Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
 Здравейте,майчета!Честито на всички,който са родили и леко раждане на предстоящите!
Дълго не съм писала,защото имах проблем с нета,а и бях решила да пиша,когато изчета всичко пропуснато.Аз още чакам да родя,тоновете всяка седмица ги следя доктора,а в четвъртък бях при докторка,която работи в болницата,където искам да раждам и много ме успокой Simple Smile Каза ми,че за сега не вижда до 1 седмица да родя,защото всичко е затворено,а околопл.води са добре за съотв.седмица.Направи ми цитонамазка,и в петък ще се видим с нея да взема резултата,а термина ми е за неделя.Договорихме се,че ако не родя до тогава на 24 тя ще ме изроди,когато е дежурна.И сега чакам.

# 196
  • Шумен
Здравейте и от мен  Simple Smile
Връщам се от тонове-идеални за сега няма да се раждаме но както казва моята лекарка до довечера нищо не се  знае  Wink
И също така почерпете се за нас днес с милото ми имаме годишнина...цели 10 години заедно...  Heart Eyes txtloves newsm76 Two Hearts  loveuuu

# 197
  • Германия
Здравейте, мами  Heart Eyes
Аз вчера пак ходих да раждам, този път ме провериха и за разкритие (не е толкова ужасно) и ме увериха, че в близката седмица няма да се раждаме.. Явно контракциите ми са фалшиви. Минах и на ултразвук, ще си имаме момиченце!  Heart Eyes  Бебка е малка обаче, 2,800 в 38 седмица. Хваща ме малко страх, да не излезе дребосъче, ММ се шегува, че била малка защото аз съм "джобно гадже" и проличала на мен  Joy  Иначе всичко се развива нормално, само с кг изостава...
Мимче още много х10 да празнувате! Hug

# 198
 Бебка е малка обаче, 2,800 в 38 седмица.

Пухче, мойта бебка се роди 2 800 - и беше достатъчно голяма Grinning така че не се безпокой Heart Eyes

Мимче честит празник  party006  party006  party006  party006  party006

# 199
Мимче честита годишнина  bouquet-бъдете  щастливи и влюбени още много по 10!
Аз днес бях на изследвания и тонове.Казаха че е много тесен таза,но и че бебо е дребно.Не се впечатлих от това-моля само да си се роди здраво. Praynig

# 200
Леко раждане на раждащите днес Praynig.Мимче честит празник  bouquet.Аз от днес съм в 39 седмица и дано тези дни се похваля с леко раждане и живо и здраво бебче.Стискам палци за всички ни.Май малко останахме необебили се.

# 201
Здравейте момичета, аз нямам много време да пиша, но хвърлям по един поглед Wink желая много успех и леко раждане на необебелите се, съжалявам, че не цитирам по имена Simple Smile
Моето бебче е много спокойно, като я мием и къпем, не плаче, само рита адски силно Simple Smile През деня повече спи, през нощта обаче нещо недоволства, та ни вдига под пара, даваме вода, биберон, че чак в 6 й се полага... Всеки ден е различен, но сме много щастливи:) Когато ми стисне пръста имам чувството, че целия свят е в ръцете ми  Heart Eyes
Засега все още имам кърма и се цедя, че не може да суче от мен Cry, допълвам понякога със сухо мляко - тези дни сме на 70 мл, поне гърдите не ме болят като първите дни, бях се уплашила че ще стигна до мастит Confused Днес ще пробвам с чая на хип, дано ми се увеличи кърмата... Май нямаме колики, гърчи се, изпъва крачета, мрънка, но не реве беЗутешно, в повечето случаи е гладна. От кога почват коликите? newsm78

# 202
Леко раждане на всички мами днес  Hug

Елси, това са колики.Не е нужно да се дере, като заклана. При някои са по-леки. А, защо го държите гладно до 6 ?  newsm78

# 203
Елси, защо не я кърмиш през нощта, а даваш вода и биберон? Shocked И мен да ме държат гладна, и аз ще плача.

# 204
Елси, защо не я кърмиш през нощта, а даваш вода и биберон? Shocked И мен да ме държат гладна, и аз ще плача.

Ти си добре щом плачеш, аз направо на бой налитам  hahaha

# 205
Здравейте!
Моите нервички са вече добре изпилени след това безкрайно имам чувството чакане  ooooh! Вече съм 3 дни след термин, а дори контракциите ми оредяха  ooooh! Имам само болки като преди цикъл и тук-таме някое стягане...
Утре ще ходя на тонове, док каза, че може да се наложи да ме приемат в болницата за наблюдение. Аз съм твърдо против, защото ако трябва това изнервящо чакане да го правя в гнусната болница съвсем ще се докарам до изкрейзване  #Crazy
Някой беше писал, от преносващите мами, че ходи на тонове всеки ден - питането ми е къде? Моя док има частен кабинет, в който преглежда само вторник и петък, а за да те мерят в болницата май трябва да си настанен там, или?
Док не ме е гледал на ехограф от 20 дни, всеки път казва, че няма нужда, тоновете били достатъчно информативни, при вас как е/беше? Да настоявам ли за ехо?

Още едно питане - ако се предизвиква раждане с окситоцин, имам ли шанс за епидурална упойка?

# 206
Gaggi цял ден те мисля, но не смея да звънна  Hug

# 207
[Screch благодаря за отговора/color]
Момичета, исках да се допитам до вас по два въпроса, но....единият ми изхвръкна от акъла! Така, че сега само единият: Мажа бебо с крем п/в подсичане на биодерма, но местата на които мажем започна да му се нацепва кожичката. Смених крема с мустела-промяна няма ! Иначе няма зачервяване или обрив, всичко е спокойно. Моля да ме посъветвате от крема ли е или нещо др. На всяка смяна на памперса мия дупето само с вода, сапун гледам по-рядко да ползвам, а смяната е на всеки 3 часа преди хранене.

# 208
при нас кожата се бели по ръчичките и крачетата. Педиатърката каза да я мажа с преварен зехтин, много добре ѝ се отразява. За дупе ме посъветва да ползвам Бочко, доволна съм. Пробвай Simple Smile
Още едно питане - ако се предизвиква раждане с окситоцин, имам ли шанс за епидурална упойка?
Аз раждах с окситоцин и раждането протече бързо за 3,30-4 часа. Сложиха ми венозна упойка при разкритие 5см, доктора каза, че протича бързо и няма смисъл от епидурална. Според мен при всеки е различно, говори с лекар или анестезиолог.

# 209
  • Варна
Здравейте и от мен! Тотално ви изпуснах края. Дано успея поне тази темичка да прочета назад и вляза малко в час  Cry Cry Cry

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКО ОБЕБЕЛИ СЕ МАМИ, ДАНО НАМЕРЯ ВРЕМЕ ДА ВИ ПРОВЕРЯ  newsm78

Да се похваля и аз: на 10 юни след секцио в 8.42 проплака нашата втора дъщеря Карина - 3080 гр., 50 см. Всичко мина много добре, бързо се възстановявам, от събота сме в къщи и още се нагласяме спрямо обстановката и режима.

Общи условия

Активация на акаунт