ТУЕС - 7 тема

• 82 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ами честито завършване и от нас. Минахме средата, сега остава по-малката половина  Grinning Има деца на поправка, поне от нашия клас и то не малко. Ние този път не сме  Mr. Green Mr. Green Изложихме се обаче по математика и физика... обаче по всички специални предмети сме върха! Което си е супер. Точно на това се надявах тайничко.
Исках да ви питам наясно ли сте с балообразуването в университетите и откъде бих могла да започна да чета? Май съм питала вече, но още не съм са раздвижила по въпроса.  Embarassed Grinning Благодаря  Simple Smile

# 661
  • София
Честито ни завършване и от мен Simple Smile
Браво на децата, представили се успешно на Хакатона!  Hug
Честито и на приетите и записалите се деца Simple Smile Добре дошли при нас!!!

Jord да ти кажа, вече май си ни е време да почваме да проучваме. Аз нещо напоследък си питам ушите, но вече наближава и трябва да сме наясно какви възможности има пред нас. Така че, като намеря нещо ще пиша, надявам се и други да дадат инфо.

# 662
  • София
Осмокласниците ни сложиха в малкото си джобче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://technews.bg/article-82627.html     … sp;    

Браво и респект  Hug Hug Hug Hug

А за висШуту май наистина е време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 663
  • София
И тримцата от нашия клас   Grinning

# 664
  • София
Браво на осмокласниците. Най-малките с най-доброто представяне Simple Smile

Наде, едно браво и на вас  Hug  Hug  Hug

# 665
  • София
Браво на осмокласниците. Най-малките с най-доброто представяне Simple Smile

Наде, едно браво и на вас  Hug  Hug  Hug

Да ви се връща. Умни са ни децата  Hug Hug Hug Да са ни живи и здрави, да променят света  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
# 667
  • София
Както казва статистиката в нашия клас - 7-8 стипендианти (тоест с успех над 5,50), 7-8 на поправка, и толкова в средата Simple Smile Интересна работа.  Rolling Eyes

# 668
  • София
Както казва статистиката в нашия клас - 7-8 стипендианти (тоест с успех над 5,50), 7-8 на поправка, и толкова в средата Simple Smile Интересна работа.  Rolling Eyes
Учениците в паралелките намаляват ли като бройка с годините? Ако е така знаете ли по каква причина? И да питам още нещо - има ли начин (ама легален Simple Smile ), дете да се премести от СП в КМ или обратно? Да кажем ако има висок успех.

# 669
  • София
Учениците в паралелките намаляват ли като бройка с годините? Ако е така знаете ли по каква причина? И да питам още нещо - има ли начин (ама легален Simple Smile ), дете да се премести от СП в КМ или обратно? Да кажем ако има висок успех.

Според мен има чрез замяна на деца, ако липсват места. През първите години се оформят предпочитанията и например сега след 10 клас доколкото знам ще стане една такава размяна на деца от СП в КМ и обратно

Не са ли повече около 10 деца и по-точно 9  Thinking Thinking Thinking

# 670
  • София
По принцип, нашия клас си е все същия от 8 клас като големина. Но мисля, че ако някой реши да се отказва, точно сега е момента. От догодина почти нямат хуманитарни предмети, а са основно със специални такива. Така че, ако някой вече е решил, че не му харесва СП или КМ би трябвало да се насочи към друг тип училище за последните две години.

Иначе, не съб ги броила точно като хора, Наде. Но горе-долу една и съща е бройката на трите типа деца - отличници, по средата и на поправка. Което по наше време не беше така, затова ми е странно. Сигурно си има своето обяснение...

# 671
  • София
Погледнах списъците за поправките и видях един младеж, който ще се явява на 7. Има и други с поняколко изпита, но този май е рекордьорът.

# 672
  • София
И реално дали е възможно в рамките на 15 - 20 дни да се явиш на толкова  newsm78 newsm78 newsm78

# 673
  • София
Едно въпросче  Simple Smile
Осмокласниците с годишен успех 5.50 и нагоре получват ли стипендия в 9 клас? Или трябва да отвоюват минимум 5.50 първия срок и тогава да получат стипендия?

# 674
  • София
Едно въпросче  Simple Smile
Осмокласниците с годишен успех 5.50 и нагоре получват ли стипендия в 9 клас? Или трябва да отвоюват минимум 5.50 първия срок и тогава да получат стипендия?

Получават  Hug Hug Hug В 8 клас няма, дори и след първия срок

Общи условия

Активация на акаунт