С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 463
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Испания
Mr. Green ето  ме.
Беше хубава  сватба, никой не познавахме с мъжо, освен  булката и 1 шаферка.  Mr. Green  Хубаво, красиво  всичко  изпипано  до  детайл. Да дам отчет  1литър  и половина  сода и 2 чаши  вода. Салата - 1 маслинка  Joy,оставих си цяла чиния  салата,все пак  съм  само П.Мезенца  2 парчета  филе елена,  Joy основното  беше  1 свинска  пържола  със  сметанов  сос  и пилешка. изядох си пилешката  пържола +1 хапка малка  , колкото  да опитам  свинската. Гарнитурата  +свинската  пържола ги  дадоох  на мм ми.Торта  не съм  яла.Пих  само  20  гр.водка  колкто  за наздраве,не вървеше  с празна чаша си взимам  наздраве, общо  взето  това.
Краката  ме болят  7  часа  на висок тънък  ток си е постижение  за мен .
ПОЧВАМ  СЕ НЕРВЯ  НА  КАНТАРА. Само  2 кг  за цели  7 дни .,но чакам  МЦ  и сигурно  за това.

МЦ + червеното в текста ти /филето Елена, може би е било по-солено  newsm78/.  Peace Вероятно си чела в книгата за иглата и балона.  Peace

... И така:на режима съм точно от месец и 20 дни и резултатът е — 11 кг.От 91 кг сега съм 80.Доволна съм от себе си.прегрешения нямам и продължавам поне до 60кг...

Чудесен разултат. Поздравления.   bouquet

Не пиша но ви чета редовно, аз съм мнооого стара пушка .... правих Дюкан преди 5 години, много килограми свалих и постепенно поради много обстоятелства (основно ядене само на вредни неща Mr. Green), си ги върнах, всичките!!!
Сега съм свалила 7 кг, за 2 месеца, още малко и ще се включа редовно в темата Hug

Люскаааааааааааа, браво! Как да не те похвали човек?  Hug Hug Hug

# 391
Добро утро момичета Simple Smile Много хубави резултати имате Браво Simple Smile
Вторник ми е ПЗ ден и много си го обичам Simple Smile

# 392
  • София
Моят отчет е -5кг за 23 дни вече. Карам го 3/3. Забелязах, че като не ям, по-бавно се случват нещата. Имаше една седмица, през която всеки ден бях свалила по 300-500гр.

Виви, отпуснала си се на сватбата Simple Smile Аз като си казвам наздраве с алкохол, не пия, оставям чашата, никой не ме следи дали съм пила или не. Иначе 2кг за седмица ми струва идеално, даже много.

# 393
Здравейте момичета Simple Smile искам да ви кажа че салатата върви чудесно и с айран Simple Smile така че до алкохол не се стигна ...днес трябва да ми е последн ден от ПЗ НО изчислих че в неделя съм мна рожден ден а ми се пада да е П ден затова днес минавам само на протеини до събота за да мога да вляза в протеин и зеленчук в неделя ,иначе за 4 дена на ПЗ имам леко покачване от 0.600 грама ,но това си е от зеленчука ,а и нямам апетит нещо ..не ми се яде какво да се прави .Приятен ден на всички

# 394
Днес минус още един килограм - 184. Joy Joy Joy

# 395
selsha Само така! newsm44 newsm44 newsm44

Аз три дена бях много зле, от две парченца сашими - чак в болница се вкарах. Какво беше това чудо - не знам, ама беше ужасно ooooh! И разбира се съм +1.3кг, ама аз си знам,че от не ядене съм го качил.

# 396
 Embarassed зДРАВЕЙТЕ .  Heart Eyes

дА, имах малки прегрешения на сватбата, но съм стриктна де ....мъча се и с вода до 2 литра, до 1 л не е усещам как е пия, но после след литър по-бавно върви .
Днес ми е 10 ден  от ударен режим и имам 3,100 кг.  Crazy Добре е си мисля .
Утре започвам ПЗ , ще ги карам 5/5 .
Имам въпрос книгата преди години съм е чела, та  въпрос за гъбите  newsm78
Те могат ли да се ядат с протеини в смесен режим. newsm78
Браво на всички за свалените кг, аз едно леко се чувствам  Mr. Green добре ми е .
Хубав ден от мен.

# 397
  • Плевен
Привет, банда! Много ви се радвам на успехите! Все така, Селша, Виви, ВВW, Нинка! Браво!
Аз се люшкам на кантарчето нещо...Един ден сваля половин кило, на другия нагоре с 200-300 грама...и все около 80 се въртя и се надявам да видя седмицата, ама - тцъ! Шъ съ стегна в кръста, че нещо все си слагам някое зеленчуче към протеините и в чистите дни, та трябва поне 2-3 дни да са ми съвсем изчистени от тях, че да отлепи от тази 8-мица тоз кантар! Нямам време, но ще ви хвърлям по едно око!
Виви, може гъбки, може в ПЗ!!! Даа!
ВВW, съжалявам за премеждията... Оправи ли се вече?
triffy , чудесен резултат!!!
Lucie , ами добре си е 7 килца надолу! Хайде, включвай се редовно в темичката! Чакаме те!
Мисчеее!!!
На всички желая успех с режима и хубави резултати! Пийте вода, пийте! Целувки!  

# 398
 Laughing Добро утро, дюканки  Heart Eyes

Днес  започвам втора фаза . Горда съм, че успях удържа фронта  с ударен режим. За 10 дни  резултата е 4 кг. Мисля, че е нормално, макар че исках повече свалени през първи етап.
Сега започвам ПЗ , ще ги карам 5/5  , защото имам много кила за сваляне .
По-добре бавно се свалят килцата, зад не се стресира много организма. Днес мисля пил.дробчета с лук, домати и гъбки .
Как сте другите ?
хубав и спорен ден от мен .   bouquet

# 399
  • гр.Варна
Ами аз съм добре.Вече два килограма трайно надолу.
Обачеееее в неделя заминавам за 7 дена в Турция и как ще се опазя от сладкооооооооооооо. newsm78

# 400
  • Испания
Ами аз съм добре.Вече два килограма трайно надолу.
Обачеееее в неделя заминавам за 7 дена в Турция и как ще се опазя от сладкооооооооооооо. newsm78

С воля и носене на домашно-приготвени режимни сладкиши.  Wink

# 401
Аз малко качих. Незнам защо.

# 402
Виви , много добър резултат ама много Simple Smile
Аз сега сложих едно пиле във фурната,че да си имам месце и за уикенда Simple Smile
Днес на кафето с майките,много ме похвалиха Simple Smile имала съм страхотно тяло като за след три раждания и аз направо цял ден сияя Simple Smile като,че ли признанието от жени тежи повече от мъжкото мнение Simple Smile

# 403
Здравейте момичета,
от 9 дни съм на режима, 3 дни от първият етап и сега редувам 4 БЗ и 3 Б, но съм отслабнала само с 1,8 кг. и то в първите 3 дни. Нормално ли е? Имам 6 кг.  за сваляне.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 11:19 от Gasiga

# 404
Здравейте момичета,
от 9 дни съм на режима, 3 дни от първият етап и сега редувам 4 БЗ и 3 Б, но съм отслабнала само с 1,8 кг. и то в първите 3 дни. Нормално ли е? Имам 6 кг.  за сваляне.
Нормално е и още как. Резултатът ти е повече от добър. Първо имаш малко килограми за сваляне, а е знайно, че последните килограми падат най-трудно. Второ, имай предвид, че по принцип дават за нормално да се свали около килограм за десетина дни.
Момичета, не очаквайте светкавични резултати. Помислете си за колко време сте натрупали тези които имате. Ако очаквате нещата да се случат веднага, то разочарованието идва твърде бързо и си губите мотиватицята.

Общи условия

Активация на акаунт