С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Другата  седмица  почвам лекции  и нз  как  ще  стане  това  ...сутрин  преди лекции,ще си хапвам  млякото, ама  не върви  си ноося  мръвките  в унито  Joy Май ще си ям сутрин  вкъщи и вечер  . обяда  ще го   пропускам,но  може  си нося  айрянчееее  Mr. Green
хубав  ден  от  мен.
Във всеки магазин продават опаковани печени пилешки пържоли от 100 до 200 гр. пакетчето. Почти всеки ден ям такива. Продават и кисело мляко, както и други режимни продукти. В Пловдив в студентските столове всеки четвъртък има печена риба и почти всеки ден нещо с пиле, доколкото си спомням. Ех, хубави студентски години!

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 15:26 от selsha

# 361

Можеш да си правиш сандвичи с Дюкански хляб без трици...  Wink

Kali_tod малко инфо-рецепта може ли?

selsha нещо ми се губиш по тъч линията Grinning

ArhMih то хубаво казваш за много килограми - 5П:5ПЗ, но нещо не ме влече тази схема, имам чувството,че бързо ще се проваля.

Нищо не казахте за спортуването newsm78

На мен колежа ми е близо до нас, но е на един хълм  Crazy всяка сутрин едни 600м си ги изкачвам с тежка раница (поне за сега). Първият ден голямо пуфтене, потене и тн му падна Crazy ама днес вече с регулирано дишане беше добре. Смятам да сложа пътеката на хълмиста програма (или както там се казва) и вечерно  време да се изкачвам..... изкачвам.

На кг. не съм мръднала, ама по панталони някак си ги усещам свободни Mr. Green и ММ каза, че задните ми части били спаднали и се чуди как така ям за закуска пържола  Mr. Green...... Явно на мерки съм свалила newsm78

smileys   bouquet

fractal направили нудълите?

# 362
  • Варна

Хм, сега ме затрудни...  newsm78
От рецептите на Смайлс е. Казва се протеинов хляб без трици. Правеше се с яйца, риба тон или пилешко смляно, бакпулвер и лук на прах. Ако някой не ти даде линк, ще ти препиша рецептата от тефтера си, но по-късно, че сега трябва да ставам от компа...
Невероятно нещо, засищащо и вкусно!

# 363

От рецептите на Смайлс е. Казва се протеинов хляб без трици. Правеше се с яйца, риба тон или пилешко смляно, бакпулвер и лук на прах. Ако някой не ти даде линк, ще ти препиша рецептата от тефтера си, но по-късно, че сега трябва да ставам от компа...
Невероятно нещо, засищащо и вкусно!

ОоооОоооООООоооо това ли било Heart Eyes Аз правих с риба тон - Мммммммм - облизах си пръстите.

# 364
Добро утро момичета Simple Smile Днес ми е протеинов четвъртък Simple Smile Имам от вчера останало в купичка кисело мляко и трици за закуска.За обяд имам пилешко на фурна, а за вечеря ще е яйца по панагюрски.
Хляба на Смайлс го намерих.Ако нямате риба тон се замества с пилешко месо и става пак много вкусно.

# 365
  • гр.Варна
Здравейте.Бих се радвала да ме приемете във вашите стройни редици.
Накратко за мен- преди няколко години правих диетата и резултата беше УАУ.Изълних всички фази май ,но си имам здравословен проблем от който бавно ,но плавно килцата тръгнаха нагоре и ето ме отново на стартова позиция.67кг.-цел отново 54-55кг.
Имам едно въпросче-преди като спазвах диетата не си позволявах никакви сосове.Кажете ми моля какво кисeло мляко / марката/ползвате/ преди ползвах Култура тъкмо беше излязло по магазините/,горчица също виждам ,че описвате в темата с рецептите.В нея няма ли захар и други добавки? Въобще ще бъда благодарна на всяка подкрепа и информация ,защото аз я спазвах по книгата на Дюкан ,а сега има вече и голяма тема което е голям плюс за мен.Благодаря ви.  bouquet

# 366
плами76 Верея 0,1 % мисля,че е добре  Peace

# 367
  • гр.Варна
Да и аз към Верея 0.1 съм се насочила.Вчера ми беше първи ден.Мисля да направя пет протеинови и после ще си продължа по схемата която ми действаше супер.От понеделник до четвъртък ПЗ ,в петък само П и събота и неделя отново ПЗ.Свалях си добре.А горчица коя ? че много я обичам ,и както не съм по месото ще мога да го овкусявам.Благодаря   bouquet

# 368
аз знам за тази,че е без захар http://www.randi.bg/%D0%94%D0%B8%D0%B6%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D … r-150%D0%B3%D1%80.
в големите магазини,без българските -в тях има масово захар  Peace

# 369
Аз опитах доста млека и избрах Верея 2%, защото само то ми хареса на вкус. 0,1% няма вкус на мляко и не става течно, като го разклатиш хубаво (аз го разклащам преди да го отворя и после го пия), което значи, че е само нишесте. После четох, че ако консумираш само обезмаслено мляко, рискуваш освен мазнини да загубиш и много мускулна маса. Това ще затрудни последващото сваляне на килограми, защото е доказано, че един килограм мускули изгарят повече калории от един килограм мазнини. Оптималната масленост е 2.5 процента за диета.

# 370
# 371
  • гр.Варна
Значи може и да не е 0.1% млякото .До 2% стават.То това 0.1 наистина е толкова блудкаво, че едно кисело мляко го ям вече два дена.
Благодаря отново на всички отзовали се.
Сега в обедната си почивка търсих по магазините обезмаслена извара и продавачките ме гледаха  ShockedИма ли все още такава или вече няма.Да не ставам за смях в магазините все пак.Обикновена ли ползвате?

# 372
Има   обезмаслена. марка  меронe,само  че на опаковката  пише " безмаслена "

От кауфланд  си е взех  , и аз  ям Верея  0.1 %  и  на му дей 0.1 % .
Абе, зависи  до организъм  е ,аз като  свикнах  0.1  мляко, после  ако пийна  1.5  или 2 %  ми идва  многооооо мазно.
Днес  съм  на  пилешки  пържолки, за  довечера  яйца. Mr. Green
Кантара чак  в понеделник  , ще  се  кача  като  започна  ПЗ .Вече си  мечтая за  мръвка със  салатка   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 15:14 от Виви***

# 373
Охо, екстра групичка се заформихме Simple Smile Добре дошли на новите момичета Simple Smile Ние сега се прибрахме от разходка и докато беба спи ще гладя цял сушилник с дрехи , така че тренирам си аз,а до преди малко мерих улиците.Също така се учим и да ходим та фитнеса ми е готов Simple Smile Аз съм в трета и си позволявам повече неща от вас,но за млякото ще кажа 0,1 %,аз в момента ползвам 2 %.

# 374
Здравейте на всички ,мнение не мога да давам поради липса на достатъчно опит но аз лично ползвам мляко 0.1 и обезмаслена извара .Накратко да се отчета и да изчезвам че си претапицирам мебелите в кухнята ...много съм добра ,та за 4 пълни ударни дни днес кантара показа 58.4 или общо свалени 3.1 кг мерките ще са в събота макар и да знам че е рано а и съм в МЦ това е за сега ,приятен ден момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт