С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.Варна
Мерси момичета.Ще си продължа с Верея 0.1%.Блудкаво е ама ще се хапва.Красотата изисква жертви Laughing

# 376
Някой може ли да напише стойностите на Верея  0.1%?  Търсих в нета, ама нищо не намирам.

Аз смятам скоро да почна да си правя кисело мляко, само се чудя с 1% или 2% мляко?
Вие какво ще кажете?

Също да попитам, някой да консумира чия?

# 377
Добро утро момичета:) Нинка,много хубав резултат имаш,Браво момиче не се колебаеш въобще и вървиш напред Simple Smile
BBW , не мога да кажа за млякото,не съм подквасвала с 0,1% ,но може да пробваш с един литър и да видиш какво ще стане Simple Smile и Чиа все още не съм пробвала,но видях къде е продават и някой ден ще си взема .

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 08:18 от Mis Kapriz

# 378
  • Плевен
Хей, кой ми е "взел" аватарчето????
Добре дошла Плами76! По отношение на киселото мляко - който е за кратко във втора фаза, според мен - да си използва 0,1 %...Ноо ние дето се влачим в нея дълго дълго - най-добре са си 2% масленост. Пак казвам - мое мнение! И още нещо - прекален светец и богу не е драг! Момичета, пазете си здравето и не лишавайте организма си от мазнини в минимални количества поне! Още повече, че у нас, както казва и Селша - се използва нишесте за консистенция на тези обезмаслени млека. Всеки си избира! Моето е Боженци 2%.
Виляна32, дижонска горчица е разрешена за режима. Купувам само нея и гледам да не я ползвам при задържане. Предната вечер, обаче сложих в маринатата за месцето и снощи на котлона в тефлонов тиган  само за минутки хвърлих филенцата - станаха толкова крехки, сочни и ипрекрасни... Бяха престояли тъкво 1 денонощие с марината от малко розе, чубрица, чер пипер, сол, горчица и малко балсамов оцет... Иначе си задържам нещо за сега... Ни надолу, ни нагоре! Хм!
Нинка35, страшен резултат, момиче! Браво!
Абеее, всичките сте с някакви цифри след ника...ама аз няма да си слагам моите...!
Мисчеее! Hug
Успех на всички в борбата! И приятни почивни дни! Аз съм доста натоварена сега и може и да не се включвам известно време! Дано поне да мога да хвърлям по око!  Обичам ви! Целувки!

# 379
Здравейте приятели,отчет днес няма да давам ,просто защото днес не съм се теглила ,Днес ми е първи ден от 2ра фаза и вкарвам зеленчук.......най0общо това е но имам едно питане....утре имаме годишнина от сватбата ,мисля да заформя вечеря по-така в нас ....предимно пиле и салатки такива неща ,та питане то ми е свързано с това ..дали мога да си позволя чаша бяло вино ....все пак наздраве с кола или айран не върви Simple Smile

# 380
  • Плевен
Оооо, Нинка, да беше изчакала тогава годишнината да мине, МЦ да отмине... Никой няма да ти каже да пийнеш едно винце. Каквото и да направиш - на своя глава ще го направиш. От 1 чаша сухо бяло вино може би няма да имаш поражения, но не е редно да прекъсваш режима и все едно почваш пак наново със следващите П-дни. Може би като си в ПЗ да мине с другите въглехидрати от салатите и да няма отражение - по-точно ще си мислиш, че плюсът се дължи на салатите?!?. Ще видиш на другата сутрин по кантарчето отговора! Все пак - щом питаш - верният отговор е -  Winkне може да си го позволиш. Налей си, чукни се, намокри си устните, опитай като дегустатор и остави чашата на масата!

# 381
това е идея за винцето....днес  пак на пържоли... Crazyза мъжете ми и салата.
Бях на фризьор, маникюра е утре. Успях да си обуя обувките с тънките токчета. Mr. Green
дали ще устискам  с тях  цяла вечер  Rolling Eyes,ще си нося и ниски,поне църквата и гражданското  да мине,после в ресторанта с ниските  Mr. Green
Тоя  кантар много ме нерви Blushсутринта  92.1 ,одеве 95  Joy,но пия  много вода.
та за 5 дни - 2 кг. Още 5 дни и почвам ПЗ.  hahaha
хубава вечер и  не се предавайте...дюкан рано или късно, ще ни зарадва. Mr. Green

# 382
Виви*** Весело  Simple Smile

ninka35
аз си казвам наздраве с чаша вода, решението си е единствено и само твое.

Мен Дюкан си ме радва от самото начало  Heart Eyes Много добре се чувствам, едно такова леко ми е на душата и на стъпалата  Crazy Сериозно, когато ходя някак си чувството ми е друго - леко ми е и едно такова радостно някак си  Crazy ( не съм сменяла дилъра  Mr. Green )

Отново да помоля някоя добра душа, която консумира Верея 0.1%  и  Верея 2% да напише хранителните стойности  Praynig

За Чия, че питах преди - аз си хапвам по една чаена лъжица на всеки 3 дена - правя си пудинг.

# 383
  • Испания
...
За Чия, че питах преди - аз си хапвам по една чаена лъжица на всеки 3 дена - правя си пудинг.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22977927#msg22977927

# 384
smileys, пробвах ти рецептата за бързоосолена риба. Ммммм, вкусно, много вкусно!

Утре правя три месеца. Резултатът е от 210 до 185.
25 килограма за три месеца. Не е зле при безбройните прегрешения, които направих. Доволна съм от себе си.

# 385
  • Испания
smileys, пробвах ти рецептата за бързоосолена риба. Ммммм, вкусно, много вкусно!

Утре правя три месеца. Резултатът е от 210 до 185.
25 килограма за три месеца. Не е зле при безбройните прегрешения, които направих. Доволна съм от себе си.

Много се радвам за рибата.   chef

За прегрешенията:  bash bash bash

А за резултата:  newsm20 smile3501 smile3501

Продължавай смело и... без отклонения от правия път, наллли?  Hug

# 386
Виви*** Весело  Simple Smile

Отново да помоля някоя добра душа, която консумира Верея 0.1%  и  Верея 2% да напише хранителните стойности  Praynig

Верея 2% за 100 g продукт:
Протеини - 3,2 g
Мазнини, - 2 g
от които наситени -  1,3 g
Въглехидрати - 4,2 g
Енергийност - 47,6 kcal

# 387
 Mr. Green ето  ме.
Беше хубава  сватба, никой не познавахме с мъжо, освен  булката и 1 шаферка.  Mr. Green  Хубаво, красиво  всичко  изпипано  до  детайл. Да дам отчет  1литър  и половина  сода и 2 чаши  вода. Салата - 1 маслинка  Joy,оставих си цяла чиния  салата,все пак  съм  само П.Мезенца  2 парчета  филе елена,  Joy основното  беше  1 свинска  пържола  със  сметанов  сос  и пилешка. изядох си пилешката  пържола +1 хапка малка  , колкото  да опитам  свинската. Гарнитурата  +свинската  пържола ги  дадоох  на мм ми.Торта  не съм  яла.Пих  само  20  гр.водка  колкто  за наздраве,не вървеше  с празна чаша си взимам  наздраве, общо  взето  това.
Краката  ме болят  7  часа  на висок тънък  ток си е постижение  за мен .
ПОЧВАМ  СЕ НЕРВЯ  НА  КАНТАРА. Само  2 кг  за цели  7 дни .,но чакам  МЦ  и сигурно  за това.

# 388
Здравейте момичета ,
признавам, че не съм писала много отдавна, но не съм много по писането.Чета си ви редовно за стимул.И сега малко отчет за да стимулиран новините Simple Smile аз май се водя стара пушка вече. И така:на режима съм точно от месец и 20 дни и резултатът е — 11 кг.От 91 кг сега съм 80.Доволна съм от себе си.прегрешения нямам и продължавам поне до 60кг.А иначе и аз съм на мнение да не се вглеждате толкова в това кис. Мляко.Аз отначалото си ям домашно или заквасено от мен с 3.2  прясно.виждате ,че резултатът е мн добър според мен.Наистина организмът е достатъчно лишен с липсата на мазнини , а и плодове, сирене и т.хАйде сега ще ви изоставям и дано да се срещнем пак с поне 10 кг. Разлика Simple Smileнадолу разбира се Simple Smile

# 389
  • София
Не пиша но ви чета редовно, аз съм мнооого стара пушка .... правих Дюкан преди 5 години, много килограми свалих и постепенно поради много обстоятелства (основно ядене само на вредни неща Mr. Green), си ги върнах, всичките!!!
Сега съм свалила 7 кг, за 2 месеца, още малко и ще се включа редовно в темата Hug

Общи условия

Активация на акаунт