Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
-
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
-
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
Отговорът на този въпрос е, че индивидуалното наблюдение и записване на резултатите може да покаже какво работи за конкретния човек. Въпреки това, някои храни като риба и морски дарове са полезни и богати на мазнини, което е идеално за женското тяло и подпомага усвояването на мастноразтворими витамини.
-
Има ли рецепта за салата „Морски дар“, която се продава в магазините за риба?
-
Кои храни са разрешени за консумация и могат да помогнат при загуба на тегло?
! Вчера като за първи ден и от страх да не сбъркам нещо наистина яденето ми беше много малко и вечерта ми стана много лошо. Аз съм с ниско кръвно и въпреки, че изпих за целия ден 4л вода пак ми беше много ниско кръвното. Нямах никакви сили, чувствах се изтощена и си легнах много рано. Но от днес ще се поправя. Сега си варя яйца, които ще си взема за работа, ще си купя и трици с кисело мляко да си хапна. Само не съм сигурна колко лъжици от триците на ден са позволено - 1,2,3 ? Аз много дълго спазвах 90-дневната и още ми промит мозъка с нейните правила, да не смесвам белтъци никога, а тук хубавото е , че може. Да нямам междинни хранения, да не ям нищо друго освен плод и така. Но ще се наглася бързо , защото правилата на Дюкан повече ми харесват. Особено възможността да си пия кафето с обезмаслено мляко или сухо мляко. Започвам да чета и от рецептите ви, ще трябва напълно да си променя стила на готвене и хранене. Но знам, че имам нужда от тази промяна, надявам се, че ще започна и да свалям скоро. Още не съм решила ударния 5 или 10 дни да го направя. Какво ще кажете ? Сигурно с 10 дни ще сваля повече килограми? 
При ниско кръвно айранче със солчица, но не прекалявай със солта, че ще задържаш вода. Готви си, не карай само на суха храна, много бързо ще ти дотегне режима ако няма разнообразие. Ако има нещо неясно питай ще помагаме 
Нещо като телешки стек, но с един леко кисел вкус, но бях длъжна да опитам 
. И после изведнъж едно кило избягало. Често пъти нещата стават "на подскоци", а не плавно. При мене де...