MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 992
  • 553
  •   1
Отговори
# 435
Оплачи се и от това ,че са ти начислили ДДС  и от пипането на нещата .
Не си трай .
Ядосах се !

# 436
Оплачи се и от това ,че са ти начислили ДДС  и от пипането на нещата .
Не си трай .
Ядосах се !
И аз  #Cussing out

Още повече ме ядоса това
Предупреждавам ви, че днес като питах , защото е отишла кутията ми в митницата, ми съобщиха, че до около февруари, повече неща ще отиват там, защото " От София така ги пускали" ...

Някой велик ум се сети, че сега започва голямото пазаруване и решиха да изкарат малко пари.
Тъпаци. Аз на твое място след хилядите разправии и при вида на преопакована кутия просто щях да кажа - Не мерси връщайте я аз не си я искам и да си отида по живо по здраво.

# 437
  • София
Аз на митницата специално нямах проблем, но станах свидетел на грандиозен скандал - трябва да ви кажа, че такова нагло поведение като на митничарката и на още една леля, която висеше на едно гише, рядко съм срещала.....
И аз ще се замисля вече за поръчки извън ЕС

# 438
Аз досега съм ходила само веднъж и не ми искаха фактура, но и аз не оспорвах - сумата си беше далеч над 30лв. Но ако на пакета ми пише декларирана една цена и те ме правят на маймуна - ще ги изколя. Една по една, а някои ще избеся ей така за кеф.  #2gunfire Мразя бюрокрацията и това е една от причините...

Иначе, в профила си в сайта имаш Invoice към всяка поръчка - това би трябвало да свърши работа. От банката не знам как става дори...

# 439
Здравейте! Бях поръчала Lucky Box 10,пратена на 17.10 и получена в България на 27.10 и все още не е доставена. От пощата ли трябва да се вземе,при условие,че няма пратено известие?

# 440
На мен понякога ми се губят известията - ако по тракинга ти е дошла в пощенския клон, направо отивай Simple Smile

# 441
Чета ви и се кефя какви неща получавате,но не се престрашавах нещо.
След като споделих на моята сестра, тя пък взела ,че ми поръчала за рождения ден една кутия  Blush
Днес и аз отворих първата си кутия Memebox#10 и ще взема и аз да се зарибя  Grinning
Беше в пощата,без да има получено известие.

# 442
  • София
Покажи ни я  Hug

# 443

Това е моята кутия Memebox#10
Скрит текст:

Обобщено е грижа за лицето. Не съм изпробвала все още нищо.
Много ми хареса моливът - водоустойчива гел очна линия се води.Моят е златист цвят.
Пликчетата са 3 вида маска за лице по 2 бр,която обаче не се отмива.
Крем за лице -възстановяващ , като го помирисах от опаковката,малко на лекарство, но като се нанесе ,не се усеща.
Крема за ръце - изсветляващ
Грижа за косата - маска -
Алое вода - за суха кожа на лицето.
Тонер за лице - за увредена кожа на лицето.Подмладява. Без да се отмива.
Всичко ,освен маските за лице,е в пълен размер Simple Smile

Единствено бих искала съвет от момичетата , понеже съм в 6ти месец, мислите ли,че спокойно мога да си използвам продуктите. Приятелят ми нещо е скептичен,пък аз му казвам,че всички сте доволни от продуктите,а и какво има в продуктите ,които до сега използвам,не е ясно.  Blush

# 444
  • София
Повечето продукти са със много хубави съставки, без парабени, не са тествани върху животни и т.н. Но не всички. Peace Порови в нета за всеки конкретен продукт. Аз така бих постъпила.

Аз на тове място бих пропуснала в момента продуктите с bee venom, тъй като тя е силен алерген и аз не бих рискувала в този момент  Peace

# 445
Благодаря ти много за мнението   bouquet
Ще ги проверя, а в най-лошият случай ще изчакам още някой месец и ще си ги ползвам тогава  Blush
Влюбих се в кутията  Vagabond Youth ,много ми се иска на нещо такова да попадна.
Единствено сега ме притесни малко това с митниците,дано занапред не е нужно и с тях да се занимава човек  Wink

# 446
  • София
Много добра кутия беше наистина

# 447
Пуснах една Benton Value Set, за да се "изненадам" сама от подаръка.
Някой получил ли е вече кутия със златен билет?
Интересно ми е дали си заслужава заради билета да си поръчам кутия.

# 448
Моят "златен" билет е доста скромен  hahaha - цели 3$.
Иначе кутията много ми хареса  Heart Eyes.
Да използвам случая да попитам нещо - сутринта, като сложих една кутия в кошницата и после при прегледа ми го нямаше полето за изписване на код. И при вас ли е така  newsm78? Логнала съм се. Така не знам ако натисна бутона за чек-аут дали ще имам такова поле, а пък си искам отстъпката, пък Crossing Arms.

# 449
  • София / Перник
Ще споделиш ли коя е кутията и какво има в нея?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт