С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 473
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Забравих най-важното : висока съм 168 см.и стартирам от 61.500 целта ми е 56,калкулатора ми показва 59.500 но личното ми мнение е че 56 ми е по добре ,ударна фаза 5 дена от днес Simple Smile
ninka35, ти си с идеално тегло съгласно всички таблици, които имам. Дори си в долния край на нормата.
По таблици и норми  е така ,но аз не се усещам комфортно...
Нинка, ти действително нямаш нужда от Дюкан. Просто елиминирай тестото и сладкишите и за два месеца ще си свалила тези 5 кг. Дюкан е режим за цял живот, за хора с много наднормени килограми. Ти първо, не се нуждаеш от доживотен режим, второ, 5 дневна ударна при твоето, почти идеално тегло е ненужна и вредна. Ако си включиш калкулатора, не вярвам да ти препоръча повече от 1 ден ударна.
Аз съм 170 см. с твоето тегло. Човек трябва да бъде и реалист, особено след като има едно или две раждания зад гърба си.

# 346
Абсолютно вярно е ,че килограмите не са много ,знам също така ,че има хора ,които се борят с 10-20 и повече килограми -респект за което,има и такива които тези 4-5 килограма ги смъкват с леки ограничения ,но познавам организма си и както казах в моят първи пост в тази тема :Единствено и само режима ми помага да смъкна килограми....затова ще се опитам с ваша помощ го направя Simple Smile Благодаря за съветите все пак   bouquet знам че са приятелски настроени

# 347
 Grinning Приемате ли  нови попълнения ?
Аз  започвам  от  днес  25.08. Стартирам  94 кг. 160 см.
Дали, ще  има резултат  времето  ще  покаже. Понеже  съм с ниско кръвно, май  повече  вода  ще ме оправи.пожелайте ми успех.

# 348
  • Плевен
Привет, банда!
Ооо, колко нови момичета са се включили!!! Браво!
Добре дошли, BBW , ninka35 , Виви, VIRDJ!   bouquetПриемаме нови попълнения, разбира се! Само четете и спазвайте режима - нииищо друго не се иска!
BBW , само така - и за цигарите, и за режима! Браво за чудесния резултат за месечинка и нещо! Щом си сваляш така добре на схема 1/1 си я продължавай, но ако нещо се закучат нещата, според мен за повечко килца си е най-добре 5/5!
Нинката, наистина си в идеално тегло, но щом си решила... действай! Както и Врабчо те е посъветвала - нямаш нужда от толкова дълга ударна. Може максимум 3 дни да направиш и после си избери по-щадяща схема - 1/1; 2/2 или най-много 3/3...
VIRDJ, нищо здравословно няма да ти навреди този режим! Само стриктно го спазвай и правилно редувай дните на П и на ПЗ! Най-вече - водата да не ти е под литър и половина на ден! Само можеш да се радваш на здравословните му последици! Да не би 40 кг над нормата да са здравословни?!? По-нездравословно е сваляне на 12 кг за 1 месец!!!  Shocked - при толкова ниско тегло... от 70 на 58! Ей това би шашардисало организма!
Виви, заради ниското кръвно пийвай подсолени айряни. Горещините го сваляха и моето, но вече май се върна в обичайните си граници~110/80...
От последното ми стриктно включване в режима днес се навърши месец. Свалих 4,1 кг, но мерките днес не успях да си взема... Понеже отчитам резултат след ПЗ даже ми се е покачило теглото днес малко. Но нищо! Важно е да продължавам така и занапред. Много ми се инати тази седмица и това е! Все не успявам да прескоча под 80-те ...за сега! И все се надявам след тази протеинова петдневка тази седмица да ме зарадва най-после! В почивните дни този път прекалих със салатите. Даже трябваше вчера да ми почнат 5-те П, но ходихме насам-натам, софри, гостита и ...викам - хайде, то се е видяло, че ще си възнаградя волята с още един ден на ПЗ, а работната ми седмица ще е изцяло на П...
Успешен и приятен ден и седмица на всички!  

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 11:11 от ArhMih

# 349
Здравейте на всички Simple Smile Добре дошли на новите момичета и УСПЕХ с режима Simple Smile
След 3 рожденни дни миналата седмица през която казах,че ще направя една врътка 5 от 5 ей така да видя какво ще стане ( иначе съм в трета за тези,които се чудят за какво става въпрос Simple Smile ) ,не че съм се отпускала ,но не бях напълно стриктна и днес като се качих на кантара пак си показваше 63кг както миналата седмица.Закотвила съм се тук 62-63 и няма размърдване,но заради мен.Ще трябва малко по-сериозно да се заема по въпроса,че петицата няма да я видя скоро.А бяхме и малко на гости у бабини и там всеки ми казваше колко добре съм изглеждала,как съм се била подмладила и колко бързо съм се възстановила от раждането и аз направо сияех.

# 350
 Heart Eyes  Благодаря  за  приема. Имам  един  кг  минус . Минах  през магазина  и си купих  овесени  трици, мляко, постна  шунка, извара  и месо  и  съм  заредила  хладилника .
Първия  етап  мисля, а е 10  ни, ако  нещо  почне много  ми  прималява   ще  го  направя  7.
Един  въпрос четох, че кола  лайт /зиро/  може  да се пие ?

# 351
Браво Виви за минуса Simple Smile да,Зиро може,но мен лично много ме боли стомаха от нея,а не знам защо така и я избягвам.

# 352
Привет на всички Simple Smile Да кола лайтсега зиро може да се пие ,не знам обаче има ли ограничения:) нека момичетата с опит да кажат ,а аз да си дам отчета за два пълни дена .....тази сутрин кантара показа 59.100,и видимо корема ми е спихнал ,не стои като надуваема топка Simple Smile за два дена това е страхотно ,записах си мерките в началото и сега ще ги следя на седмица и ще давам резултати Simple Smile Страхотен ден на всички   bouquet

# 353
Браво Нинка Simple Smile дано и аз скоро видя петицата на кантара Simple Smile

# 354
  • Варна
Да кола лайт сега зиро може да се пие ,не знам обаче има ли ограничения:) нека момичетата с опит да кажат...

Не, Дюкан не слага ограничение за Колата Лайт, но някои момичета се оплакваха, че задържат от нея. Аз никога не съм имала проблем. Лочех я с литри в началото, когато ми засищаше глада за сладко. После се научих да си правя режимни десерти...  Wink

# 355
Привет!

В неделя видях 8 като последна цифра от моето три-цифрено тегло, но днес кантарев ме свали от облаците и показа 149.3  Close
Знам си аз, че е моя вина.... неделя имах само трици с кисело мляко  за закуска и вечерята ми беше две пилешки кълки. Понеделник беше същото меню - забелязала съм, че ако не се храня редовно определено качвам  Rolling Eyes Но днес съм си приготвила няколко различни кутийки и ще си ги хапна сладко - сладко.
Вчера започнах училище и ми е едно такова радостно Crazy

Кола още не съм пила, та не знам как би ми се отразило.

Моля Ви ако може да споделите за спорта- ходите пеша, треадмил, вело и тн.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 17:22 от BBW

# 356
Добро утро Simple Smile Мен днес кантара ме зарадва с минус 200гр и съм Simple Smile Щом е минус е добре Simple Smile Ще излизаме с децата и ще си направя голяма разходка,така съм решила за днес и така малко  ще потренирам Simple Smile

# 357
Добро  утро  и от  мен. Хапнах си  триците с млякото  и съм довлолна  та  за 3 дни  имам  1.5 кг.
Събота съм  на сватба- алкохол  няма да пия  понеже  след  това, ще  съм  шофьор. Тортата  ще  дам  на мм ми, ще  ям мръвка и ще прегреша с една  салата. Whistling
Другата  седмица  почвам лекции  и нз  как  ще  стане  това  ...сутрин  преди лекции,ще си хапвам  млякото, ама  не върви  си ноося  мръвките  в унито  Joy Май ще си ям сутрин  вкъщи и вечер  . обяда  ще го   пропускам,но  може  си нося  айрянчееее  Mr. Green
хубав  ден  от  мен.

# 358
  • Варна
Другата  седмица  почвам лекции  и нз  как  ще  стане  това  ...сутрин  преди лекции,ще си хапвам  млякото, ама  не върви  си ноося  мръвките  в унито  Joy Май ще си ям сутрин  вкъщи и вечер  . обяда  ще го   пропускам,но  може  си нося  айрянчееее  Mr. Green

Можеш да си правиш сандвичи с Дюкански хляб без трици...  Wink
А наблизо няма ли заведение или стол, за да хапваш там?

# 359

Можеш да си правиш сандвичи с Дюкански хляб без трици...  Wink
А наблизо няма ли заведение или стол, за да хапваш там?

има, но  още  не съм  ги  разучила  кафетата,  първокурсничка съм   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт