Токуда болница - София - 19 тема

• 83 706
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Момичета няма смисъл да влизаме в излишни полемики и да наостряме тон една спрямо друга, в отделението има лекар за "всеки вкус", както се казва, просто човек трябва да си го усети и да му се довери. Както ние си избираме лекар, така понякога и те си избират пациенти, просто защото знаят, че няма да се сработят с определен типаж.

# 676
Момичета няма смисъл да влизаме в излишни полемики и да наостряме тон една спрямо друга, в отделението има лекар за "всеки вкус", както се казва, просто човек трябва да си го усети и да му се довери. Както ние си избираме лекар, така понякога и те си избират пациенти, просто защото знаят, че няма да се сработят с определен типаж.

Точно така е. За всеки влак си има пътници! И е вярно,че докторите си избират пациентите!

# 677
  • Sydney
в някои случаи и съдбата, хохохо

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 14:08 от benitabeni

# 678
Предполагам говориш за съДбата?  Joy

# 679
  • Sydney
точно за нея...  Crazy

# 680
След 3 месеци чудене маене, пиене на сироп за рефлукс, защото бебето ми уж връщало мляко в нослето, се оказа че то просто има стафилококова инфекция.

За неразбиращите : това е болнична инфекция - или при раждането, или от последващ престой в болнично заведение. Ние не сме влизали в болница до момента.

Повече нищо няма да казвам , нито да настройвам някого за нещо.

# 681
  • София
След 3 месеци чудене маене, пиене на сироп за рефлукс, защото бебето ми уж връщало мляко в нослето, се оказа че то просто има стафилококова инфекция.

За неразбиращите : това е болнична инфекция - или при раждането, или от последващ престой в болнично заведение. Ние не сме влизали в болница до момента.

Повече нищо няма да казвам , нито да настройвам някого за нещо.

St1,

2013 г. родих там и не сме имали проблеми и стафилококи. Правих и изследване, защото се съмнявах, но при нас не излезе да имаме.

# 682
То и аз родих 2012 г и нямахме ама ето ,че сега има . Разбира се, че говоря след пуснат секрет и потвърден резултат с антибиограма.

# 683
Сигурно ли е, че е само болнична инфекция?
Според тази статия, това е мит:
http://kenguru.bg/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8+%D0%B8+%D … 9SbIpWzYhePgFerIN

# 684
Точно за Aureus говоря и цитирах какво ми казаха микробиолозите.

# 685
Ст1, колко е голямо бебчето ти? аз родих преди 5 м. (за втори път в Токуда) и не сме имали проблеми.

# 686
Ст1, колко е голямо бебчето ти? аз родих преди 5 м. (за втори път в Токуда) и не сме имали проблеми.

А секрет пускали ли сте ??
На 3.

# 687
  • София
Съвсем реално е да се въртят бактерии в отделението, но не всяко бебе да ги прихваща или поне да не развива симптоми. Аз родих през 4 години, и 2те ми деца има доказана очна инфекция - на първото направих посявка седмица след изписването, на второто - още преди да ни изпишат за мен беше очевидно. Няколко пъти молих да му вземат секрет, но изслушах обичайните али-бали за слъзния канал и нищо не направиха. В деня на изписването му взехме проба и се оказа положителна. Държа да отбележа обаче, че не твърдя, че е са инфектирани от болницата, предполагам е реално аз да съм предала бактериите- дали при раждането или веднага след това. По-скоро споделям преживяно.

# 688
Здравейте!
А някакви отзиви от д-р Кръстанова?
Попаднах на нея случайно и нещо не останах никак доволна....
Започвам да се замислям за избор на екип, колкото и безсмислено да минсе струва това при естествено раждане.

Здравей РоЗи,

Аз си следих цялата бременност и родих при доктор Кръстанова, като я избрах за екип. Изключително доволна съм. Всеки път ме успокояваше за всичко...знаеш какви сме бременните за първи път Simple Smile В началото беше леко дръпната, но с опознаването нещата се промениха. Мога да изкажа само благодарности на тази докторка...раждането ми мина прекрасно....стоеше до мен и ми помагаше на всеки напън. Контролираше нещата през цялото време много добре...кога да се сложи упойката, кога да спрат вливанията. Накрая и тя ме заши. За нея мога да напиша само и единствено хубави неща. След това, като лежах в отделението, минаваше и винаги ми отделяше специално внимание. Аз и още 3 мои приятелки раждахме при нея и всички са доволни.

# 689
А аз си пуснах секрет и на мен, да съм сигурна и нямам нищо. А иначе техните ала бала ги знам - няма да се притесняваш,майче, ще капеш разтвор в нослето след баня, те така си хъркат, чистят се, не знам какво.....

Общи условия

Активация на акаунт