ТУЕС - 7 тема

• 82 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
RaYaIV  къде сте приети в общото класиране ?

# 166
 Hug  Hug  Hug Jord  Hug  Simple Smile    bouquet
Къде се изгуби  newsm78 БЕЗ ТЕБЕ НЕ Е СЪЩОТО   Laughing .

# 167
  • София
Подигравайте се вие!! Лесно ви е било така зад гърба ми... Аз пък аз си стоя сама в другия форум и си кротувам там нищонеподозирайки... mlv точно за теб се сетих, но ми беше неудобно да те моля директно. Embarassed Ще ти пиша на лични да не отегчаваме другите  Hug Hug

# 168
  • София
Значи да се преброим за
сряда, 18.30 часа, в заведението на петте кюшета  Peace Peace Peace

# 169
Здравейте "Седмокласнички" Wink И аз, като вас, догодина ще се пека на същия огън, че даже на двойно чеверме, че съм близнашка майка. Поздравления на тези, които са класирани в желаната специалност и успех на чакащите. Искам да попитам дали някоя от вас има сборника със задачи на ТУЕС и дали има намерение го продава, за да го купя. Търсих го по книжарниците, но е изчерпан тиража му. Не го намерих и по борсите за употребявани учебници. Ще съм много благодарна ако някоя мама може да ми го продаде.

# 170

9ФЕГ - ФЕ,АЕ,МАТ,ИТ

# 171
  • София
Chochko, ние май имаме, но за да съм сигурна ще проверя и ще ти пиша  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 172
Naddya , благодаря   bouquet

# 173

9ФЕГ - ФЕ,АЕ,МАТ,ИТ

Ха-ха-ха защо ли ми е толкова позната тази дилема ? 9ФЕГ - ТУЕС ?
Ами преди 2 г бях на вашето място. Същата дилема, само дето на 1-во класиране беше ФЕ, ИЕ, Х, Б а на 2-ро ФЕ, НЕ. Английския не ни е приоритет, защото си го знае.
Няколко дена беше  следното положение: единия ден твърдо решен ТУЕС, другия 9ФЕГ. Лошото, че и ние с баща му бяхме на различно мнение . Бащата беше за език, аз клонях повече към ТУЕС.

# 174
  • София и Морето от време на време
Здравейте и от мен!
И аз като Чочко - догодина синът ми ще кандидатства в ТУЕС, така че ще съм благодарна на информация относно курс по математика за подготовка за техния изпит - къде, как е бил графика, както и цената.
Освен това също питам за сборника със задачи да го купя.

# 175
  • София
За съжаление на първо търсене не можах да намеря нищо  ooooh! ooooh! ooooh! А съм сигурна, че не съм го изхвърлила или продала.

За курсовете - има през малките ваканции - обикновено през пролетната и дават информация на сайта на училището.  Hug Hug

# 176
Ако някой иска мога да снимам сборника на ТУЕС,но съм писала в него по чертежите Simple Smile

# 177
  • София
Здравейте и от мен!
И аз като Чочко - догодина синът ми ще кандидатства в ТУЕС, така че ще съм благодарна на информация относно курс по математика за подготовка за техния изпит - къде, как е бил графика, както и цената.
Освен това също питам за сборника със задачи да го купя.
Ето я информацията за курсовете от тази пролет:
http://www.elsys-bg.org/wp-content/uploads/2014/01/kursoveMAT-7klas.pdf

# 178
  • София и Морето от време на време
Благодаря, момичета.
Ще следя темата и да видим какво ще направи моя младеж догодина.

# 179
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug Официално днес е краят на учебната година. Така че да ни е честито - избутахме я и тази.  Peace Peace Peace Peace Разбрах, че има доста деца на поправителни - но ще изчакаме официалните списъци както всяка година, за да видим дали е така.

За срещата никой нищо не казва  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт