Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
-
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
-
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
Отговорът на този въпрос е, че индивидуалното наблюдение и записване на резултатите може да покаже какво работи за конкретния човек. Въпреки това, някои храни като риба и морски дарове са полезни и богати на мазнини, което е идеално за женското тяло и подпомага усвояването на мастноразтворими витамини.
-
Има ли рецепта за салата „Морски дар“, която се продава в магазините за риба?
-
Кои храни са разрешени за консумация и могат да помогнат при загуба на тегло?
, а той се смее и вика: Я виж колко вкусно става с пилешки дреболийки, а?!
!
И съм много стриктна. Днес реших да си позволя една порция салата от моркови, прочетох, че може по малко, но рядко.
. Човек не бива да се вманиачава, но съм по-спокойна, когато се меря всеки ден - просто знам "къде съм" и ако има проблем, да реагирам веднага, да трепам лошото, докато е малко
. Шегувам се, мила, не ми обръщай внимание, всеки си знае какво е най-добре за него. И само да те предупредя да не се мериш вечер. От сутрешното до вечерното мерене разликата може да бъде и два килограма, човек направо може да се депресира
...
Такива сме си жените, ама как да не се теглиш, като виждаш колко са добре резултатите, грехота е просто! Хубав ден на всички, аз днес ще се опитам да се "покажа смело на плажа" но за малко, че ми е първа баня, до сега времето беше ужасно. 
. Най-ми харесват -4см. от ханша и -5см. от корема, но не и -3см. от гърдите. Мисля да почна упражнения за гърди и дано помогне. Незнам дали е вредно постоянното сменяне на схемата, но от 4:3 минах на 3:3, та накрая на 2:2. Все гледам през уикенда да съм на ПЗ и заради това станаха толкова много промени.