ТУЕС - 7 тема

• 82 002
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Брех, брех - ще има доволни  Grinning
В нашия клас има 16 грамоти за отличен успех  Simple Smile Супер са се справили децата  Hug

# 676
  • София
Брех, брех - ще има доволни  Grinning
В нашия клас има 16 грамоти за отличен успех  Simple Smile Супер са се справили децата  Hug

Браво, отново малките ни засрамиха  Hug Hug Hug Hug

# 677
  • София
Някоя от седмокласните майки случайно да се е обажда да пита дали ще излезе днес третото класиране?

# 678
Не съм се обаждала в ТУЕС, но предполагам, че третото класиране ще излезе тази вечер. Поне се надявам....

# 679
  • София
И аз така - надявам се основавайки се на опита от второто класиране, обаче всъщност не е сигурно, че ще излезе. Този път никъде няма информация за това.

# 680
  • София
И аз надникнах в сайта на ТУЕС да проверя все пак, но никъде не пишат нищо за 3класиране  newsm78 Може ли да го оставят за понеделник?

# 681
  • София
Дано не го оставят. А вие със сигурност ще сте списъка Simple Smile

# 682
Връщайки темата назад, видях, че миналата година е излезнало на следващия ден, след крайния ден за записване. Дано не го оставят за понеделник!

# 683
  • София
Май няма да излезе днес след като още го няма. Може би ще трябва да чакаме до понеделник.

# 684
  • София
Дааа нищо не са написали на сайта дори кога да очакваме 3-то класиране. То май само аз си го чакам, newsm78 младежа каза "няма да проверявам повече в понеделник отиваме да се записваме в ІАЕГ  #Crazy Толкова много искаше да учи там пък в последната седмица не знам какво стана? Може би се разочарова, че не успя да се закачи на първото в КМ и поне да има надежда да се изкачи в СП , но с тази оценка от доп.изпит по мат. - трудна работа.Елл успех на детето, дано успее да се изкачи в  СП  Hug

# 685
  • София
Cеci, сигурна съм, че ще го приемат твоят младеж. Въпросът и за двамата (с моят) е докъде ще го докарат с мрежите при положение, че не това са искали да учат. Дали няма да го отчетат като грешка след година-две. Аз се надявах да излезе днес класирането, за да знаем къде се намира и да го накарам отново да помисли през уикенда.

# 686
  • София
Да така е!Твоите терзания са същите като моите, точно това ме притеснява до къде ще го докара и затова май ще престана да го питам дали няма да размисли и да изчакаме 3-то класиране. Виждам го, че съвсем се отказа май. Може после да съжалява или да ме упреква, че не съм го натиснала да учи в ТУЕС, но аз не мога  и не искам да го насилвам. И само като се сетя, че върви по моите стъпки настръхвам. Аз навремето когато го откриха това у-ще, кандидатствах и не се престраших да запиша да уча там, ами влязох в друг техникум - по машиностроене.

# 687
  • София
Не знам дали мнението ми е много оправдано, но да кажа. Разликата между Мрежите и СП, не е голяма и със сигурност е някъде в 11-12 клас. Всичко зависи от ориентацията и мечтите на детето. Може и само да навакса, ако нещо не му достига. До този момент, края на 10-ти клас, няма никаква разлика нито в Програмирането, нито в другите предмети. Така че,не се отказвайте, ако наистина искате това.

# 688
  • Sofia
Не знам дали мнението ми е много оправдано, но да кажа. Разликата между Мрежите и СП, не е голяма и със сигурност е някъде в 11-12 клас. Всичко зависи от ориентацията и мечтите на детето. Може и само да навакса, ако нещо не му достига. До този момент, края на 10-ти клас, няма никаква разлика нито в Програмирането, нито в другите предмети. Така че,не се отказвайте, ако наистина искате това.
Аз пък останах с впечатление,че вече ( 10 клас ) има разлика в часовете по Програмиране на КМ и СП. Не,че това е пречка за хората с интерес към програмирането.. Моя си е КМ и е щастлив,че не го занимават много-много със  'софта' Simple Smile

# 689
Здравейте на всички,
Знам, че още е рано за осмокласниците да си купуват учебници, но ще предложа нашите, които вече не ни трябват. Ето и списъка:

Атлас по История и цивилизация 8 клас - 2 лв
Издателство: Датамап

Литература – 8 клас, Булвест 2000 - 4 лв
Автори: Мария Герджикова, Олга Попова, Илиана Кръстева

Български език – 8 клас, Булвест 2000 - 3 лв
Автори: Кирил Димчев, Ангел Петров, Мая Падешка

Биология и здравно образование – 8 клас - 6 лв
Издателство: Азбуки – Просвета,
Автори: Румен Бостанджиев, Снежана Томова, Гергана Комитска, Петър Гогов

Химия и опазване на околната среда – 8 клас - 4 лв
Издателсвто: Педагог 6,
Автори: Митка Павлова, Милена Кирова, Елена Бояджиева, Валентина Иванова, Александър Кръстев

География и икономика – 8 клас - 5 лв
Издателство: Анубис,
Автори: А. Попов, П. Славейков, И. Чолеев, Ж. Желев

Психология – 9 клас - 2 лв
Издателство: Просвета,
Автор: Толя Стоицова

Ако някой се интересува, може да ми пише. Липсва физиката, но вече я купиха.

Също и за колебаещите се - да не се отказват. Миналата година имаше дори шесто класиране. Училището смея да кажа е супер.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 19:11 от Sannya

Общи условия

Активация на акаунт