Токуда болница - София - 19 тема

• 83 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Jelezni_krile - ЛХ,ФСХ,Естрадиол Пролактин на 3 ден , не на 1 не на 2 , 3 ден може и на 4 или 5, прогестерон 7 ден след доказана овулация , Тестострен най добре на 3 ден и той   bouquet

# 586
Здравейте момичета.

Искам пак да питам запознатите тук някои неща. Днес трябва да направя някои изследвания.

На 3 ден ли се правят лх фсх и естрадиол? На 14 ден ли се правят прогестерон и на 28 ден ли се прави тестостерон? Така мисля ми каза д-р Илиев. Две седмици го чаках без час и накрая му звъннах по телефона. Обясни ми да направя хормоните и тогава да му звънна защото нямам време да чакам до 26 февруари.

Обаче като поразрових в интернет и в аптека фрамар пише друго- 1-3 ден се прави първите, а прогестерон- 21 ден.

Естествено избрах пакет на Рамус защото съм доволна и от вземането и от обслужването.  bouquet

Следвай препоръките на д-р Илиев, имал е нещо предвид след като ти е казал кога да ги направиш. Ако не си сигурна, тъй като казваш "така мисля" му се обади пак, няма да ти се развика.

# 587
Здравейте!

Моля за съвет - избрала съм Илиев за раждането, което ми предстои, термин - 28.02. Ще бъде секцио по медицински причини. Виждали сме се вече два пъти, като на следващия преглед - на 5ти трябваше да говорим за дата.

Разбрах обаче, че от 7ми излиза отпуска  Sad Не знам за колко време, ще разбера следващата седмица. Притеснено ми е обаче, най-вече в случай, че бебето тръгне по-рано...
Знаете ли как се процедира в такъв случай? Някой го замества и аз автоматично отивам при него или сама трябва да избера кой искам да ми води раждането?  Thinking Нямам впечатления от другите лекари, тъй като не съм следила бременността там. Благодаря   bouquet

# 588
  • София
Здравейте!

Моля за съвет - избрала съм Илиев за раждането, което ми предстои, термин - 28.02. Ще бъде секцио по медицински причини. Виждали сме се вече два пъти, като на следващия преглед - на 5ти трябваше да говорим за дата.

Разбрах обаче, че от 7ми излиза отпуска  Sad Не знам за колко време, ще разбера следващата седмица. Притеснено ми е обаче, най-вече в случай, че бебето тръгне по-рано...
Знаете ли как се процедира в такъв случай? Някой го замества и аз автоматично отивам при него или сама трябва да избера кой искам да ми води раждането?  Thinking Нямам впечатления от другите лекари, тъй като не съм следила бременността там. Благодаря   bouquet

Здравей,

Аз бях в същата ситуация през 2013 г. и тогава той ми предложи конкретни негови колеги. Но аз от преди това бях избрала и друг лекар. И така му казах, че искам д-р Димитров и той ми каза,че ще говори с него дали може да ме поеме. И после ходих при него на прегледи.
Аз родих в последствие секцио и съм доволна от д-р Димитров. Той е специалист в ражданията секцио. Доста момичета от тук са раждали при него и са доволни.

# 589
  • в 1001-та нощ
JT, може предварително да избереш лекар, а може и при спонтанно раждане - който е на смяна тогава  Peace

# 590
  • Дъблин
И аз мога да препоръчам Димитров за секцио. Родих второто си дете преди седмица при него, той ми прави и първото секцио.
Всичко мина много добре, възстановявам се бързо, шевът вече не ме боли, а и самата операция мина направо забавно, защото докторът и асистиращият му д-р Крумов се шегуваха почти през цялото време и така ме разсейваха от страховете ми Simple Smile

# 591
Здравейте момичета,

Да препоръчате УНГ в Токуда за мен, не за децата  newsm78

Предварително благодаря   bouquet

# 592
Д-р Кюлев преглежда и мен и детето! Супер доволна съм.

# 593
И аз мога да препоръчам Димитров за секцио. Родих второто си дете преди седмица при него, той ми прави и първото секцио.
Всичко мина много добре, възстановявам се бързо, шевът вече не ме боли, а и самата операция мина направо забавно, защото докторът и асистиращият му д-р Крумов се шегуваха почти през цялото време и така ме разсейваха от страховете ми Simple Smile

Благодаря за отговорите, д-р Димитров избрах ако се наложи секциото да е по спешност докато Илиев го няма. Днес обаче забравих да питам каква е обичайната процедура - в деня на операцията ли приемат или предишния?

# 594
  • София

Благодаря за отговорите, д-р Димитров избрах ако се наложи секциото да е по спешност докато Илиев го няма. Днес обаче забравих да питам каква е обичайната процедура - в деня на операцията ли приемат или предишния?

Ако си с планирана дата за секцио мисля, че се отива предния ден.

# 595
  • Sydney
планово секцио приемат ден по рано (делничен ден - през локална АГ регистратура минаваш; Събота-Неделя - през спешното)... от това, което пишеш разбирам, че би следвало да си планово, съответно Илиев трябва да ти назначи дата, вече съвсем различно е, ако тръгне преди това раждането - отиваш и така...

# 596
планово секцио приемат ден по рано (делничен ден - през локална АГ регистратура минаваш; Събота-Неделя - през спешното)... от това, което пишеш разбирам, че би следвало да си планово, съответно Илиев трябва да ти назначи дата, вече съвсем различно е, ако тръгне преди това раждането - отиваш и така...

Да, има дата, свъщност две - 20-ти или 23-ти, като на 19-ти сутринта иска да видим бебето ид а преценим дали ще е Ок да изчакаме 23-ти или да го вадим още на 20-ти. И забравих да питам дали реално на 19-ти да отида с багажа, защото ако е на следващия ден явно ще трябва да ме приемат още тогава.

Пък той нали излиза отпуска и ще го видя чак на 19-ти...абе сложно Simple Smile Благодаря за отговорите, ще се настроя психически за по-ранен прием.

# 597
Д-р Кюлев преглежда и мен и детето! Супер доволна съм.

bouquet

# 598
Никога не си правете изследвания в Рамус. Незнам как не са отнели лиценза й все още.

# 599
Момичета моля някой да ми даде тел на д-р Илиев. На преглед съм чак на 26 -ти но се появиха някои проблеми в хода на бременността и не мога да чакам толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт