Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Мусле 80 мл. е прилично количество,постепенно ще се подредят нещата и при вас  Hug
Мики, чул те Господ  Hug

# 511
yulinda честита дъщеричка.   bouquet
И нашата пръцла, остане ли по дупе, редовно опръсква баща си.  Laughing Мен ме заболяват всички шевове от смях, а той се заканва, че повече няма да сменя памперса - и така ... до следващия път.  Laughing
Иначе колики и ние си имаме и днес й купихме от чая на Хип - да видим дали ще има ефект.

# 512
  • Шумен
По принцип докато кърмиш много рядко може да ти дойде цикъла аз Николчето я кърмих 9 месеца и ми дойде на 6-тия месец,затова мисля че при всеки огранизъм е различно  Wink

# 513
Привет, девойки!
Аз имам питане към раждалите секцио със спинална упойка, щото тъкмо се прибирам от консултация с анестезиолог...та...Имали ли сте проблеми с раздвижването след излизане от този вид упойка и колко часа след операцията успяхте да се размърдате? - Щото анестезиологът ми разви такава теория /която не бях чувала до момента/, че спиналната упойка държала по-дълго време, по-бавно се метаболизирала и поради това поддържала липсата на чувствителност в крайниците, а от там и невъзможност да станеш, пък раздвижването нали е много важно след секцио да се случи възможно по-рано... - ей такива неща Rolling Eyes  Та споделете как беше при вас?

yulinda, честита щерка! Бъдете здрави и щастливи!

# 514
  • София
Не съм имала проблем след спиналната упойка, раздвижиха ме на 8- мия час. Беше доста неприятно, но пък на следващата сутрин нещата вече бяха доста по-добре!

И Алекс от два дни е с колики. Давам биогая и Лефакс. Засега ефекта не е голям, но знам че трябва да има натрупване от тях в организма, за да има ефект.

# 515
  • някъде на юг
Мiss Blondy~Redhat аз родих в 10.22ч. сутринта и бях в реанимация до сутринта на другия ден.Дойде една жена /лекар или акушерка незная/ и ни показа как да се раздвижим първо на леглото и после една по една да станем и да направим по няколко крачки.Да си призная достаааааа трудни крачки.Качиха ни на етажа с количка Simple Smile Относно упойката аз и не само аз като говорех с другите момичета със спинална упойка не съм имала пълна липса на чувствителност, по скоро все едно изтръпнали мноооого крака хем ги чувствам хем не усещам болка. Това ми е второ секцио като при първото преди 8 години не беше така, което е доста странно.Наистина колкото повече се движиш толкова по добре.
П.П. малко смях Simple Smile една ромка роди вечерта когато бяхме в реанимация и се наслушахме на какви ли не приказки.Тя раждаше четвърто дете със секцио и то през 2 години.Още на другия ден тя вече се беше раздвижила и носеше кутия цигари.....без думи.

# 516
Някой ползвал ли е BioGaia? Има ли ефект? Чудя се как да се справя с тея гъби. Sad

# 517
Блонди, мен ме оперираха в 9.00 сутринта, към обяд вече си усещах краката и следобяд вече можех да се обръщам в леглото. Определено, обаче за ставане не мислех. Станах, чак в 6.00 на другата сутрин. През нощта спах, като пън, та не ми е минавало през ум да ставам. Толкова ми се ходеше до ВЦ, че хич не чаках рехабилитаторката. Заклатушках се сама до там. След половин час се качих сама в стаята, щото нямаше количка за мен  Laughing

# 518
Връщам се от преглед много разочарована имам два вътрешни конеца ,но правя алергия към тях Sad писна ми момичета вече с тези конци бяха забравили да махнат един ,сега това ,антибиотик пих ,сега пия витамини в петък пак съм на преглед Sad
Мен ме болят пък яйчниците

Относно смяната на памперса досега сме напишквали само поставката за повиване,но вчера девойка се наака и аз реших да я сменя и докато и бърсах дупето видях че се напъва и познайте напълни ми кърпичката милата батко и , и баща и се напикаха от смях  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 519
Здравейте момичета едва ви изчетох колко сте напреднали  Blush някоя мама има ли с детенце което кара по силна жълтеница понеже на нс ни е доста силна и днес бяхме на преглед казаха че може и месец да мине преди да отшуми очичките още са и жълтички а сме на 11 дни. Вие от кога почнахте да ги изкарвате в количките навън на мен много ми се иска но таткото все вика че било рано  newsm78

# 520
Аз изкарах Вики на 14-я ден Simple Smile

# 521
Здравейте момичета ,
аз съм от Септемврийките ,но ви чета и се радвам за вас .Да са живи и здрави малките рожби , а на тези които им предстои -леко раждане .Пишете за Лефакс .Аз имам в повече.Поръчах си на приятелка която живее в Германия да ми прати . Получих ги днес , но са ми много -просто опаковките са по 100мл , а с дъщеря ми опаковките бяха по 50мл.Така,че сега имам двойно количество .Ако някоя от вас прояви интерес може да ми пише на ЛС.Представям касова бележка от аптеката и от спедитора .

# 522
Здравейте,

влизам само да ви съобщя, че на 17ти юни в 14:40 ч. с планово секцио се роди малката Рая - 3250 кг., 51 см. Вече сме си в къщи и се нагаждаме Simple Smile

Не съм ви чела, но искам да пожелая на всички нови мами едни здрави и спокойни бебчета, а на все още чакащите - безпроблемно раждане и бързо възстановяване. 

# 523
vesselina_g честита дъщеря,нека бъде много здрава и щастлива  Hug
Блонди аз краката започнах да ги усещам добре след 4-5 часа.Щом това стана почнах като Белисима да се въртя на ляво и дясно,малко кофти е, но след всяко движение се чувствах все по-добре.Сутринта в 6 ни казаха да ставаме и аз лесно се изправих и съм напълно сигурна,че въртенето ми помогна.В реанимация бях от 14 ч в деня на секциото до следващия ден до 10 ч.  Hug
Тайра аз имам чат-пат  по някоя контракция,да не би и при теб да е това.Не вярвам да ти идва цикъл  Thinking
barbi824 Маги е навън от 7-мия ден и я извеждам всеки ден без значение дали е топло или хладно.  Wink

И да се похваля,че се сдобих със слинг от една приятелка  bowuu В син цвят е,но е много як  Wink

# 524
Здравейте момичета едва ви изчетох колко сте напреднали  Blush някоя мама има ли с детенце което кара по силна жълтеница понеже на нс ни е доста силна и днес бяхме на преглед казаха че може и месец да мине преди да отшуми очичките още са и жълтички а сме на 11 дни.
Ние сме на 19 и вече мисля, че сме се очистили. Но ние давахме глюкоза и за 5 дни нещата се нормализираха. И не само цвета, а и сънливоста. Ако се храни често, и пълните често с аки памперса, ще мине по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт