MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 807
  • 553
  •   1
Отговори
# 450
Деси, съжалявам, че чак сега пиша, но снощи не успях да стигна до форума   bouquet. Кутията е While you were sleeping и съдържа следните продукти:
1. Избелващи лосион 30мл + серум 10мл + крем 10мл
2. Sleeping Water mask с жасмин 75 мл. Много приятна лилава консистенция като гел и мирише хубаво.
3. Маска за ръце - една опаковка, нещо като ръкавици, не съм я използвала все още.
4. Околоочен крем - 30 мл!!! с розова вода, колаген, пептиди, масло от макадамия и др.
5. Балсам с масло от шеа - 30 мл, в много сладка метална кутийка.
6. Крем за крака 80 мл. с маслина и какао.
7. Ампула за коса 13 мл - без отмиване, с колаген и кератин.
8. Успокояващ крем-гел с екстракт от лайка - 75 мл. Отново много лека консистенция, прозрачно синя.

С две думи - доволна съм. Снимки нямам възможност да кача сега, но ако успея в неделя, ще го направя  Peace.    

# 451
  • София / Перник
Много хубава кутия!   bouquet
Аз много и се чудих, но поръчах 911. Да видим в нея какво ще има  Hug

# 452
  • София
Получих си Memebox K-Style 4, кутията.

Сенките са много сладки, в приятен златно кафяв нюанс, няма да използвам само гланца и спиралата, в момента имам доста отворени черни спирали, няма смисъл да отварям и тази. Гланца имам мнооооого китайски вид  Mr. Green

Имам молба, ако някоя я е получил и не си харесва Shara Shara Petit Friend Matte Lip Crayon, да ми пише. Много ми хареса, но червеното не е моя цвят, ако някой е получил цвят различен от RD01 – Real Red с удоволствие бих го разменила.

# 453
  • София
Аз имам розов. Имам и лилави сенки ако искаш вземи и тях. Blush

# 454
Пристигна ми дългоочакваната кутия - My Lovely Boutique! Абсолютно всичко в нея е много яко! Сякаш са ми прочели мислите тези корейци  Mr. Green

Колието е страхотно и вътре си има огледалце и балсам за устни с аромат и цвят праскова  Heart Eyes ....изобщо много сладурски нещица! Също мацнах малко от BB кремчето - има много приятен мек перлен блясък, който озарява кожата.... Нямам търпение да опитам всичко!  Two Hearts

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 20:56 от blackwings

# 455
  • София
Ауу много е яка!  Crazy Heart Eyes

# 456
Като чета за тия митници и ми призлява. Еликсирната ми кутия ми излезна почти 34 долара. Ако не са написали по ниска сума ще отиде на митница и няма да има кой да ми я вземе от там. Какво става в случая? Гледах, но не виждам къде се пише да ли е възможно да напишат по-ниска сума. На статуса пише , че е приготвена. Вие какво мислите?
Много са хубави последните показани кутии. Ако не съм се затрупала пак бих си поръчала. Но сега малко ще почина от кутии.

# 457
  • София
Като чета за тия митници и ми призлява. Еликсирната ми кутия ми излезна почти 34 долара. Ако не са написали по ниска сума ще отиде на митница и няма да има кой да ми я вземе от там. Какво става в случая? Гледах, но не виждам къде се пише да ли е възможно да напишат по-ниска сума. На статуса пише , че е приготвена. Вие какво мислите?
Много са хубави последните показани кутии. Ако не съм се затрупала пак бих си поръчала. Но сега малко ще почина от кутии.

И аз я взех елексирната кутия, дано да не напишат реалната цена на кутията. Този месец получих две кутии и двете с цена 25-30$, но всичко си дойде в пощата.

My Lovely Boutique е чудна, но и аз съм в почивка от кутии, поръчаните са все от октомври, чакам само елексирната Simple Smile

# 458
  • София
Наде, нацапа ли се с лилавото чудо? Mr. Green

# 459
  • София
Наде, нацапа ли се с лилавото чудо? Mr. Green

Не знам как да го използвам  Mr. Green

Мазнах с пръст на лицето, не ми хареса.... ще видя какво ще го правя и дали изобщо ми трябва  ooooh!

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 15:02 от nad_tab

# 460
  • София
С гъбичка пробвай и по-песеливо взимай.  Peace

# 461
На всичко, получено досега от МБ, са ми писали 16 долара - както казах и по-горе, не им позволявайте да ви правят на маймуни, и то без законово основание.  Simple Smile А кутийката My Lovely Boutique е чудесна!

# 462
Здравейте, момичета! Много искам да си поръчам кутия, но отваряйки сайта последната седмица виждам само две налични... и двете не са това, което искам да поръчам. Въпросът ми към вас е аз ли не разбирам нещо или действително има само две налични кутии за момента?  Laughing

# 463
Само две са, така е  Peace. Много постно напоследък.

# 464
Жалко... имам рожден ден скоро и умирах от желание да си подаря една-две кутии... ох, ще чакам явно докато пуснат нови, нямам търпение  Laughing Много благодаря за бързия отговор, лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт