерно Paula's Choice казват, че FDA били казали, че всичко е точно; не че този сайт е меродавен, но все пак да се знае. http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/triclosan

Май се отплеснах, но схвана идеята ми за вредните съставки... Аз знам на мен какво ми вреди и го избягвам - силикони и течни парафини и производни за лицето, това е. Просто кожата ми не се разбира с неща, които я "запечатват" Simple Smile И май всеки човек, с малко вглеждане, може да установи кое му понася и кое не.

# 286
  • София
Записвам се да ви следя... разгледах сайта, кутиите изглеждат интересно, но всичките гледам ще ги изпращат след време...

Няма ли начин да се види какво има в кутията и тогава да се поръча  Mr. Green

# 287
  • София
Наде, пускат тийзъри, показват по един, най-много два продукта. За специалните издания, които са направени от някой гост, ги показват.

# 288
Сега разбрах за тези кутий и много се зарибих ...... в най -скоро време ще си поръчам , а да питам как да си намеря  код с намаление  newsm78 . Когато се регистрирах ми даде две точки ,за какво са ми тези точки ??

# 289
AAAa разбрах разбрах  Grinning ще следя  кога ще има купон за повече от 5$  Grinning

# 290
А дано да е скоро, че вече не ми се пазарува от тях Grinning След малко качвам снимки на My Cute Wishlist 2 - нещо се изложиха със селекцията...

# 291
  • Варна, Пловдив
Айде да пускат нещо, че мога само с максимум 6 долара да намаля. Чудя се за кутията за малката русалка, само тя ми привлече окото, но ще има декоративна козметика, според мен, а аз предпочитам бялата повече. Някакви предположения за съдържанието?

# 292
Русалката се изчерпа Sad Ето "сладурската" кутия номер 2:
http://maquilab.blogspot.com/2014/09/memebox-my-cute-wishlist-2.html

Едит: налична е отново, аз вчера гледах и беше изчерпана... Прилича на нещо като Earth & Sea 2, а тя беше силна кутия, но както се оказва с Memebox - you never know Simple Smile

# 293
  • До хладилника, който обичам
Мхм, и аз си викнах Whole grain #2.

Дойде - този път по-бавно от преди, но съм доволна.
Съдържанието ме очарова - малко се бях притеснила, че ще е само с маски за лице, но не, много е добро. Насочено е към избелване и стягане на лицето като че ли. Още не съм го тествала, но вътре има:

1) Young Face Nuruk Natural Mask & Scrub 50g - маска и скраб за лице от някакво брашно нурук.
2) Young Face Natural Aroma Soap 100g - сапун за лице със зърна мунг за успокояване на раздразнена кожа, за третиране на излишни лунички, петна и увиснала кожа.
3) Tosowoong Timeshift Emulsion 120 ml - емулсия с черна мая, охлюви и други, която трябва да подхрани и придаде еластичност на кожата на лицето
4) echoise WashOatmeal Body Scrub 110g- скраб за тяло с овес и орехи, за ексфолиране.
5) Osho Whitening cream 50ml - с красива опаковка, избелващ крем за лице, целящ да озари кожата на лицето
6) Seven DIAS Medi Anti-blemish Serum 40ml - със соя, зърна мунг, кафяв ориз, ечемик, разни екстракти - за успокояване, подхранване и третиране на кожни проблеми и петна за по-чиста и гладка кожа

# 294
Страхотно Simple Smile Аз също чакам Whole grain #2. Дано днес да имам известие в пощата Simple Smile

# 295
  • Стара Загора
Имам известие аз за Whole grain #2.,  добра ми се струва кутията. Дано и продуктите са хубави.

# 296
  • София
Бу, страхотна кутия.

Аз още се чудя, коя да ми е първа, вие коя си поръчахте от наличните  Embarassed

# 297
  • До хладилника, който обичам
Намазах се с Young Face Nuruk Natural Mask & Scrub 50g - маска и скраб за лице от брашно нурук. Смесих я с мед и малко прясно мляко, както са указанията. Пише "да стои в хладилник", но не разбрах брашното, или разбърканата маска, в случай, че остане... във всеки случай, бутнах брашното в хладилника. Завърших с Tosowoong Timeshift Emulsion 120 ml - емулсия за лице. Не мога да кажа резултати засега, разбира се, но и оплаквания нямам Grinning

От сегашните кутии се изкушавам за Холика Холика аз, но още не съм решила.

# 298
Заминах за седмица и се връщам на 1. супер готини спойлъри (честити ви Whole Grain 2, чудна е Simple Smile ) и 2. супер много нови кутии. Ако и пари бяха останали, щеше да е супер... Сега се чудя и мая, май ще взема чаеното дърво, но ще ми излезе 29 долара с един код, а никога не съм давала толкоз много за кутия. Направо ужас, липсват ми старите времена... Sad Sad Sad

# 299
  • София
Може ли линк към чаеното дърво?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт