Токуда болница - София - 19 тема

• 83 736
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Sydney
bengie оптимален? какво имаш предвид... пакетите са два - този, при който е без изследванията (коремни органи, ортопед, трансфонтаналната ехография, слух, зрение) и този, който е с изследванията - 600 лв. за секцио и 500лв. за нормално раждане  Peace

след като избереш екип не даваш нищо на лекаря, екипа, говоря за пари, нали за това избираш конкретен лекар, който ще води раждането  Peace

# 541
Benitabeni, благодаря ти за бързия отговор.
Не знаех, че има различни цени в зависимост от начина на раждане.
Тези цени за колко дни престой на бебето са? Или няма значение - колкото се наложи?

А нещо за почерпка на екипа носите ли?

# 542
  • Sydney
bengie да, има разлика според вида раждане, вероятно защото секциото е по мед.причини и тнт, знам ли  Rolling Eyes
ами цените са си такива, за пакета бебе, т.е. ако родиш със секцио седиш 5 дни, ако родиш нормално 3 дни... плащаш примерно 500 лв. извън избора на екип, които 500 лв. включват грижите за бебето, АМ ако му дават, памперсите, и изброените изследвания... ако се наложи да е в Интезнивен сектор, освен 500 лв. може да се наложи да се плати още, ако изтече клиничната пътека, покоято е бебето  Peace

почерпка - по принцип все се дърпат, но ако искаш занеси, ако искаш почерпи лекаря като отидеш на контролен, или като/ако водите бебето на консултациите  Peace

# 543
  • София
Аз това с почерпките никога не съм го разбирала.....
Носила съм почерпка на личната ми лекарка, единствено, и то не по повод - ей така, понеже ми се е приискало, а и сме близки.

Ти си плащаш - лекаря си върши работата. Ако е направил някакво велико чудо или си изключително признателна за заслугите му - ок, ама чак пък винаги да има почерпка...

# 544
  • Калифорния
Не знаех, че има различни цени в зависимост от начина на раждане.
Тези цени за колко дни престой на бебето са? Или няма значение - колкото се наложи?

Аз на едни "отворени врати" бях питала защо пакета за бебето при секцио е по-скъп - т.е. дали му правят нещо допълнително за тия пари. Казаха, че нищо различно не правят, но понеже майката седи два дена повече заради операцията и така се налага да гледат бебето по-дълго. Нещо като такса за хотел на бебето е явно  Wink

# 545
  • София
Аз това с почерпките никога не съм го разбирала.....
Носила съм почерпка на личната ми лекарка, единствено, и то не по повод - ей така, понеже ми се е приискало, а и сме близки.

Ти си плащаш - лекаря си върши работата. Ако е направил някакво велико чудо или си изключително признателна за заслугите му - ок, ама чак пък винаги да има почерпка...

РоЗи,

Съгласна съм.
Но примерно в моя случай сметнах за удачно да занеса някакви неща на доктора, защото първо, че ме пое от следящият ме лекар тъй като излизаше в отпуска....и грам не направи на дума това.
След това винаги отговаряше на всичките ми въпроси и най малкото си даде личният номер и каза да му звъня по всяко време...и за всичко, което ме притесни.
На раждането максимално ме изчака да се опитам да родя нормално, но вече след като нещата се "усложниха" предприе секциото и накрая се оказа, че по медицински причини не съм могла и не мога да родя нормално.

# 546
Много ви благодаря!
Дали има отворени врати в следващите 2 месеца?
И изобщо от къде намирате инфо за това?

# 547
  • София
Много ви благодаря!
Дали има отворени врати в следващите 2 месеца?
И изобщо от къде намирате инфо за това?

В фейса в профила на болницата, също мисля и в сайта има инфо.

# 548
Каква е цената за раждане, нормално, без избор на екип? Мерси   bouquet

# 549
  • София
Каква е цената за раждане, нормално, без избор на екип? Мерси   bouquet

800 лв.

# 550
Здравейте момичета. Аз направих изследванията и обаче днес ходихме на един рожден ден и закъсняхме. Искам да ви питам има ли доктор Илиев някакъв телефон, на който мога да му се обадя и да поговоря с него? И май имал частен кабинет Може ли да ми кажете къде се намира? Колко се плаща там?

Абе не знам дали няма да ме пуснат безплатно защото при д-р Лозанов младши ме уплаши че за 3 дни ще лежа за 150 лв. Направо подскочих и му казах че няма да стане това нещо! Как е възможно?

Иначе е пич и ми пусна фтх, актх, други калий натрий от него , само като му казах че съм безработна.

Благодаря предварително.  newsm51

# 551
  • Sydney
Jelezni_krile ако доктора не ти е дал телефона си лично ще е доста неуважително някойда ти го даде без негово съгласие... аз го нямам, имам само на кабинета, може да звъннеп тогава, когато е на кабинет, т.е. днес е бил след обед  Peace
относно цените - ами аз съм плащала и повече по време на бременност за задържане като съм лежала, зависи за какво ще постъпваш... такива са, защото болницата е частна... това, че някои лекари рабпотят със ЗК не означава, че не си плащаш за престоя...

# 552
Аз почерпих лично лекарят и акушерката, които ме израждаха! В неото не съм носила, но сега след нова година като ходя ще занеса, Много ми помогнаха след злополуката, обърнаха ми внимание на мен и на бебо!

# 553
  • София
Здравейте момичета. Аз направих изследванията и обаче днес ходихме на един рожден ден и закъсняхме. Искам да ви питам има ли доктор Илиев някакъв телефон, на който мога да му се обадя и да поговоря с него? И май имал частен кабинет Може ли да ми кажете къде се намира? Колко се плаща там?

Абе не знам дали няма да ме пуснат безплатно защото при д-р Лозанов младши ме уплаши че за 3 дни ще лежа за 150 лв. Направо подскочих и му казах че няма да стане това нещо! Как е възможно?

Иначе е пич и ми пусна фтх, актх, други калий натрий от него , само като му казах че съм безработна.

Благодаря предварително.  newsm51

Нямам телефон и никога не ми е давал такъв.
относно престоя е така както ти е казал доктора - 150 лв. които задължително се плащат при изписването. Това си е регламентирано в ценоразписа.

# 554
  • София
Здравейте!
Имам въпрос към тези, които се следят на частно ЖК в Токуда.
От там ли ви издават болничен, включително и този за 45-дневния период преди термина?
Също така - направлението за хоспитализация пак ли се издава от следящия лекар?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт