Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време майките остават в реанимация след секцио и кога бащите могат да посетят?
Как да се справя с липсата на апетит по време на кърмене и какво да правя, ако не мога да цедя мляко?
Как мога да се справя с проблемите при кърмене, като например недостатъчно количество мляко и тревожни промени в храненето на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време майките остават в реанимация след секцио и кога бащите могат да посетят?
Продължителността на престоя на майката в реанимацията след секцио може да варира в различните болнични заведения. Важно е да се консултирате с вашия лекар или да получите информация от болницата, където ще раждате. Посещенията на бащите обикновено са разрешени след определен период, който също може да варира в зависимост от болницата.
-
Как да се справя с липсата на апетит по време на кърмене и какво да правя, ако не мога да цедя мляко?
Липсата на апетит по време на кърмене може да бъде причинена от различни фактори като хормонални промени и стрес. Важно е майките да се консултират със специалист или лактационен консултант за персонализирани съвети и подкрепа. Поддържането на хидратация и консумацията на питателна храна е от съществено значение за производството на кърма. Ако имате затруднения с цеденето на мляко, консултирайте се с лекар или лактационен консултант, който може да предостави персонализирани насоки и подкрепа за справяне с този проблем.
-
Как мога да се справя с проблемите при кърмене, като например недостатъчно количество мляко и тревожни промени в храненето на бебето?
Проблемите с кърменето, като недостатъчно количество мляко и тревожни промени в храненето на бебето, могат да бъдат причинени от различни фактори. Важно е да се консултирате с лекар или консултант по лактация, който може да предостави персонализирани съвети и подкрепа. Освен това редовното наблюдение на здравословния режим на хранене на бебето и търсенето на професионална помощ ще помогне за решаването на проблемите и ще гарантира, че бебето получава подходяща храна.
-
Как да се справя с отоците и оттоците по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на билирубина и как се лекува жълтеницата при новородените?

В началото принципно доки се съгласи да я изтеглим максимално към термин, а именно на 26-ти да е, обаче като ме сложи на ехо-то и установи узряване на плацентата 2-ра към 3-та степен и каза, че може и да не изкарам дотогава и предложи /разбира се съобразявайки се със собственото си удобство - да е дежурен
/ 21-ви
Да, ама аз нали съм инатливо добиче
и при положение, че всичко друго е в ред изобщо не кандисах току-така, та в крайна сметка стигнахме до консенсус, че на 19-ти ще се видим и прегледаме пак и според констатираното тогава ще решим...../ако човечето междувременно не рипне да излиза по свое усмотрение де 
Явно иска да се разхождаме денонощно, но откъде сили за целта 
Ами ще си ги носим диванетата, само да са ни здрави!

Не обича жега тази моя госпожица
Това пък ме стимулира да се сгъна на две с тумбака и да си направя педикюра.И сега доволна съм в очакване