Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Ротока, извинявай за забавения отговор за спирулината, едва стигам до компютъра... Simple Smile
Аз вземам 3X2, за сега колики нямаме, но очаквам всеки момент. Моля се наистина да са по-поносими заради спирулината..
Някоя друга взема ли?   bouquet

# 166
Ротока, извинявай за забавения отговор за спирулината, едва стигам до компютъра... Simple Smile
Аз вземам 3X2, за сега колики нямаме, но очаквам всеки момент. Моля се наистина да са по-поносими заради спирулината..
Някоя друга взема ли?   bouquet
HugМного ти благодаря!Същата спирулина ползваш като на линка нали?Аз вече поръчах,прочетох че я дават в доза по 6,но се започва първо с 1 табл. и се увеличава постепенно.Доколкото разбрах регулира и лактацията.Аз и заради анемията ще я пия,а и като общоукрепващо след раждането.

# 167
Добро утро, момичета! Тази сутрин от около 8 часа съм с редовни контракции, неболезнени или слабо болезнени, които са на различен интервал - 15-9- 8-5-3-4 мин. Не са особено силни, но ме объркват. В 5:30 като ставах до 00 имах една мнооогоо болезнена, но от известно време през нощта се будя от болка, а също и сутрин като стана имам по една такава контракция. Днес в 7 часа станах заедно с ММ и реших да тръгна с него към вилата, която е на 30 км, спряхме за кафе у техните и контракциите продължиха, сега тук като лежа отново ги има... В чудене съм какво да правя... А между контракциите бебо рита здраво! Че както преди седмица и половина бях с 2 см разкритие... Да не раждам в колата! Grinning Всички казват, че няма да сбъркам, когато започне раждането, но какво е това? Колко да изчакам? На 30 мин съм от болницата, кога ли ще е късно да тръгна? Grinning

# 168
Роточе, същата ползвам. Аз понеже отдавна я приемам и точно след раждането започнах големите дози, много добре ми дойде (а май и на бебчо). Ще споделяш как е.   bouquet

# 169
Какво стана с калона -не се включи.

# 170
17-ти ден, а пъпчето още не е паднало.  Shocked
Има ли други като моя дреб?  newsm78
Има, 27 дни и още си го носим.

# 171
Ние сме вкъщи от вчера и настана една лудница. В болницата последните дни сме били на шише и незнам колко са и давали, но сега съвсем не и стигам.
Въпрос към ЛЛЛ
Вече сме на осем дни и се опитваме да се кърмим. Прекарахме няколко дни в болница (бебе остана самичка за 2 дена) и там са и давали адаптирано мляко. Не знам в какви количества, но мисля, че това което успявам да произведа е мн недостатъчно. Ние сме и малко големи родени почти 4кг,  предполагам че и трябва малко повече. Тези дни докато я нямаше се цедях и докарвах около 30 млл на цедене от двете гърди заедно.
Другият ни проблем е, че суче активно 2-3 мин след това се унася. Ако успее да заспи, спи 30- 40 мин и след това е гладна пак.
Третото което ме тревожи е, че усещам, че започва да ми протрива зърната. Гледам да не я оставям да ги дъвче или да са и като залъгалка, но все пак иска да суче доста често и не знам как да се справя.
От една страна голямо търсене, от друга малко производство... не можем да спим нито тя нито аз.

# 172
Утре е големия ни ден.А аз се чувствам мнооооого уплашена  Shocked досега нищо ми нямаше сега какво ми стана  Cry дано не е лошо предчуствие.Багажа е стегнат  Praynig и чакаме да мине нощта.

# 173
Мамамо стискам палци.Всичко ще е наред мисли позитивно.При мен нищоо,ни контракции,ни болки нищо.Явно ще се носим до край Simple Smile.Господ си знае работата!

# 174
mamamo - успех  Praynig всичко да е наред и очакваме да се върнеш

# 175
  • Пловдив
запис

# 176
mamamo, бъди силна, всичко ще е наред!  Hug

Аз още си очаквам събитието, и ставам все по-изнервена, така искам вече да е минало, ноооооо явно ще си стоим до последно в коремчето на мама  Wink

# 177
  • Шумен
mamamo Успех утре всичко ще бъде наред   Hug
Ние пък утре имаме годишнина цели 10 години от както сме заедно с мойто мило и тайничко се надявам утре да се роди и бебока но...за сега няма никакви изгледи  Laughing в крайна сметка когато тогава утре съм на тонове да видим как върви работата... хайде лека вечер на всички аз днес хич нямам настроене даже малко си поплаках...бременелски глупости... Crossing Arms

# 178
mamamo с теб сме-стискаме палци HugПожелавам ти да успееш да запазиш нужното спокойствие преди събитието Praynig

# 179
mamamo,  Hug  пожелавам ти възможно най-спокойна нощ и не бой се, всичко ще е наред, мислено сме с теб Heart Eyes
Аз пък се моля и с мен нещата да се удържат още точно 10 дни след теб, а именно до 26.06., която дата съм си заплюла Praynig  А на 17-ти съм на тонове в 12:30ч., та ако ми позволят, ще се мушна в реанимацията да те видя Hug

Мимчето7, авансово честита ви юбилейна годишнина с милото  bouquet  Поводът е прекрасен, не се сдухвай с други мисли...Всичко ще се случи по възможно най-добрия начин - мисли така и ще бъде така  Hug
То и мен ме тресе напрежението ячко вече Mr. Green  Супер ме дразни половиният свят... майка ми особено, че не дай си Боже да не й вдигна телефон и вече препатква да не би да е станало нещо с мен, че през деня съм сама с дъщето /а тя заради състоянието й нали не е дете, което би могло да ми помогне/....и ей такива като вземе да ми ги дрънка психарливи, хич не мисли, че ме натоварва...На преди малко тъкмо я насях smile3560 - Ами тъй де - да се съобразява, че са ми останали броени дни и максимално искам да съм отпусната психически, а тя с нейните паники мипроизвежда точно обратния ефект Crazy аааа-ма-ха Crossing Arms

Хайде приятна вечер на всички! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт