ТУЕС - 7 тема

• 82 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Втория близнак влиза надпланово т.е. като 53-ти. Логиката е, че природата не ги е делила и не е правилно някакво си класиране да ги дели. И за всяко училище е по-добре надпланово законово да имат приети деца, защото всяко дете им носи 1440 лв. (ако не се лъжа) субсидия.
Играйте навсякъде докрай в класиранията. Ако не стане по-добре, няма да стане по-лошо.

# 151
  • София
нещо не схванах с тези близнаци  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 152
  • София
Близнаците винаги се приемат надпланово. В смисъл, ако единия е приет, а другия не, ще влезе и неприетия, но няма да измести друго дете. Ако планът е за 52 деца, ще влязат 53. 53-тото дете ще е надпланово приетия близнак.

# 153
  • София
Ама тук имаме ли близнаци  newsm78 newsm78 newsm78

# 154
  • София
Има. Единия близнак е приет, другия не е. Сега на второ класиране приетия е минал в СП.

# 155
и аз съм приета на 2ро класиране в СП Hug

# 156
  • София
 Hug Hug Hug Кари, добре дошла в желаната специалност  Peace Peace Peace

# 157
  • София
Майко мила!!!!!  Grinning Grinning Е не! Вие това нарочно ли го правите?? Не съм влизала точно две седмици и ... !!! Преместихте планини и ги върнахте обратно!!! А предишните няколко месеца ни звук, ни стон. Реших, че само мен ме вълнуват проблемите, които виждам и спрях и да следя, никой не реагираше дни наред... Реших, че всичко е само в моята глава. Явно не е  Grinning Grinning Докато наваксам се препотих няколко пъти. Чак ви домъчня за мен и ви залипсвах  Mr. Green Mr. Green А пък аз си надничам старателно в другия форум и чакам и там нещо, и то и там нищо... Даже постнах една тема за добрите майки, която много ме впечатли и четейки я просто се сетих за всички вас... Е такъв номер отдавна не ми бяха погаждали. Шегувам се, разбира се. Истината е, че ме налегна работа. За съжаление. Толкова, че се поразболях дори. И толкова, че изпуснах юздите на младежа, дето и без това не ги държа хич здраво. Мда. Поправчица за половината клас по математика. А иначе всичко, което прочетох вчера и днес ме хвърли пак в размисъл, дълбок, доколкото е възможно. За държавата, в която живеем, за калта, за децата, за надеждата, ако я има. Всъщност смисъла на този форум, според мен, трябва да е споделянето. По човешки, безкористно и просто. Не за да се доказваме ние, не за Бога! Няма никакво значение дали ние или учителите сме добри или лоши. Важно е какво става с живота на децата ни оттук нататък, нали. Какво, ако се окажем прави в някакви си спорове тук, а те са депресирани, сдухани, без самочувствие и посредствени? Ще бъдем ли доволни? Мога да пиша, още много и има какво, но трябва да тръгвам, вече ви знам къде сте, обаче, до скоро  Grinning Grinning Hug

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 23:55 от Jord

# 158
  • София
А за срещата, може и да дойда, ако ми се помолите горещо  hahaha  Grinning

# 159
  • София
О, Jord, изпуснала си ни значи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наистина докато си спорим, то годината замина. За поправките и аз подочувам от тук от там, но ще изчакаме официалната информация на сайта. Но за съжаление и нашите деца не използваха докрай възможностите, които им се предоставиха  ooooh! ooooh! ooooh!

# 160
  • София
Такова изпускане, не помня да съм правила. Въпреки, че историята познава много изпускания от моя страна. hahaha
Иначе, не мога и да се ориентирам, къде е новата тема във форума, срам ме е много, но се обърках яко с новия изглед на сайта и това разделяне на форумите също не ми улесни живота. Тъй че помагайте  Embarassed Embarassed И друго - има ли мами математички тук? Питам само ... Embarassed Embarassed понеже се оказва, че имам бели петна.

# 161
Здравейте, синът ми беше приет на второ класиране в КМ. Първи е в списъка. Но той иска само СП. Какви са шансовете му да го приемат на трето класиране СП? Всъщност не е обявена дата за трето класиране на сайта. Предполагам, че трябва да се запише и да подаде  заявление за прекласиране? Не съм наясно какво точно трябва да направим в тази ситуация. Приет е и по второ желание в НПМГ. Ще подадем молба за второто общо класиране, за да си запазим мястото и да спечелим малко време. Моля ви да ми обясните какво да направим, за да участваме в трето класиране за СП. Имате ли информация дали и кога ще се извърши това класиране. Някой спомена сряда, но записването е до четвъртък включително? Благодаря!

Ех, знаех си аз че не трябваше да бързам с писането тук Embarassed, но много исках да споделя вълненията с някой, след като прочетох доста притеснителни неща за училището. Аз бях тази, която постоянно повтаряше "мисли хубаво какво искаш". Вчера, след като младежа видя резултата изключително много се зарадва (цяла година повтаряше само това искам - СП в ТУЕС), след което реши "...е да, но тази форма на обучение не е за мен  Sad  (разказах му за академичния тип обучение и всичко останало)". Истината е че в началото на пътя към ТУЕС не сме и предполагали, че е различно от гимназиалния тип училища. Лично на мен тази форма на обучение много ми допада и съм убедена, че който завърши ще е наистина на ниво, но не е за всеки (притесненията са ни да не сме в 20%, които отпадат). В крайна сметка след цял ден претегляне на плюсове и минуси - ще се откаже.
Затова бързам да пиша, още повече като видях, че има детенце което е на крачка от СП   bouquet
Имах възможност да поговоря с ученици от горните курсове... направиха ми много добро впечатление - интелигентни и много приятни младежи, съжалявам, че няма да сме част от тази среда, но след като имаме колебания, по-добре да се запише някой по-мотивиран   bouquet

Дами и татковци, пожелавам от сърце на вас и вашите ученици много здраве и успехи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 162
  • София
Да не дойде ДАНС и тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163
  • София
Такова изпускане, не помня да съм правила. Въпреки, че историята познава много изпускания от моя страна. hahaha
Иначе, не мога и да се ориентирам, къде е новата тема във форума, срам ме е много, но се обърках яко с новия изглед на сайта и това разделяне на форумите също не ми улесни живота. Тъй че помагайте  Embarassed Embarassed И друго - има ли мами математички тук? Питам само ... Embarassed Embarassed понеже се оказва, че имам бели петна.
Кажи за белите петна. Ще помогна с каквото мога. Simple Smile

# 164
  • Sofia
Привет и от мен!  Hug  И аз като Jord -изпуснала съм ви световно....
Както е казала Мими- определено може да е спокоен Хана-напълно реални сме си майките...Само,че сме на още малките- главно от  9 и 8 клас,рядко някоя 10класна майка се разписва.
Знаете ли,четейки дългата дискусия ми направи впечатление нещо-всеки път ( и в предишните теми ) когато има критикуващ пост или някой който се оплаква, веднага има няколко изказвания на "уж " ученици завършващи или завършили скоро.
 Но,езика и стила на постовете им никак не ми звучат  ученически и младежки. Не знам дали това е направило впечатление и на някоя друга от вас. Използват се и еднакви, вече доста познати ни фрази ( от предишни теми, чух ги и на родителските срещи.. и затова ме налегнаха съмнения разни.... Избрахме това у-ще едва ли не заради такива въодушевени отзиви на бивши възпитаници,заради добре звучащите " ще стане човек" , и т.н....
Определено съм " За " срещата -мога в сряда  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт