Земя на бунтовници

• 29 652
  • 126
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Да и аз си мисля, че ще разнищва раната. Може да е някой от тях левичар, а другият - не и така да се усъмни в твърдението на сестра си. А може и да открие, че ножът е подарък на Якопо и си е негов. Ще видим как ще го разнищи. А дали Мария ще ѝ каже, както ѝ беше поръчано от Андрея.

# 46
Привет wavey

Горката Мария,какъв "късмет" с такъв баща.Да я продаде на онзи мазен Така.
А бащата на Якопо заслужаваше да му се случи нещо-може би не да умре от ръката на сина си,но... Беше ми много противен.
На мен и Лучо ми е симпатичен,но след Андрея.

# 47
  • София
Бащата на Якопо е гадняр, обаче си признавам- избрали са чуден актьор за ролята, направо не знам дали има по-подходящ, толкова гадна и мазна физиономия вади.

# 48
  • Ямбол
Днес май няма да има серия. Аз се подведох по програмата тук: http://tv.dir.bg/tv_kanal_sedmichna.php?t=3&gid=0&id=12
Пуснаха си турската глупост. Жалко.

# 49
Здравейте! И аз следя сериала откакто започна по bTV. Много ми харесва и се очертава да бъде и занапред такъв. Въпросът ми е за тези, които разбират повече от италиански и се интересуват повече относно съдбата на сериала (като мен) да разяснят дали ще има трети сезон в Италия? Втори е свършил през 2012 още и от тогава нищо не намирам! Благодаря Simple Smile

# 50
Здравейте! И аз започнах да следя сериала от начало. Изключително много ми харесва. Изобщо италианците правят страхотни сериали. Гледала съм Елиза, Дъщерята на Елиза и Ястребът и гълъбицата, които са подобни на този. Артистите са много завладяващи. Има много красиви мъже и жени. И все пак най - много ми харесва Андрея и Елена. Много хубава двойка са и някак си си подхождат. Филма е копродукция на Италия и Аржентина. Андрея( Rodrigo Guirao Diaz), Луиза ( Sabrina Garciarena), Лучо( Fabian Mazzei) са аржентинци. Говорят италиански перфектно. Ако някой знае нещо интересно за самите актьори може да публикува.

# 51
Привет  Hug
Аз стигнах до 2-ри сезон, че нямам търпение  Whistling да го гледам по БТВ. Някой да знае 2 сезон къде го има качен по торентите? Сега го гледам директно по АХН а нета на моменти е слаб  smile3515.
Благодаря предварително   bouquet

# 52
Аз не го намерих качен никъде за това се зарадвах че го даваха по AXN.

# 53
Привет,
Филма е копродукция на Италия и Аржентина. Андрея( Rodrigo Guirao Diaz), Луиза ( Sabrina Garciarena), Лучо( Fabian Mazzei) са аржентинци. Говорят италиански перфектно. Ако някой знае нещо интересно за самите актьори може да публикува.
аз вчера се замислих за истинското име на Андрея - Родриго,не ми звучи много италианско, сега разбрах че аржентинец.
Деси_слава   bouquet

# 54
И на мен Родриго не ми звучи на италиански, по скоро на испански, но се оказа, че е аржентинец.

# 55
Момичета, изгледах сериала  Whistling
Да си кажа във втори сезон Андрея никак, ама никак не ми хареса. Не като визия а като действия  Crossing Arms. Но ако има трети сезон с кеф ще го изгледм  Wink.

# 56
  • Ямбол
Е, ние не сме го изгледали....

# 57
Здравейте,момичета.Може ли да ми каже някой къде мога да гледам сериите на филма до момента.
Нямах възможност да го гледам вечер по BTV,а искам да го гледам.
Благодаря много!

# 58
аличко-паличко -не знам така както ги дават по бтв дали ги качват някъде но ето тук го има първи сезон-http://asi-bg.net/details.php?id=8991

# 59
Guffi -втори сезон имали го някъде качен?

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 22:59 от вили-72

Общи условия

Активация на акаунт