ИСТАНБУЛ 32

• 56 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
gapaga, благодаря за разказчето в цветни картинки !   bouquet Много ми харесаха, а със снимките направо ме запалихте за посещение на островите - до сега нямах ищах. Peace

Du, много интересни неща си споделила, благодаря ти !   bouquet

# 106
gapaga, Du - благодарим ви!
Видях снимките във фейсбук с коментарите към тях, браво! Доста път сте извървели пешком и то още първият ден след толкова път.   Shocked
Имам може би около година, докато събера парите за моето пътуване, но дотогава ще съм спец за Истанбул на теория покрай вашите разкази.  Joy Hug

# 107
Благодаря bialk, Таня67, gospojata за напътствията. В интерес на истината, първоначално изобщо не съм си мислила, че ще пътувам със самолет, но просто се притеснявам, че детето няма да  издържи на дългото пътуване с автобус 8-9 часа. Да не говорим, че не успях да резервирам и от най - изгодните билети като цена и умрях от яд, но както и да е...
И тъй като не съм ходила там, а и няма да има кой да ни развежда, притесненията са ми големи.

И аз се притеснявах за малката - миналата есен бе на 6 годинки, а при нас пътуването е цели 16 часа, но всичко мина нормално. Тази година също пътувахме без проблеми - децата спяха в нощта на прехода, а в деня на пристигането в Истанбул не показаха никакви признаци на умора.

Още преди 2 месеца забелязах и писах за намалението на самотните билети до Истанбул през лятото. Вероятно е заради месец Рамазан, който започва след 10 дни. 128 евро за двупосочен билет, вместо стандартните 200 си е значително намаление. Не съм поглеждал цените на хотелите за този период, предполагам, че и при тях ще има намаление.

Няма от какво да се притеснявате - пребиваването в Истанбул е истинско удоволствие! Хората там са любезни и отзивчиви. Не са като германците от шоуто "Валя и Моро превземат Европа" по ТВ7 Laughing

# 108
  • на острова на мечтите
Пак да питам Embarassed След Истанбул къде може да се отиде наблизо на море или нещо забележително да се разгледа?
Много хубави снимки! Peace  bouquet

# 109
  • Пловдив

Мисля, че на последната снимка не е сватбарска кола. На предната седалка се вози момченце. Най-вероятно е "възмъжало".  Wink

newsm10  Верно е така. Чак сега забелязах. smile3521

Радвам се, че са ви харесали снимките. Вероятно утре ще пусна от втория ден.

# 110
  • В центъра на моретата
Да питам още нещо: истанбулкарт трябва да вземем за тримата ни (мен, мъжа ми и детето) или може с една карта да пътуваме тримата? И още нещо: до зоопарка има ли метро или шатъли?

# 111
  • Варна
За Истанбулкарт - може да се ползва от неограничен брой хора. За до трима души е безсмислено купуването на втора карта, от там нататък е въпрос на сметки и анализи.

За зоопарка - от това, което е споменавано, съм останала с впечатление, че е доста далеч и е достъпен с влак, в Азиатската част (май трябва да се вземе от Хайдарпаша).

# 112
  • Бургас
къде мога да прочета някакви впечатления за Виаленд, има ли отделна тема

# 113
  • София

В подписа на Бялк.  Wink

# 114
gapaga, страхотни снимки и разказ. Вече  нямам търпение да го видя с очите си Истанбул  Heart Eyes

# 115
Здравейте, момичета. Обмислям пътуване до Истанбул и ще ви следя за инфо .   bouquet

# 116

В подписа на Бялк.  Wink

Да, но къде са ми изчезнали снимките Rolling Eyes Негодниците от imageshack са ми изтрили всичките албуми от 2013 год Shocked А сега са въвели и задължителен абонамент...

zaek, ако детето е под 7-8 години не е необходимо да чекирате картата и за него. Пуснете го да мине под турникета  - от охраната няма да ви направят проблеми за това и ще спестите някоя и друга лира.

# 117
  • В центъра на моретата
Благодаря bialk и beljata!

# 118
  • Бургас
все пак ме интересуват отзиви за Виаленд от тази година, за миналата 2013 прочетох, че не бил съвсем завършен и някои от атракциите на работели

# 119
В действителност тази година има повече атракциони като влакчето "Nefeskesen", "Сънят на Султан Фатих", "Приключенията на Дора и Диего ", "Спонджбоб квадратни гащи", но и миналата година не бяха малко. Имайте предвид, че в рамките на няколко часа едва ли ще успеете да използвате всичките налични (около 30).

http://vialand.com/en/theme-park/units

Общи условия

Активация на акаунт