Боледуване на децата ни – тема 16

• 33 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, да знаете , имали сега вирус само с температура.
Малкия от два дена вдига, на двама лекари го водих, гърлото спокойно, дробовете чисти...
Моето малкото беше така един ден (не много висока Т). Последва цяла нощ с 40 градуса и след това разстройство  Sad
Ще взема да се възползвам и аз от идеята за алоето, защото има ужасно много и големи дупки по лицето Sad
За хремата: ползвам само физиологичен разтвор, но миналата есен след продължителна хрема направи един лек отит (на време го хванахме) и тогава му изписаха Олинт - не бях ги използвала дотогава, но много добре му повлиаха. Не съм ги капала повече от 3-4 дни

# 151
  • Бургас
Момичета, да знаете , имали сега вирус само с температура.
Малкия от два дена вдига, на двама лекари го водих, гърлото спокойно, дробовете чисти...
Моето малкото беше така един ден (не много висока Т). Последва цяла нощ с 40 градуса и след това разстройство  Sad
Ще взема да се възползвам и аз от идеята за алоето, защото има ужасно много и големи дупки по лицето Sad
За хремата: ползвам само физиологичен разтвор, но миналата есен след продължителна хрема направи един лек отит (на време го хванахме) и тогава му изписаха Олинт - не бях ги използвала дотогава, но много добре му повлиаха. Не съм ги капала повече от 3-4 дни
Благодаря за отговора, сега го водих на трети лекар -инфекционист. Каза, че вижда гной по сливиците, преди 10 дни бяхме с темп. 4 дена и мораксела , тогава не дадох АБ, но сега ще дам , цял месец се влачим болни вече.... Cry Cry

# 152
Силвиана , да се оправя малкото човече   bouquet

# 153
  • Mediterraneo
Какво да давам за това гърло? Кърваво червено е Sad Не иска да яде, даже слюнките си иска да плюе, че да не ги гълта, толкова я боли. Давам и Тонзилотрен от днес, успоредно с Хомеожена, адявам се утре вече да видим ефект  Praynig Иначе снощи беше с 38 Т преди лягане, дадох Нурофен, за да спим спокойно, а днес цял ден е с 37-37.2.

# 154
Тарти,на нас ни помага Орофар

# 155
  • Mediterraneo
Какво е на вкус, пръскало ли е? Ако е за пръскане, няма да ми даде диването  Whistling Голямо е теле!

# 156
Какво е на вкус, пръскало ли е? Ако е за пръскане, няма да ми даде диването  Whistling Голямо е теле!
Ух,да за пръскане е,на вкус е май гадничко,че моята му се мусеше

# 157
  • Once there was a Hushpuppy...
Какво да давам за това гърло? Кърваво червено е Sad Не иска да яде, даже слюнките си иска да плюе, че да не ги гълта, толкова я боли. Давам и Тонзилотрен от днес, успоредно с Хомеожена, адявам се утре вече да видим ефект  Praynig Иначе снощи беше с 38 Т преди лягане, дадох Нурофен, за да спим спокойно, а днес цял ден е с 37-37.2.

Тантум верде Peace
спрей за пръскане.

направи й също чайче от лайка, хладка се дава, доста подсладена/за да я пият децата, че не е от най-любимите чайове/ и на върха на лъжичката сода. Аз така замаскирам содата, с повечко захар.
И се изпива.
Но, задължително хладък чай Peace

# 158
+1 за лайката ,аз я давам с мед  Peace

# 159
  • София
Какво да давам за това гърло? Кърваво червено е Sad Не иска да яде, даже слюнките си иска да плюе, че да не ги гълта, толкова я боли. Давам и Тонзилотрен от днес, успоредно с Хомеожена, адявам се утре вече да видим ефект  Praynig Иначе снощи беше с 38 Т преди лягане, дадох Нурофен, за да спим спокойно, а днес цял ден е с 37-37.2.
На мен ми е помагало цинабсин, но аз съм дърта при дете не знам..Освен, че едвам преглъщах ми се стичаше яко заден секрет и си беше бактериална работа, но с цинабсин и стрепсилс се оправих...Вместо орофар и тантум, ти предлагам хексоралетен Н има го и на спрей и за смучене..Виж го...аз съм доволна...

# 160
  • вече Пловдив
Тарталета, можеш да пробваш вечерта добрия стар компрес от извара около вратлето. Много помага  Peace
Силвиана, много  Hug за твоето  момиче! Дано бързичко да се оправите  Praynig

# 161
Тарт, и аз препоръчвам Тантум Верде, даже е и вкусничко. Трахизан също са ми помагали лично на мен, имам спомен, че може за 6+  год. да се дава, ако е за голямата ти дъщеричка май е подходящо - смуче се.
Еми, цинабсинът е за секрети, ако гърлото е зачервено от секрети, става сигурно, но типично за гърло е тонзилотренът  Peace

# 162
  • София
Еми, цинабсинът е за секрети, ако гърлото е зачервено от секрети, става сигурно, но типично за гърло е тонзилотренът  Peace

Знам...соделих, защото първо само ме болеше гърлото, а после се появиха секретите...и добра работа свърши... Не са били първо секретите, после гърлото...

# 163
  • в огледалото на живота
Тарталета,пастили за смучене Исла-мусла,Исла -касис ,Джуниър-ангин,Хербитусин....всичките са с еднакво действие при болезнено и силно червено гърло.

Хладък чай от салвия/градински чай/също успокоява лигавицата.

Силви,радвам се,че има подобрение на детето,браво  Hug
Дано изчистите всичко.

# 164
  • Mediterraneo
Ох, днес май е по- добре гърлото, поне не се оплаква толкова. Снощи направих компрес, но с маслини... това имах, а четох и добри отзиви. Но диването го издържа само 2 часа!

Общи условия

Активация на акаунт