MemeBox - корейската кутия на красотата

• 44 075
  • 553
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ъъъъ защо ми начислява и допълнителен данък (tax)? Това от кога е?  newsm78

# 256
Защото не си избрала дестинацията още...

# 257
  • София
  bouquet Наистина като продължих натам и отпадна. Мерси!

# 258
Първата MEMEBOX,която получих Global #14 Heart
Любов от пръв поглед, надявам се да ви е интересно да гледате Unboxing-a, съвсем скоро ще има и пост с мини-ревюта на продуктите Heart

В Youtube - https://www.youtube.com/watch?v=j708BePMVlU

# 259
От мен - кутията All About Lips: http://maquilab.blogspot.com/2014/09/memebox-all-about-lips.html

Нацелили са нюанс, който нося, но пак ми се иска да бяха по-разнообразни... Simple Smile

# 260
  • виртуално
Чудесна кутия, но и аз имам доста неизползвани червила в къщи  Blush

Да похваля крема за ръце на Konad от тропическата кутия.
Хидратира, попива бързо, не оставя филм, ръцете ми изглеждат прекрасно.
От лакомия преди малко поръчах още един брой, но с аромат на ябълка.

# 261
  • София
Hellinger, много хубава кутия с интересни неща. Особено последния глос (този с променящия се цвят).. Цвета става подобен на естествения цвят на устните, или си има свой собствен (розов, както си написала).. и при всяко нанасяне един и същ ли стои? Thinking   Определено този продукт ми грабна вниманието  Peace

# 262
Още не съм го пробвала - но имам опит с други подобни. Нанасят се прозрачни и след няколко секунди стават розови (уж в зависимост от PH на устните, ама май все един цвят) Simple Smile

# 263
  • София
Вчера си получих джакпот кутията. Падна ми се кутията за 5то място

Не е като първо или второ място, но все пак съм доволна Peace

# 264
Този крем на Iope го заглеждам от бая време - ще споделиш ли как е, като го пробваш? И честито! Hug

# 265
  • София
Аз това с джакпот кутията едно не го разбрах, пък и го пропуснах.  Laughing Някой ще разкаже ли?   bouquet

# 266
  • София
Аз това с джакпот кутията едно не го разбрах, пък и го пропуснах.  Laughing Някой ще разкаже ли?   bouquet

Идеята беше, че си купуваш една от 446 кутии. Те са разделени в 9 групи и всяка група е с различна стойност. Мемебокс теглят жребий на кого какъв вариант да се изпрати. Имаше една кутия на стойност 1000 долара, 15 кутии на стойност 579 долара и т.н. до девето място, което беше 60 кутии на стойност 155 долара. При пускането на кутията бяха разкрили съдържанието на всички девет варианта.
Пуснали са ги по някое време през нощта в онзи рекламиран петък. Аз не мислех да взимам, но преди да си легна, видях мейла и се изкуших Blush После попаднах на коментари, че за час и нещо са се изкупили кутиите Mr. Green

Hellinger, ще кажа как е кремчето, когато го пробвам, но няма да е скоро. Точно започнах един крем желе от друга кутия Crazy

# 267
  • София
Уха, интересно  Simple Smile

# 268
Nail Shop 2 дойде за 5 дни, което предполагам не е изненада за никой Wink

Ето и снимки, още не съм пробвала нещата, но изглеждат обещаващо Wink
Така нареченият (от мен) сух лак изглежда супер, опакован индивидуално и с пиличка - много, ама много подходящ за път.

Другите цветове смятам се виждат, а 5-те цветенца са на ластик, та намазах и аксесоари за дрехи/коса.
Като цяло съм доволна, сега ще дебна друга кутия Wink

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 09:54 от emi9

# 269
Запалихте ме и мен , ще се оправдавам с вас за разходите по МЕМЕBOX  Mr. Green
Момичета къде ги намирате тези кодове за отстъпка. На мен ми даде само 2т. при регистрация Sad

Общи условия

Активация на акаунт