Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
-
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
-
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
Отговорът на този въпрос е, че индивидуалното наблюдение и записване на резултатите може да покаже какво работи за конкретния човек. Въпреки това, някои храни като риба и морски дарове са полезни и богати на мазнини, което е идеално за женското тяло и подпомага усвояването на мастноразтворими витамини.
-
Има ли рецепта за салата „Морски дар“, която се продава в магазините за риба?
-
Кои храни са разрешени за консумация и могат да помогнат при загуба на тегло?
!!! Изобщо не ми е минало през ума, че може да не си българка! Така, че - наистина се справяш идеално с нашия труден език! Моля те, прости ми за забележката! Знам и колко е трудно да се пише баз подходяща клавиатура... Затова и не влизам във форума в почивните дни - много е кофти от разни таблети... Пак се извинявам и настойчиво те моля да се включиш пак!
?! Ако бях мъж, щях да се оженя за тебе и на ръце да те нося
, но моля да се отбележи, че съм с нормална сексуална ориентация
, просто е рядък късмет да намериш позитивен човек, това е все едно да намериш четирилистна детелина... Ами, обясних се в любов на когото трябваше, сега да кажа на останалите, че дори и вас си ви обичам
Справяш се чудесно с българския
Вечерта хапнах 1 домат и 3 телешки кюфтета на грил тиган, това ми е всичкото ядене за деня
, като го гледам, засега е примерен. На мен онзи "Зрънчо" ми изяде главата (то не беше един де