ТУЕС - 7 тема

• 81 978
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Има вече трето класиране Simple Smile
Честито на приетите!!!

Ох, Саня. Не ми припомняй, че отново започва сагата с учебниците.  Rolling Eyes

# 691
  • София
Ние наесен ще предложим учебници за девети клас, но като минат входните нива.

# 692
  • София
Учебниците едни и същи ли са при различните учители? В смисъл - например всички математици по един и същ учебник ли преподават?

# 693
  • София
Всеки учител си кадва по какви учебници работи. Така че, тъй или иначе трябва да се изчака да мине поне първия час при съответния учител, че да може да се купува нещо. Simple Smile

# 694
  • София
Днес е поправката по математика на 10 клас. Стискам палци  Hug Hug Hug Hug Успех на всички  Peace Peace Peace

За колебаещите се - ние сме първият випуск, който беше разпределен още в началото на СП и КМ. Преди това май се е правило точно след 10 клас и програмата наистина се различава.
Но общо в 11 клас нямат физика, биология и химия. Остава само историята  newsm78 newsm78 newsm78 и колкото да не е без хич са сложили философия  Outta Joint Outta Joint

# 695
  • София
Ей, как сте? Почивате ли си  Whistling Whistling Whistling

А ето и нещо, което може да е интересно  newsm78 newsm78 newsm78

http://iteventz.bg/events/Hack-Conf- … sp;    

# 696
  • София
По-скоро се опитвам да не почина от топлинен удар Mr. Green

# 697
  • София
Naddya въпреки, че дете не избра ТУЕС за негово у-ще, аз си ви чета от време на време. Почиват активно бъдещите осмокласници май. Това което си го пуснала за конференцията, звучи интересно.  Peace

# 698
Здравейте, бъдещият осмокласник определено почива активно( събира сили за новото училище  Wink ), за майка му още не е време за почивка. Аз имам един въпрос, кога ще разберем в коя паралелка е, в случая са 2- КМ. Разбрах, че според теста по английски и съответното ниво е разпределението, но кога се случва? Оказа се, че от бившето ни училище са няколко деца и е любопитно дали ще са в един клас.

# 699
  • София
И моят има приятел и се чуедеше дали ще са в един клас, затова питах, когато отидох да занеса удостоврението. Казаха ми, че децата са горе-долу на едно ниво и дори да знаем резултата от изпита по английски няма как да се ориентираме дали ще са в един клас. Разпределението още не е готово и няма скоро да е готово.

Ето нещо интересно Работилница за компютърни игри: HTML5 с Яшу Младжежът се записа Simple Smile

# 700
  • София
Списъците ще излезнат някъде есента. Ако искате децата ви да са в един клас със старите си познати, говорете с училището. Проявяват разбиране. Синът ми е с още две деца от прогимназията в една паралелка. Даже едното беше с доста по-лоши резултати по англ. и с молба до директорката му разрешиха да е при другите.

# 701
Благодаря за съвета, ще предложа на младежа този вариант  Grinning.

# 702
  • София
Учебната година още е далече, но да знаеш, че ще имаш ваканции е успокояващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.manager.bg/% … sp;    

# 703
  • София
Да, Наде. И аз го четох това, но никъде на сайта на МОН не намирам такава информация. Особено интересна е междусрочната ваканция - 7 дни???

# 704
Да, Наде. И аз го четох това, но никъде на сайта на МОН не намирам такава информация. Особено интересна е междусрочната ваканция - 7 дни???

https://www.mon.bg/?h=downloadFile&fileId=7767

В проектите на документи е.

Общи условия

Активация на акаунт