С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 299
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Ananasi, не е добре. Малко е храната ти.
На закуска само с прясно мляко си е чист глад.. Яж трици. Можеш да си правиш тричави палачинки, да ги ядеш с кисело мляко, с извара или пилешка шунка. Свари си две яйца и си направи тричав хляб и сандвич с него.
На обяд една пържолка е малко. Изяж пове две. Готви си, има рецепти тук, както и на дюканския сайт. Между храненията си вземи нещо бързо и режимно, ако огладнееш. Аз ям рулца от раци или кисело мляко.
Направи си риба на скара или във фурна. Рибата, според мен, доста засища. Изобщо, при този режим трябва да ядеш и да си готвиш. И да пиеш много течности - вода, чай.

# 61
Оо, аз съм ревностна защитничка на д - р Дюкан!
Този мъж спаси живота и самочувствието ми. Обичам го и ще съм му благодарна цял живот.
А на всичките ми познати, които го плюят колко вреден бил режима му им казвам следното:
Аз съм вече - 30 кг. жива и здрава! Подлагала съм се на пълни изследвания, след като се прибрах в Израел, където живея и холестерола ми беше по - нисък и кръвното перфектно и като цяло доста от параметрите бяха в перфектни граници и лекаря ми беше удивен, че това се дължи на така подценявания режим на др. Дюкан. Не се отказвайте, благодарна съм, че го има!

# 62
Добро утро! Благодаря ви момичета за топлия прием  Hug! Вчера като за първи ден и от страх да не сбъркам нещо наистина яденето ми беше много малко и вечерта ми стана много лошо. Аз съм с ниско кръвно и въпреки, че изпих за целия ден 4л вода пак ми беше много ниско кръвното. Нямах никакви сили, чувствах се изтощена и си легнах много рано. Но от днес ще се поправя. Сега си варя яйца, които ще си взема за работа, ще си купя и трици с кисело мляко да си хапна. Само не съм сигурна колко лъжици от триците на ден са позволено - 1,2,3 ? Аз много дълго спазвах 90-дневната и още ми промит мозъка с нейните правила, да не смесвам белтъци никога, а тук хубавото е , че може. Да нямам междинни хранения, да не ям нищо друго освен плод и така. Но ще се наглася бързо , защото правилата на Дюкан повече ми харесват. Особено възможността да си пия кафето с обезмаслено мляко или сухо мляко. Започвам да чета и от рецептите ви, ще трябва напълно да си променя стила на готвене и хранене. Но знам, че имам нужда от тази промяна, надявам се, че ще започна и да свалям скоро. Още не съм решила ударния  5 или 10 дни да го направя. Какво ще кажете ? Сигурно с 10 дни ще сваля повече килограми?

# 63
Добро утро Simple Smile
ananasi, моля да прочетеш няколко пъти 1ва страничка на темата. Както са ти казали храната ти е много малко. Прясното мляко е позволено по 250мл. на ден 0.1%, сухото мляко също трябва да е обезмаслено и то се води от списъка с толерираните храни, т.е. позволено е количество, но с уговорката, че при някои от нас забавя свалянето на кг. Триците са 3с.л. сутрин или до обяд. Риба, морски дарове, пилешко, пуешко, заешко, конско, телешко, черен дроб, воденички, сърца и т.н. можеш да ядеш колкото искаш и по всяко време. Млечните са ограничени до 1кг. общо количество, в което влизат и 250мл. прясно мляко. Извара, кисело мляко, сирене за мазане 0.1%, Котидж 0.4% има. Другите сирена и кашкавали в Бг не са достатъчно обезмаслени за режима. Тофу и соева кайма ( едно като гранули) можеш неограничено да хапваш. Повече от 5 дни ударна няма смисъл. Поставяй си реални цели, направи си калкулатора от 1ва страничка и не забравяй да направиш след 2ри, 3ти етап до край. Иначе гарантирано ще си върнеш сваленото. Водата си я пиеш в доволно количество  Peace При ниско кръвно айранче със солчица, но не прекалявай със солта, че ще задържаш вода. Готви си, не карай само на суха храна, много бързо ще ти дотегне режима ако няма разнообразие. Ако има нещо неясно питай ще помагаме  Peace Успех!
alexaandraa, много добре изглеждаш  Peace Успешно задържане на постигнатото  Wink
Аз днес след голям застой имам -1кг. По-хубавото е, че панталона, който си ших преди 2 седмици вече видимо ми е доста голям  Mr. Green Бях забравила да споделя за кенгурския стек, хич не ми хареса вкуса  Sick Нещо като телешки стек, но с един леко кисел вкус, но бях длъжна да опитам  Crazy
Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 64
GalaEluard, благодаря ти много за съветите, ще прочета ощеведнъж  първа страничка. Ще внимавам с прясното мляко , само сутрин ще си слагам в кафето. За обяд добре ли ще е , ако хапна едно печено пилешко бутче, без кожата , разбира се или от пилешкото е добре да ям само бялото месо? Ще си потърся и обезмаслено сирене, извара, или тофу. Тук наблизо има Била и Кауфланд, ще проверя имат ли . Аз от месото ям само пиле и риба,така че ще трябва да включа и повече млечни, обезмаслени. Благодаря на всички за съветите,много ми помагате Hug Просто искам да съм стриктна и да ми се получи правилно диетата, за да има резултат.Така че приемам всякакви съвети и критики, ако се наложи. Сигурно ще питам често разни неща, които може и да ви се сторят глупави, предварително моля да ме извините, но наистина Дюкан е нещо съвсем ново за мен. Пожелавам много хубав ден на всички и много свалени килограми  bouquet

# 65
Може бутче без кожата и добавени мазнини, но само едно бутче ми се струва много малко, просто хапвай колкото ти се яде, няма ограничение, не се стои гладен. Обезмаслена извара има в Кауфланд насипна, много е вкусна. Ако ядеш яйца можеш да си правиш омлет и да си слагаш за плънка извара. Всякакви риби са разрешени, повечето дюканки отчитат минуси след като са хапвали риба Simple Smile

# 66
Здравейте.Незнам защо,но немога да си съставя седмица за хранене,просто не я разбирам ,какво е "ПЗ" и само 'П".Моля ако някой иска да ми напише една цяла седмица какво и кога мога да ям ,много ще съм му благодарна.Само да кажа,че кърмя и бебчето ми е на 10м   bouquet Heart Eyes

# 67
  • Плевен
avon0 , само да спомена, че П - са дните с чисти Протеини, а ПЗ - на Протеини + Зеленчуци... чети, сладур!
Нямам време, момичета!
ОВЧHug
 Засега си вървя добре, по мъничко, но всеки ден свалям разни грамове - де х 200, де х 300... Вчера бях режимна, въпреки коктейла и така... Довечера пък ме чака банкет, но и там - няма страшно - има мръвки, има и салати. Обичам ви всичките!
АлександраА - страхотно изглеждаш - направо си едно бонбонче! Браво!
Добре дошли oncee  и ananasi  ! Друг път ще ви обръщам внимание! Казала ви е Гала, каквото трябва!
 Чао! Hug

# 68
Здравейте.Незнам защо,но немога да си съставя седмица за хранене,просто не я разбирам ,какво е "ПЗ" и само 'П".Моля ако някой иска да ми напише една цяла седмица какво и кога мога да ям ,много ще съм му благодарна.Само да кажа,че кърмя и бебчето ми е на 10м   bouquet Heart Eyes

Ако кърмиш, поне според мен, е добре да се насочиш към друга диета. Тази е прекалено строга и ще повлияе на качеството на кърмата ти, а бебето все пак е под годинка.
Като отбиеш, тогава я започни  Hug.

Можеш да пробваш някакъв олекотен вариант, включващ протеини и зеленчуци, като слагаш в салатите по малко олио или зехтин, хапваш ядки, плодове и пълнозърнест хляб. Но това няма да е Дюкан, а просто балансирано хранене  Hug

# 69
Здравейте и от мен
 Нямам време да пиша, но чета колкото мога. След 10-те дни ударен свалих 5 кг. След 7- мия ден вече не помръдвах. Явно няма нужда от 10 дни- организмът вече се адаптира.Сега редувам 5/5 и общо за 18 дни съм -8 кг. Този път реших да не бъда съвсем стриктна и да се наслаждавам на храната. Хапвам не по- малко от 2% КМ. В кафето не знам дори какво ми е прясното мляко, защото го пия на вън, когато разхождам детето. На ПЗ дните хапвах предимно зеленчуци на барбекю (обожавам ги). Преди печенето ги мариновам в соев сос и зехтин. Хапвам и маслинки( след великото проучване). Установих, че свалям повече след като съм яла яйца( често ми се случва, нямам време да си готвя режимни ястия с бебето). Написах всичко това, за да дам пример , че дори и да не сме 100% стриктни, резултатът е огромен. Не отричам, че ако бях стриктна можеше да съм -9 кг. Реших обаче да е 1 идея по- бавно и сладко този път.
Да не пропусна да отбележа, за защитниците на стриктното хранене, че си позволявам да внасям добавки, защото съм биотехнолог и познавам детайлно биохимията и влиянието на 90% от храните върху нас.
Поздравявам всички с минусите, смело и надолу   bouquet  Hug

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 15:39 от ZU-555

# 70
Аз май съм в застой вече цяла седмица.... Sad

# 71
Аз май съм в застой вече цяла седмица.... Sad
Неприятно е, но ми е много познато. Имах дни, в които задържах, а накрая за капак и покачване  ooooh!. И после изведнъж едно кило избягало. Често пъти нещата стават "на подскоци", а не плавно. При мене де...
Лек ден, дами Laughing!

# 72
Благодаря ти, овесено човече! Всичко си спазвам много стриктно и малко демотивиращо ми идва този застой, но няма да се отказвам в никой случай! Така, като чуя че и на други се случва ми става по- леко на душата Simple Smile

# 73
За нищо, сладурке  Hug!
Ако пак имаш такива черни мисли, спомни си, че аз съм в пъти по-голям карък - свърших пет дневния ударен  период на килограмите, на които го започнах   Shocked. Но си имаше логично обяснение, МЦ чукаше на вратата  Laughing. А после всичко тръгна като хората.
Режимът е чудесен и работи.

# 74
Съвсем нормално е да има периоди на задържане, все пак кожата трябва да се поприбира. А и не може да ядем на корем цяла година (примерно) и да искаме за 1 нощ всичко да изчезне Simple Smile Щом си стриктна няма от какво да се притесняваш, продължавай смело и скоро резултатите ще са налице  Peace

Общи условия

Активация на акаунт