MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 994
  • 553
  •   1
Отговори
# 270
Запалихте ме и мен , ще се оправдавам с вас за разходите по МЕМЕBOX  Mr. Green
Момичета къде ги намирате тези кодове за отстъпка. На мен ми даде само 2т. при регистрация Sad

http://www.retailmenot.com/view/memebox.com?c=6070512

# 271
Запалихте ме и мен , ще се оправдавам с вас за разходите по МЕМЕBOX  Mr. Green
Момичета къде ги намирате тези кодове за отстъпка. На мен ми даде само 2т. при регистрация Sad

http://www.retailmenot.com/view/memebox.com?c=6070512
Благодаря Еми   bouquet
Поръчах си #34 Whole grain 2 , да видим какво ще получа  smile3508
Искам да само попитам даде ми shipping date 16/09  Shocked възможно ли е наистина да пристигне тогава?

# 272
  • София / Перник
Тогава ще и изпратят, след около 5 дни ще е при теб!  Peace

# 273
  • До хладилника, който обичам
Мхм, и аз си викнах Whole grain #2. Мисля и за Holika Holika, защото харесвам продуктите им.
Много ми е дезорганизиран начинът на подредбата на кутиите в Мемебокс, по-лесно ще ми е, ако са подредени по възходяща дата на изпращане. В някои блогове ги видях така подредени предстоящите кутии, по-лесно решава човек кое да поръча първо, ако се колебае между няколко.

# 274
Ох да , дата на изпращане, а аз си мислех за дата на доставка ( delivery date )  Mr. Green иска ми се ...

# 275
emi9, и нюансите на лаковете, и лепенките изглеждат чудесно  Heart Eyes

# 276
emi9, и нюансите на лаковете, и лепенките изглеждат чудесно  Heart Eyes

Честно да си кажа такива цветове, особено пък черното и бежовото нямаше и да ми хрумне да си купя Wink
И понеже не се стърпях скокнах до Lilly, взех си лакочистител и обявявам следобеда за неработен  Laughing

Да видим какво ще сътворя

EDIT :
Лаковете съхнат бързо, четките са супер удобни, добра покривност. Определено ставам фен на L vida и ще дебна за по-поносими за мен цветове по кутиите. (Щото 6 $ за брой, па и доставка множко ще ми дойдат)Снимка на слънце

На сянка :

и сътвореното от мен (не се стърпях и си взех един Golden rose selective, какво като съм получила 5 лака сутринта  Blush)

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 14:33 от emi9

# 277
  • виртуално
Бих разменила нов Secret Key Super Plumping Jelly Cream 50мл от Skincare кутията.

Търся друг корейски крем за лице   Hug

# 278
  • София
Код A2ZO за 5$ намаление.

Има нови кутии. Чудя се на тази със сиренето.  Crazy
http://us.memebox.com/vip-exclusive/vvip?acc=540ae6b0f6ac6e155062f3dd4f0b2b01

# 279
Аз не съм много на ясно с тази кутия, даже да си кажа честно за първи път я чувам, ама момичета знаете ли какво си слагате на лицето? В смисъл наистина ли сте сигурни в качеството на тези продукти? Щото извинявайте, ама само защото излизат на супер далавера не означава, че трябва да си плякаме лицето с л...а. Не ме разбирайте погрешно, наистина не ги бях чувала тези кутии, та ако може някоя девойка да ме просветли, та може и аз да се запаля. Поздрави  Peace

# 280
  • София
Аз не съм много на ясно с тази кутия, даже да си кажа честно за първи път я чувам, ама момичета знаете ли какво си слагате на лицето? В смисъл наистина ли сте сигурни в качеството на тези продукти? Щото извинявайте, ама само защото излизат на супер далавера не означава, че трябва да си плякаме лицето с л...а. Не ме разбирайте погрешно, наистина не ги бях чувала тези кутии, та ако може някоя девойка да ме просветли, та може и аз да се запаля. Поздрави  Peace

Е, айде сега, чак пък лайна....Има толкова изписано по чуждите блогове за кутиите, че ако бяха лайна, щеше да се е разчуло.

Офф топик, но за сайта научих именно от темата за мимибокс:
Пуснах една поръчка от https://www.lightinthebox.com - тук някой беше споделил. С шипване на 21 август, още я няма. Някой да чака също като мен?

# 281
Аз май не си слагам нещо от кутиите на лицето, ако не успея да му намеря съставките на английски (което понякога е трудно, имайки предвид липсата на преводи по кутиите). Корейците са ми много на сърце именно със съставките, защото са доста по-добри от европейските продукти - там разчитат на ефект, а не толкова на безумен маркетинг Simple Smile

Light in the Box скоро ще получат гневен фийдбек и от мен - пуснах една поръчка, разделиха я и една част пристигна. Другата ще излети на 25ти от Хонг Конг, и когато пристигне ще е много над обявените 20 работни дни... Виж си тракинга Simple Smile

# 282
  • София
Уф, направих един рисърч сега - уж шипната на 21 август, пък напуснала Хонг Конг на 4 септември...Ще си почакам още.
Аз пък смело си напазарувах неща само за лице. Уж прегледах съставките, но сега намерих, че в едната пяна за лице имам триклозанче  Sick  Sick  Sick

# 283
Хмм, какво му е на триклозана? Да не е нещо като с парабените Grinning Grinning Grinning

# 284
  • София
Едно такова като прочета и  почвам да треперя http://www.greentech.bg/archives/52383  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт