К.О.Т.К.И.-те (7)

• 21 360
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Добруджа
Мимии, много благодаря!  Hug Hug Hug Като гледам какви красоти си сътворила трябва всеки ден да съм с различна премяна.  Wink

Беличке, браво на теб!  Peace Аз още не съм стигнала до кюнефето.  Grinning

# 661
Беличке, Добруджанче, много сте хубави!
Беличке, съвсем истинско ти е кюнефето!

# 662
  • София
Честита премяна на Беличката и Добруджанка, супер сте  Hug Heart Eyes

# 663
Мимето, аз да се изкажа компетентно тук относно Буюкада-той също не е кой знае какво и няма някакви невероятни забележителности, един часовник на центъра и къщите от "Мелодията" ако ти се обикаля нагоре по баирите да ги търсиш. Хотела където Агата Кристи е писала "негърчетата" и това е. Аз специално този хотел го видях от вън, не съм влизала във фоайето, може и да е хубаво. Иначе коне с файтони /както може би си разбрала вече-смрад/ и това е. Къщи и повечко цветя. Но на мен острова си ми хареса, щото аз преди това на друг остров не съм била..., само конските аромати не ми харесаха. Преди две-три седмици една жена разказа за църква и сиропиталище на върховете/хълмовете, но кой друг е стигнал до там? Аз не знам за друг.

# 664
Добро да е утрото и хубав денят ви, котачки !  Hug

Адашче, страхотни красоти си сътворила, уникални !   bouquet

Да са им честити новите премени на Беличка и Добруджанка !   bouquet

Белята, бива ли така сега ?! Рано- рано такива сладки изкушения - кюнефето ти изглежда невероятно, сигурна съм, че е и много вкусно. Peace Да ви е сладко !

Добруджанче, как е сестра ти и семейството и ? Нормализират ли се нещата полека- лека ? Дано са се поуспокоили вече хората !  Praynig

Днес ще чакаме включване от Фиоре . Аз не знам дали ще успея да се класирам за довечера, ако не успея, утре ще направя самостоятелно посещение- в четвъртък със сигурност има свиждане, така че ще отида да я нагушкам !

Какво правим за петък, обаче ? Къде да резервирам, така и не разбрах - в Папа Джо или Мама Мия ?
До тук се преброихме :
1. Хелън
2.Сосче,
3.Цлете
4.Ангелинка
5.Вели
6.Аз
Чакаме адашчето да каже “Да“! Praynig И, разбира се, Фиоре, ако е още тук !  Hug
Хайде, казвайте какво да правя, че не остана време.

# 665
  • България, София
Миме, страхотни предложения си дала на Беличката и Добруджанка, а те се са пременили чудно. То човек да се чуди коя красота по - напред да избере  Simple Smile
Аз дали да не се възползвам  newsm78
Подкрепям Цлете. Официално си обявена за наш стилист  Hug

Беличке, кюнефето ти изглежда мноооого автентично. Ако не беше казала, че си го правила ти, щях да реша, че е местно производство. Предполагам, че и на вкус не отстъпва. Аферим, ашколсум, машалла  Hug

Добруджанче, какво става със сестра ти? Нормализира ли се ситуацията при тях?

Довечера какво правим? Засега за петък не ме бройте, въпреки че се обещах  Embarassed Има вероятност да пътуваме да видим девойките. Ако пътуването е в събота,  предполагам, че за един човек ще се намери място. За вомечера мога да дойда на среща с Фиорчето.

Мимето, благодаря за разказчето в истанбулската тема  Hug Страхотно сте си изкарали първия ден и иснимките са  Heart Eyes

# 666
Вели, направо си грабни една картинка/комбинация, защото онзи ден за малко да се обърна към една дама с Вели(има твоят аватар и ми писала на лични).  hahaha

# 667
Мноого сте хубави!

Hug

# 668
  • Добруджа
gospojata, Вели   Hug малко по-спокойни са след първоначалния шок. Мина комисия от общината, при тях предписанията са за събаряне на къщата. Сега проучват възможностите за ипотечен кредит, за да си купят жилище. Дано не се случва на никого подобно нещо! Повечето хора, които не са засегнати и нямат пострадали близки почти са забравили и не говорят за това, но за другите възстановяването ще продължи дълго.  Sad Много е трудно - нещо, което си градил цял живот изчезва за един миг, оставаш с две торби дрехи и започваш от нулата. Но...здраве да е, ще се справят, само да не се поболеят покрай тези проблеми.  Praynig

***Mimeto*** , благодаря за разказа.  Hug Аз повече от месец не съм влизала в истанбулската тема, сега разбрах, че има разказче, нареждам се и аз в очакване на снимки.  Wink

А защо не виждам никакви подписи?  newsm78

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 12:38 от dobrudjanka

# 669
  • София
Хелънче аз точно това си бях набелязала да видя хотела на Агата Кристи, да снимам хубавите къщи и това щеше да е достатъчно, може би защото съм гледала доста снимки от там и ми бяха харесали, но сега като ги сравних с Хейбелиада ми аз там имам само 3 снимки, то даже нямаше хубави къщи, които да снимам, и цветя нямаше, за плажа се изказах, въобще това беше пълна загуба на време този остров, от цялата екскурзия определено само той не ми хареса, явно не трябваше да гледам снимките на Буюк Ада преди това.

# 670
  • България, София
И аз се премених благодарение на Мими  HugТруден беше изборът от всичките тези красоти.
 Нещо обаче подписа не ми излиза, какво не съм направила както трябва newsm78

Добружданче, дано не им се отрази на здравето този шок, но наистина нещо, което цял живот си градил да се срине за отрицателно време, не се преглъща лесно. Най - важното е, че са живи и здрави. И наистина възстановяването е ще е дълъг процес. Да пази Господ още още такива случки.

# 671
Вели, подписа трябва да го сложиш между [imг]  [/img], като г, замениш с g, т.е. така, както публикуваш снимки тук.

# 672
  • България, София
Ураааа! Получи се  newsm68 newsm68 newsm68

А за довечера какво правим?

# 673
Да и аз питам за вечерната пиячка Joy newsm22

# 674
 Айде, оформихме  се група гладни и жадни женки  Joy

Общи условия

Активация на акаунт