ТУЕС - 7 тема

• 82 031
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря  bouquet ще се присъединя и аз Grinning

# 136
  • София
В какъв срок трябва да се занесе в ТУЕС отпусното от старото училище?

# 137
Днес се записахме. Младежа направи теста по английски и сега сме в очакване на второ класиране. Колебанието беше в мен, но не и в младежа. Той твърдо иска СП. Казаха, че имаме шанс за първо желание. До няколко дни ще разберем. Ако до срещата все още не се знае - ще пиша, пък вие ще прецените дали ще е удобно да присъствам   bouquet А пък ако нямаме късмет Confused няма да имам  удоволствието да се запозная с вас (за мое съжаление)...   bouquet   

# 138
  • София
Утре излиза второ класиране  Peace Поне така пише в сайта.

Казаха ли в какъв срок да занесете отпусното от старото училище?

# 139
Ние сме завършили в ОУ и отпусното беше в нас, но не го взеха  newsm78 Тъй като стана въпрос и за зеленото казаха че до началото на септември може да се плати, а за отпусното - нищо. Мен повече ме вълнуваше как ще се справим с теста  Mr. Green и забравих да питам кога да носим отпусното, но мисля че и по телефона може да питаме   bouquet  Засега ще изчакаме (най-много до трето класиране) и ако всичко е както го желаем  Praynig ще занеса отпусното и капаро за зеленото, а ако не  Confused - ще се разходя да взимам оригиналите Sad

# 140
Да, второ е утре, а трето - до сряда. Излиза преди второ класиране на РИО. Най-късно до сряда ще сме наясно. Ако не бяхме от енергоспестяващите днес щяхме да сме приключили  Laughing

# 141
  • София
Излязло е второто класиране Hug

# 142
Второ класиране излезе. Приети сме в СП  Grinning   bouquet newsm44

# 143
  • София
RaYaIV, браво на вас - значи ще се запознаем.

Тогава питане - сряда или петък  newsm78 newsm78 newsm78

# 144
  • София
Честито  Hug

# 145
  • София
Eхаааа, супер! Честито на всички приети и стискаме палци на останалите с такова желание Simple Smile
Има още 2 класирания, все пак Simple Smile

# 146
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
И аз вече имам "системен програматор" . На първо класиране беше приет КМ, записа се, но все пак се надяваше да се премести в СП- и това е факт на 2рото класиране  newsm44 
Мисия изпълнена! Вече сме ви съученици и вече спокойно можем да "ваканцуваме"   grinning039
Другата седмица заминава на състезние и лагер с отбора и може спокойно да се съсредоточи в тази посока. Приятни лято на всички майки ТУЕСарки и деца ТУЕСарчета  Peace

# 147
Здравейте, синът ми беше приет на второ класиране в КМ. Първи е в списъка. Но той иска само СП. Какви са шансовете му да го приемат на трето класиране СП? Всъщност не е обявена дата за трето класиране на сайта. Предполагам, че трябва да се запише и да подаде  заявление за прекласиране? Не съм наясно какво точно трябва да направим в тази ситуация. Приет е и по второ желание в НПМГ. Ще подадем молба за второто общо класиране, за да си запазим мястото и да спечелим малко време. Моля ви да ми обясните какво да направим, за да участваме в трето класиране за СП. Имате ли информация дали и кога ще се извърши това класиране. Някой спомена сряда, но записването е до четвъртък включително? Благодаря!

# 148
  • София
Добре дошли на новите при второто класиране.  Hug Hug Hug

Slastna, според мен имате голям шанс да се минете в СП прии трето класиране  Peace Peace Peace

# 149
Добре дошли на новите при второто класиране.  Hug Hug Hug

Slastna, според мен имате голям шанс да се минете в СП прии трето класиране  Peace Peace Peace

Да, голям, няма що ...  #Crazy
Със сигурност приет в СП /на косъм/ близнак и тъй като са близнаци ще влезнат и заемат още едно място. Crossing Arms Така че не си струва. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт