С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 276
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ти, Teriyaki Hug Поздравления за получените комплименти!   Hands Clap
За 1-1 наистина се чудя и ще се радвам ако момичета, които успешно свалят килца с този ритъм, споделят yes  От гледна точка на някои последствия от режима /сещате се Wink/, режимът 1-1 ми харесва. Само дано се сваля с него! Praynig Хубав ден на всички отслабващи красавици!  Nature Sun With Face

# 46
Добро утро Simple Smile
oncee, първия път като правих режима бях на 5/5. Тогава за 10-12 месеца смъкнах 46-7кг. Сега от януари съм повтаряща пак с доста килограми. Започнах с редуване 1/1 1вия месец много добре вървеше, 2рия месец 3/3 пак беше добре, после преминах на 4П/3ПЗ, но се пообърквах и често забравях петък за зеленчуците, което не е никак препоръчително  Naughty В един момент имах 5П/2ПЗ и се притесних, че прекалявам с П дните. Сега отново съм на 1/1, но започнах много да тренирам и на килограми не съм мръдвала повече от 2 седмици, но на см. почти през ден имам движение от по 1см. Моя съвет е да пробваш 1/1, ако няма ефект 3/3, 5/5 и сама да си прецениш. Успех  Peace
Teriyaki, мдаа и аз качих много точно когато спрях да се контролирам с кантара и сантиметъра... Аз пък съм си сложила на десктоп-а снимки от преди, наизвадила съм си 7 чисто нови панталона от тогава и почти през ден се опитвам да се напъхам в някой  Laughing Хубаво е като видя, че все повече се доближавам до размерите от преди Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 47
Благодаря ти, GalaEluard  Hug  Така и ще направя!  thumbsupА за снимката- и аз така  се стимулирам- сложих снимка от 2008 на десктопа  tooth

# 48
Oncee, всеки ще ти каже различни неща за редуването на дните, защото при всеки е индивидуално влиянието му.
Аз лично правех 3П/4ПЗ и резултатът ми беше повече от добър. А тази схема предпочетох, защото ми е по-лесно да броя в рамките на седмицата. Иначе все се обърквах и трябваше да си записвам. Така си знаех, че сряда, четвъртък и петък съм на чисти протеини и готово.

# 49
  • Luxemburg
И аз реших в началото 4П-3ПЗ така че през уикенда когато сме всички да мога да се храня нормално, но много ми липсваха зеленчуците през П дни (а и не съм от месоядните) и преминах на 3/3, а от тази седмица съм 2/2, която за мен си е най-добре (не относно килограми и см тъй като нямам още база за сравнение) тъй като не ми липсват чак толкова зеленчуците, а и все един ден от уикенда съм на зеленчуци. Но мен не ме гледай Oncee, аз съм новак и имам само още 2-макс 5кг. до целта и съм от 1м. на тази диета. Снощи съпругът ми ме изкуши с една зелена салата с риба тон и от 2:2 станаха 2ПЗ:1П, та сега ще направя 1П:2ПЗ и после ще си продължа пак да ги редува П с ПЗ. Нали идеята П=ПЗ дните. Аз като съм си в къщи някак си мога да контролирам какво ям и колко пия, но като съм навън става голяма бъркотия и накрая вечерта се сещам че не съм пила достатъчно вода и на екс 700мл.

# 50
Oncee,
по - рано бях писала, че при предишния ми опит с Дюкан спазвах режима 7/7, но признавам си ми идваше доста изтощително. Сега спазвам режима по друга книга, където пише следното: "Преди време редовно препоръчвах редуването 5/5, после си дадох сметка, че ритъмът 1/1 дава близки резултати и не уморява колкото петте дни без зеленчуци. Така, че точно него ви препоръчвам".
Аз също в момента го спазвам, чувствам се отлично, все едно не съм на диета. Но е много индивидуално и всеки си преценя кой е най - оптималния вариант за него, но особено с лятото и ходенето по заведения е трудничко и изкушаващо ако не можеш да хапнеш една салатка, за това избрах тази вариация. Успех от мен и стискам палчета на всички прекрасни дами!  Hug

# 51
Забравих само да добавя, че книгата, по която се ръководя в момента е "Методът Дюкан с илюстрации"

# 52
Arh Mih, де си расло, де си пасло, пак ме накара да си хълцам от смях пред монитора с новото ми кодово име Р.ОВЧ или на галено просто ОВЧ newsm51. Направо се изкушавам да си сменя аватара и партийната принадлежност, честно!
От днес официално съм в трета фаза, и последното кило падна "неусетно почти"  Flutter. Мааа, уж съм в трета, пък пак си карам като по втора, нищо още не ми се е прияло чак толкова. Но ми се е припило Embarassed и утре ще си сипя една чашка много сухо бяло винце с много лед и ще го броя за гала вечеря. И ще успокоявам гузната си пиянска душица, че неприятните въглехидрати ще пукнат от студ, а аз от толкова ледена напитка ще топя калории  Joy.
Teriyaki, браво, мила! Мнооого е приятно да чуваш такива неща, браво!
Oncee, здравей Grinning! Май тук всички си караме по различна схема, но всички дават резултат. Аз от началото също много се чудех коя да избера. Много добре ми пасва 1/1, разнообразно ми е и ми е лесно за помнене.
Целувки на всички  Hug!

# 53
Здравейте , Дюканковци Simple Smile Минавам на бързо да ви пусна една снимка и да се похваля - към днешна дата тежа 60кг ( започнах режима 86 ) Целувки
Скрит текст:

# 54
Момичета, проблеми с цикъла имали ли сте по време на диетата?

alexaandraa, уникален резултат, поздравления!

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 18:49 от Марияна A.

# 55
Марияна A, аз имах проблем преди диетата , от 6 месеца ми е като по часовник

# 56
Момичета,  благодаря на всички! Hug  Страхотен екип! newsm06
Значи карам  ударната фаза 5 дни и после ще му мисля.  Simple Smile Така или иначе ще има периоди, в които няма да са равномерни П и ПЗ /пътувания например, там ми е много трудно само на П/. Но и при предишното ми сваляне на килограми с тази диета съм имала такива случаи- повече дни с ПЗ.
Сега да се похваля с едно мъничко успехче  kyllmg - днес ми е 3-ти ден от  ударната фаза, имам първите 1,5 кг надолу! goodscale Радвам се, че започвам да отслабвам отново- с вас!  newsm19

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:23 от oncee

# 57
Здравейте! От известно време ви чета , защото реших да се запозная с режима на Дюкан , за който много съм слушала. И тъй като от години се лутам ту  с една диета, ту с друга , свалям,  после пак качвам едни 10кг  и така реших най-накрая да направя и диетата на Дюкан. Никога не съм обичала особено месото и затова досега се въздържах да я започна. Но след като чета и слушам от приятелки, че няма някой , който да не е свалил килограми с Дюкан , реших, че е време и аз да го пробвам. Надявам се да ме приемете във вашите редици и да помагате със съвети и препоръки. Защото изчетох много по въпроса , книгата също я четох , но все още има някои неща , които не са ми ясни. Днес започнах с ден 1-ви . Имам да свалям към 15 кг. Висока съм 169, а тежа 75кг , което си е много за мен. Ще ви напиша какво съм хапвала и днес и много ви моля , ако някъде съм сгрешила да ми кажете Praynig За закуска си купих една бутилка прясно мляко 0.1%  обезмаслено и го пих с кафето , изпих към половин литър. За обяд една пилешка пържолка, за вечеря 1 консерва риба тон, овкусена с лимон и зелена чубрица. Вода по принцип пия много, а днес съм изпила вече 3 литра.  Как мислите това меню добре ли е?

# 58
ananasi, взимам Та Радке, ВзиМам Тъ Grinning, добре си дошла!
Аз бях най-големият скептик в групата ни, а в момента за първи път съм щастлива, че съм сбъркала! Свалих точно толкова, колкото исках, без мъка и без глад. В началото бях ужасена от лошия имидж на Дюкан. Само да споменеш името му и все едно споменаваш Сатаната  Wink. А иначе всички други протеинови диети са на почит и уважение, разбираш ли  #Crazy... Както и да е, ударих го като професор Вучков на размисли и страсти  Crazy. Единствено при теб ме притеснява, че не тачиш много месцето, но както писаха момичетата тук - даже вегетарианки са имали, та значи проблем няма! Аз лично няма да ти давам съвети, щото съм прясна-прясна и ми забива компютъра  Joy, но затова са шефките, ще помагат. Стискам палци, сладурке, действай, Дюкан не е това, което казват  Wink!

# 59
Уф, забравих да ти кажа, че добре правиш с водата - това е единственото слабо място при диетата според мен. ТРЯБВА да се пие вода, точка! И Дюкан непрекъснато го повтаря, ама кой да слуша?!

Общи условия

Активация на акаунт