С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 701
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
 Hug Hug HugПривет  момичета!  bouquet  bouquet  bouquet
овесено човече ,нормално е да се чувстваш така -свежа и отпочинала,пълна с енергия!
Разбира се,че се дължи на режима!
Аз лично ,като третофазничка вече 4 месеца,си хапвам не тлъсто свинско,без ограничения,когато ми се прияде.Само че,.... ,рядко ми се прияжда...Моята втора фаза продължи доста дълго,
имах за сваляне 50 кг.и повтарях режима.По-старите дюканки знаят за какво става въпрос при мен!
Отвикнах от свинското,от всякакви сладки  и тестяни храни,не ми се прияждат и сега!
Може би това е и голямата полза от режима- научаваш се как и с какво да се храниш !
Ето моето режимно  десертче от днес,мнооого вкусно стана!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=687923061245684&set= … ype=1&theater
Успех на всички!
Бъдете постоянни ! Hug Hug Hug

# 31
И аз не ям свинско често. Най-вече под формата на домашна кайма от телешко и свинско в съотношение 40/60.
Анчето е права, изцяло се променят вкусовете. Дори и плодове вече не мога да ям в големи количества. Както вече писах, най-добре си ми е на риба.

# 32
  • Luxemburg
Днес си правих телешки кюфтета на барбекюто, но едвам ги преглътвах. Много сухи стават. Добре че беше кетчупа и доматите. А вчера съпругът ми прави скумрия на барбекюто по рецепта на Дж.Оливер. Облизах си пръстите. 
Отвикнах от свинското,от всякакви сладки  и тестяни храни,не ми се прияждат и сега!
Може би това е и голямата полза от режима- научаваш се как и с какво да се храниш !
Може би човек като е по-дълго на този режим наистина да отвиква, но на мен само плодове и шоколад ми е в акъла и си броя дните до края на 2ра. След 2 дена правя месец и не смея да се премеря с метъра, но си влизам вече в доста дрехи които отдавна не носих, така че се вижда резултат. Само дето гърдите ми са го отнесли най-зле. Шегувам се с ММ че след края на режима ще му поискам пари за повдигане и да почва да събира.

# 33
Благодаря за отговорите, момичета! То вярно, зор да ям точно свинско, все едно друго няма. Всичко е в мозъка. Имам познат, който е готвач в малко заведение. Като му ядох агнешката дроб сърма, си облизах пръстите  Crazy, а той се смее и вика: Я виж колко вкусно става с пилешки дреболийки, а?!
Анче, сладкишът ти като за изложба   chef!

# 34
   Запис в новата тема.Да не ви изпускам!Разболях се,но не качих килограмите,свалям по малко и следвам основните принципи на Дюкан.Това е от мен!

# 35
Аз днес отивам за кантара, че ми е интересно. Не знам на килограми, но две дупки на колана съм преместила за 14 дена Simple Smile И съм много стриктна. Днес реших да си позволя една порция салата от моркови, прочетох, че може по малко, но рядко.

# 36
Мариянка, марш за кантар бе  Laughing! Аз, ако мога, само върху него ще седя, особено като показва надолу  Joy. Човек не бива да се вманиачава, но съм по-спокойна, когато се меря всеки ден - просто знам "къде съм" и ако има проблем, да реагирам веднага, да трепам лошото, докато е малко  bash. Шегувам се, мила, не ми обръщай внимание, всеки си знае какво е най-добре за него. И само да те предупредя да не се мериш вечер. От сутрешното до вечерното мерене разликата може да бъде и два килограма, човек направо може да се депресира Weary...

# 37
Оо, и аз съм постоянно на кантара. Даже мъжа ми се шегуваше, че ще взема да отслабна само качване, слизане.  Grinning Такива сме си жените, ама как да не се теглиш, като виждаш колко са добре резултатите, грехота е просто! Хубав ден на всички, аз днес ще се опитам да се "покажа смело на плажа" но за малко, че ми е първа баня, до сега времето беше ужасно.

# 38
  • Плевен
Хей, банда от сладури, привет!
Виждам добре е минал рибният уикенд! И аз не останах назад - вчера бях на пъстървичка и таратор! Имам минус, но не е кой знае какъв - 500 грама (в събота само 100, и станаха за двата дни - 600) Но само съм се доближила да 81-то кило.
Тери, не съм се мерила скоро на см. Общо-взето са ми се уширили и теглих едни тигели на летните си панталони. Учудих се, защото и миналото лято бях тези кг, а сега са ми широки, но си казах, че плата се е разтеглил сигурно. Ще хвана сантиметъра, но смятам да е в края на месеца. Леле, не ни сппоменавай, че си на 5 минутки от морето и не ходиш!!! Гледай - кой, каквото си няма за това мечтае!Само не и Овесеното човече - то си има планина и си мисли за нея!
Алекс Х. - много е прав съпругът - само от качване и слизане от кантарчето ще свалиш, а?!?  Joy Е, браво - ще си направиш първата баня!
ОВЧ (т.Р) - сладур - представих си го - как киснеш на кантара и му се любуваш на стрелката влЕво или вече  с тия електроники - на по-малката цифра! Иначе - ти вече си видяла как стоят нещата вечер с теглилките - що да се депресираш?!? И аз си ги гледам и като видя например, че предното вечерно тегло е по-високо - значи добре се движа - то си е мания за тия кантари...записки по дюканското заслабване. Моите са една папка вече! Вие да не ги стигате никога!
Мисче, страхотен бряг! Мерси!
Ооо, Мариянче - ти направо си избила рибата - 2 дупки на колана - са поне 6-7 кг да знаеш! Ако не и повече! Пиши бързо като се премериш!
Рони, писанка, ами сложи ли в каймичката за телешките кюфтенца малко кисело мляко, содичка, сурово яйце, лук, освен подправчиците? Той мъжо може и да събере пари за тая работа. Тук се смяхме с един колега, че жена му е споменала за такава пластика и той й казал - "Жена, нямам толкова пари, но ако искаш - тази година едната гърда, а догодина ще събера за втората!"
Ан.че, много е съблазнителен сладкиша. Прочетох му и рецептата! Браво! Но е за трета и да кажем, че ще си помисля ...  за някое прегрешение!
Врабченцее, браво само така!
Бубче, оздравявай и умната!
Хайде, на заслабване да ни върви тази седмица, дами! Колкото дъжд се излее, толкова кила да свалим!

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 13:17 от ArhMih

# 39
ArhMih, 4 са килограмите Simple Smile Доволна съм и още по- стимулирана Simple Smile

# 40
Момичета,много ви се радвам на резултатите  newsm10
Аз сега преди морето се постегнах малко и от неделя правя нещо като втора фаза.Следвам и аз принципите на Дюкан като за в момента съм изключила въглехидратите и днес съм вече минус 1.7кг и съм доволна  Hug Продължавам на пред   animal085

# 41
  • Luxemburg
Днес направих 1 месец. Отслабнала съм 5.300гр., като 3кг. свалих през първата фаза от 5 дни. В момента съм 52кг. и си влизам в дрехи които носих като бях 47-48кг. Много странно. А тогава имах повече мускулна маза отколкот сега. Но ще си продължа както съм си планувала до 15.07 и след това добре дошли плодове  Sunglasses. Най-ми харесват -4см. от ханша и -5см. от корема, но не и -3см. от гърдите. Мисля да почна упражнения за гърди и дано помогне. Незнам дали е вредно постоянното сменяне на схемата, но от 4:3 минах на 3:3, та накрая на 2:2. Все гледам през уикенда да съм на ПЗ и заради това станаха толкова много промени.
Рони, писанка, ами сложи ли в каймичката за телешките кюфтенца малко кисело мляко, содичка, сурово яйце, лук, освен подправчиците?
Сложих 1 яйце на 500гр. кайма, подправки, пресен и стар лук и водичка малко. За сода не се сетих, а за мляко пък съвсем. Днес ще направя другия 1/2кг. и ще му сложа и 1/2 к.л.сода, дано се подобри вкуса.
А тези които са на 3та вече позволявате ли си по малко вино или бира? Аз не съм от пиячите но 1-2 чаши вино пия като сме с компания или 250мл бира, но се притеснявам че и от двете може бързо да се върна назад.
В началото съпругът ми ме укоряваше че съм почнала диетата точно преди лятото, а не зимата или есента, но сега като си помисля, че ако се върна към дрехите си от едно време бързо ще разбера като започна да качвам, като ми отеснеят. Мисля си ако видя че има такова нещо веднага да си направя 5 дни само П.

# 42
  • Плевен
Ехооо, тук съм за малко, дами!
Ами, Мариянче - 4 кг - 4 - кой ти ги смъква! добре си е и това. Явно дупчиците на колана са ти по-начесто...
Мисче, ти пък що се връщаш във втора?!? Недей така! Карай си смело трета и не прави такива обрати. То вярно, че си я прекъсна, по здравословни причини, ама...незнам! Толкова добре си изглеждаш, не се вманячвай във външност...
Рони, угаси я содичката в малко кисело мляко - 2-3 с.л. и можеш да си опечеш кюфтаците върху хартия за печене в тавата на фурната... Аз пък почти нищо не пия от алкохолите. С голям зор по празниците мога да употребя 100 мл бяло или червено вино и това е! Има и безалкохолни коктейли, но те пък сигурно са въглехидратни... и така! За лятото - като Вещи - Чаша прясно мляко с малко мента в него и лед... и коктейлно чадърче, сламка, шезлонг, море, слънце...гадже...
Аз пак съм в застой... Утре сигурно няма да съм на работа, т.е в командировка съм! И пак с двата крака в прегрешенията!  Mr. Green

# 43
Добър вечер на всички! wavey
Сигурно сте коментирали доста това, което ще попитам, но все пак- какво показва вашия опит при редуването на дните П /ПЗ във втора фаза?  Когато преди 6 години за пръв път правих диетата и свалих около 20 кг, основно редувах 5-5. Нарушавала съм при пътувания и други събития  тези "свещени" петици с  повече дни с ПЗ, но въпреки това имах този добър резултат. Сега започвам пак диетата, не питайте колко съм качила  Flushed
Четох, разбира се всичко отново, макар че си си мислех, че от 5- те дюкански  месеца през  2008 знам наизуст всичко Simple Smile
Но все пак да се допитам до вас- вие как сте с редуването на П и ПЗ през втората фаза? 3-3  или 3-4 добре ли е? На първа страница прочетох, че 1-1 също  е добра идея. Свалят ли се  килцата при редуване 1-1, чудя се на това...  newsm78
Може и на лични съобщения, ако много е коментиран този въпрос Hug Хубава и отслабваща вечер на всички!  261uu

# 44
  • UK
Добро утро,

Получих първият комплимент, че съм отслабнала  Sunglasses

oncee- аз карам само 5/5. Нещо не ми допада идеята за 1/1. Момичетата свалят и са доволни от 1/1 даже такива с много наднормени килограми.

Аз се меря почти всяка сутрин, без дните около МЦ. Хубаво е да си под контрол, ако преди се мерех всеки ден, нямаше да кача толкова много кг  Rolling Eyes
Също сложих голямо огледало точно до мястото на което най-често седя у нас. Невероятен стимул е.

Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт