ИСТАНБУЛ 32

• 56 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Heart Eyes V Sarier sm sas Behlul
i Bihter i  s Gospojata.Moliia
daite link za Koteshkata tema
Целувки на всички!

Heart Eyes И не мърдаме от там !  Heart Eyes

# 377
Някой да ползвал андройд приложение за транспорта? Трябва ми на английски по възможност  да работи офлайн - как да се предвижим от точка А до точка Б, да показва къде точно е спирката  и тн . Намерих само 1 и то работи само онлайн -Buradan Oraya Istanbul .

# 378
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buradanoraya.app

Това не работи ли офлайн? Аз го бях инсталирал, но така и не ми се наложи да го ползвам в Истанбул.

# 379
# 380
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buradanoraya.app

Това не работи ли офлайн? Аз го бях инсталирал, но така и не ми се наложи да го ползвам в Истанбул.

Точно това го пробвах офлайн не работи иска 3Г , добро инфо дава иначе Simple Smile Другите не стават ...

# 381
Здравейте момичета  Wink Hug  chef  bouquet Искам да ви попитам някой скоро ходил ли е до Бейлербей и дали все още е 20 лири входа Simple Smile Също и за работното време, ако може да споделите Simple Smile Благодаря предварително!

# 382
Радмилкаа, в средата на юни бях там Wink входа е 20ТЛ., а градината мисля, че беше 1-2ТЛ

# 383
ето и една снимчица

# 384
Българската църква на козия рог е затворена, някой ако е тръгнал на там .

# 385
adelinda #Crazy, предполагам, че имаш в предвид Златния рог. В темата многократно е споделяно, че св. Стефан е в реставрация от няколко години.

# 386
Да , Златния рог  Blush

# 387
  • Варна
adelinda, затворена е от лятото на 2011 г. и, все още, за съжаление, не се знае кога ще бъде завършена реставрацията.

# 388
Аз се върнах вече , изпотрепах се от ходене и пак почти нищо не видях . Това нещо Истанбул е огромно , няма обикаляне . То само капалъто колкото нашия квартал Simple Smile) Гюляч който не е ял , определено да опита. Ще ме извините ако сте го обсъждали вече, не съм чела цялата тема  Grinning

# 389
  • Варна
Какво искаше да видиш? Бихме могли да помогнем. И, ако не ти е за пръв път, защо Капалъ-то? За пазаруване ли, или за цвят и забавление?

Общи условия

Активация на акаунт