ТУЕС - 7 тема

• 82 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Защото са уникални  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Майтапя се, но явно така са решили да не накъсват почивните дни от матури, празници и т.н.

# 556
  • София
Брех  Mr. Green Щерката както винаги не е разбрала  Wink

# 557
  • София
Брех  Mr. Green Щерката както винаги не е разбрала  Wink

Това вече е проблем, да не разбереш, че имаш домашно или нов урок е разбираемо, но да не чуеш за ваканция е недопустимо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 558
  • София
Абе и ние не сме чули точно кога няма да се учи. Тя заплесията е и за домашни и за почивки май. hahaha

# 559
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, не съм се вмъквала отдавна тук! Нещо много дини под "нежните" ми мишници!!!
Но май надникнах точно навреме Laughing
И аз се чудех дали на 21.05 ще учат и предложих на сина ми да обявят Спасов ден за патронен празинк на училището Laughing С тази информация, че няма да учат откъде се сдобихте?  newsm78
В сайта нищо не пише... на горките осмокласници нищо не им казват...
Аз тъкмо мислех за едни "домашни причини", че ще си имаме и кака от "Острова" за десетина дни точно по това време и ми се искаше всички да сме заедно за малкото време което имаме с нея Blush
Това, което чета за липсващите часове по програмиране и в по- горните класове хич не ми харесва.
Мислех, че само при "малките" се приемат по- лежерно тези неща. Нали точно за това са тук! С претенцията, че ще получат най- добрите знания и умения в тази област в средното образование  Thinking
Знаете ли дали има развитие идеята за дейност на Телерик в у-щето. Моят разсеян младеж нищо не знае.
Пожелавам ви лека и успешна седмица  Peace

# 560
  • София
Днес видях, че са сложили съобщение за изпращане на 12 клас, но няма нищо за неучебните дни. newsm78

# 561
  • София
Било е разлепено на вратата на училището.  Hug Hug
За Телерик доколкото знам няма развитие, защото никой не е представил списъци за желаещите деца. Но дори и да няма развитие, то това не изключва нормалното провеждане на часовете по програмиране. Да не говорим, че на 25 пак ще ги пропуснат  ooooh! ooooh!
Усмихната седмица на всички

# 562
# 563
Здравейте,

Имате ли информация за утре, в кой блок и зала на ТУ ще се проведе приемния изпит по МАТ за 7клас?

На сайта не намерих такава информация.
http://www.elsys-bg.org/admission/campaign/

# 564
  • София
Предишни години качваха списък на сайта кой в коя зала е. Мисля, че и на училището залепваха. Вижте да не са я написали на идентификационното картонче. Ако отидете без да си знаете залата там няма кой да ви каже коя е.

# 565
  • София
Разпределението е на страницата на училището. Долу в ляво има линк в червено, който води до ТУК

# 566
Благодаря magina и mlv.

Нямаше да го намеря сам.
Коректното място на линка е при останалата информация за приемната кампания.

# 567
  • София
Успех на всички кандидатстващи деца! Хайде, че ни е скучно без вас, идвайте!

# 568
Успех на всички кандидатстващи деца! Хайде, че ни е скучно без вас, идвайте!

Запътили сме се.... Дано да ни се сбъднат мечтите!

# 569
  • София
Стискаме палците и на двете ръце  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт