ТУЕС - 7 тема

• 82 026
  • 746
  •   2
Отговори
# 120
Приета съм в ТУЕС Laughing .За това исках да ви попитам как се държат с момичетата Simple Smile

# 121
Круме, мен не си цитирал, но пък ще си позволя да ти отговоря - почти всички дами, които си цитирал, са реални мами на деца в училището. И то от няколко години насам.
Разбирам, че ви се случва нещо сериозно, но тъй като няма информация, ние нищо не можем да направим, още по-малко да разберем. Твърдиш, че защитаваш истината и т.н, а в същото време си държиш информацията за теб, твърдейки че тя ще ти навреди по някакъв начин, пък ние тъпите, които не разбираме - да сме!
Ако искаш да кажеш нещо, и ако, както твърдиш, имаш смелостта на Хан Крум, кажи реални неща, дай истините. Вярвай ми, ако наистина такива неща се случват там, ние ще сме твърдо зад теб, защото и нашите деца са там.  Но недей обърква новоприетите с недомлъвки и недоизказани неща. Защото пред тях стои избор, и то много сериозен за бъдещето на техните деца.
+1  bouquet
Мамите имаме още седмица да умуваме, докато излезе класацията на гимназиите. А може да се окаже, че някои ще чакат и второ, и трето класиране.
Така де, сори ако ви лазя по нервите с моите въпроси и колебания, но това ще продължи още известно време.  Убедена съм, че и другите мами пишат тук по същата причина - защото е важно за нас какво ще учат децата и търсим информация за отделните училища. 
+1   bouquet

И ние сме от тези, на които им предстои избор на училище за следващите 5 години. За гимназиите и има и няма инфо, чрез познати и т.н., но за ТУЕС (за някои като нас, които нямат познати деца в това училище) единствената информация е от форумите, като разбира се всеки сам за себе си преценява колко и на какво да вярва...  но толкова противоречиви отзиви меко казано объркват и наистина за другите училища има и положителни и отрицателни отзиви (което е нормално), но за ТУЕС  са - крайни. Може би истината е някъде по средата... но буди недоумение защо тази крайност. Оопределено това, което е написал Хан Крум звучи тревожно и се присъединявам към Mimi75

# 122
  • София
Приета съм в ТУЕС Laughing .За това исках да ви попитам как се държат с момичетата Simple Smile

Ами кът са момичетата и искрено се надявам, че сме си възпитали поне в тази насока синовете ни Peace Peace

# 123
  • София
Moят младеж го питам какво правят девойките, как се социализират. Събирали се били с другите момичета от другите паралелки и си хортуват на техните си теми. А с едното даже си разцъкват компютърните игрички. Там са се събрали една групичка от няколко човека от класа и тя с тях. Сутрин са заедно в училище, а следобед играят и си приказват щуротии през комповете. Така че мисля, че всичко с девойките е ОК. А колкото са повече толкова по-добре.
Добре си дошла. Поздравявам всяко момиче, което би избрало такова "типично" мъжко училище. smile3501

# 124
# 125
Кога трябва да се дадат парите за зеленото у-ще?

# 126
  • София
При записването се дава или капаро или цялата сума. Ето в
сайта пише.

Записахме се в ТУЕС  Peace

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 15:39 от magina

# 127
  • София
Браво  Hug Hug Hug за записалите се. Учебната година приключи - ще се крием или ще празнуваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 128
  • София
Да, да - среща, среща!  Hug Кога, къде?

# 129
  • София
Бройте ме и мен. Peace

# 130
  • София
Започвам да броя  Mr. Green Какво ще кажете за другата седмица - сряда, четвъртък и петък го дават без дъжд  ooooh! ooooh! ooooh! Ох все с това време трябва да се съобразяваме  ooooh! ooooh! Час 18.30 часа, място - предлагайте  Hug Hug Hug

# 131
  • София
Без четвъртък - с другите дни съм ОК. Може на 5те кюшета, в бирарията. Там беше добре последния път. Отвън на тераската Simple Smile

# 132
За срещата... приемате ли нови попълнения  Embarassed

# 133
  • София
Всички  Hug С най-голяма радост!

# 134
  • София
За срещата... приемате ли нови попълнения  Embarassed
Вие се колебаехте  Simple Smile. Направихте ли вече избор?

Общи условия

Активация на акаунт