С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 414
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Привет Simple Smile
Смайлсчее   bouquet получиха се много добре макароните, но нямах време да снимам и да покажа, а и си ги хапнах за тези няколко дни  Mr. Green
 Vrabcho_ , всичките видове съм ги пробвала, задържа се, няма покачване на кг. Обаче както преди дни бях споделила, след като изядох половин кутийка такъв сладолед 2 дни имах адски стомашни болки, беше ми много зле. Реално в тези сладоледи всичко е химия... За мен си реших повече да не консумирам това нещо, в която и да е фаза. Всеки сам си преценява, аз само споделям личен опит  Peace

# 166
За любителите на сладолед, бих препоръчала този сайт: IceCreamNation . Не е дюкански; просто има много инфо за методите за приготвяне (и ролята на отделните съставки); всякакви идейки и т.н. Аз не си падам по сладолед, но затова пък племенникът ми може и само с него да живее, та се наложи да се уча.  Laughing
По принципа на Остап Бендер, сладолед може да се направи и от табуретка, но трябва да се намери начин или 1) да се понижи точката на замръзване на водата в съставките (иначе се получават едни неприятни замръзнали иглички); или 2) да се намери начин тези иглички да бъдат смляни до микроскопични размери и маскирани с помощта на някакъв емулгатор (затова е необходима сметаната или други мазнини). Това в резюме; повече подробности - в сайта.

Аз лично предпочитам мус на границата на замръзване (желе разбито с белтък + останалото по избор). За дай-хард сладоледаджиите остава яко разбиване с миксер на 10-15 минути - или инвестиция в машина за сладолед, която сама смесва, замразява и разбива?  newsm78

# 167
  • Варна
Пробваха се момичетата преди години, май никой не постигна задоволителен резултат...

Това с точката на замръзване ми се вижда доста сложно...  newsm78

# 168
Микроскопично количество сол (може и да е калиева) ще свърши работа. Проблемът е, че в стандартния фризер температурата е доста ниска и това не помага; а и ваденето и разбиването през 10-15 мин е досадно. Другото, което ме притеснява при стандартния сладолед - забелязали ли сте, колко е неприятен на вкус купеният сладолед, който е напълно размразен? Сладък, чак накъртва и всички есенции сякаш идват в повече? Пртоблемът е, че когато го хапваш замразен (както се предполага), вкусовите рецептори се притъпяват от ниската температура и за да има "вкус" добавят повече химия от необходимото (нещо, което не постигаме с домашния сладолед; когато го опитваме на вкус по време на приготвяне е ОК, но след замръзване вкусът "се губи"). Оттам и необходимостта от топпинги, които също съдържат огромно количество захар, овкусители и други от менделеевата таблица.

За малкия, който не е дюканец правя стандартен млечен сладолед плюс има арсенал билкови сиропи със стевия и сурово какао на прах. За нас, за съжаление, това какао не става.

# 169
Каква е цената на този сладолед? Ох, изкушихте ме и още утре ще проверя в нашето Пикадили дали го има, че в това топло време умирам за едно сладоледче..  newsm71 smile3508

# 170
Каква е цената на този сладолед? Ох, изкушихте ме и още утре ще проверя в нашето Пикадили дали го има, че в това топло време умирам за едно сладоледче..  newsm71 smile3508
Има го и в Метро, една кутийка 4лв. и нещо. Само да вмъкна, че има такъв сладолед йогурт... ОТВРАТИТЕЛЕН е на вкус  Sick

# 171
Добро утро!

Вчера и аз се отдадох на изкушението на сладоледа Zero  Blush
В Пикадили е 5лв. И за да не отиде зян го издумках целия. Трябва да пуснат и по-малки кутийки. На мен ми допадна вкуса.

И ето ми го резултата до момента: Първите осем дни -5, следващите 8 дни -1. Килата се движат като охлюв на баир  ooooh!

# 172
Днес правя месец от както съм на този режим. Резултата е - 5кг. Имам малки прегрешения, особено в редуването на П и ПЗ, но като цяло държа положението Simple Smile Сега започва безмилостната борба със следващите 5 кг.
Хубав ден и много минуси на всички Simple Smile

# 173
Днес правя месец от както съм на този режим. Резултата е - 5кг. Имам малки прегрешения, особено в редуването на П и ПЗ, но като цяло държа положението Simple Smile Сега започва безмилостната борба със следващите 5 кг.
Хубав ден и много минуси на всички Simple Smile
Би ли споделила този резултат с колко дни ударен режим го постигна и с каква схема на редуване на П и ПЗ?
Благодаря!
Хубав ден и от мен!  Hug

# 174
Може би трябва да започна с височина и килограми Simple Smile 164/72- така започнах, нямам никакво движение общо взето. Ударната фаза я направих 5 дена, след това започнах да редувам 1/1, но нямаше резултат, после 2/2.. абе май както дойде малко го карах. Пия много вода, поне 3 литра, но аз цял живот съм си жадна Simple Smile Четох тук от момичетата, че правят схемата 4/3 и мисля, че за мен това ще е най- добрата, че през почивните дни да има и салатки Simple Smile

# 175
Може би трябва да започна с височина и килограми Simple Smile 164/72- така започнах, нямам никакво движение общо взето. Ударната фаза я направих 5 дена, след това започнах да редувам 1/1, но нямаше резултат, после 2/2.. абе май както дойде малко го карах. Пия много вода, поне 3 литра, но аз цял живот съм си жадна Simple Smile Четох тук от момичетата, че правят схемата 4/3 и мисля, че за мен това ще е най- добрата, че през почивните дни да има и салатки Simple Smile
Благодаря ти!
Моето съотношение е горе - долу същото като излишни килограми. Аз от вчера започнах с ударната и някак ме впечатли твоя резултата та за това исках да разбера за колко време и как си го постигнала. Разбирам, че при всеки е индивидуално, но все пак...
Мен много ме тормози схемата как да си я направя, мислех да е 1/1, но както разбирам вече от доста места не е особенно ефективна.

# 176
Здравейте, момичета!  wavey wavey wavey

Вчера прочетох за диетата на Дюкан и смятам да я започвам, тъй като искам да си върна старите килограми. Качих 10 кг миналата година и все още не мога да се отърва от тях.  

Имам няколко въпроса относно ударната фаза. Четох доста за храната, но не мога да разбера как стоят нещата с течностите. Мога ли да пия освен вода, кафе и чай и други. Примерно позволено ли ми е прясното мляко, натурални сокове и въобще други течности?

Благодаря ви предварително!
Желая позитивен и усмихнат ден на всички!  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 177
vilence*  Според мен всеки трябва сам да си го нагоди този режим. Всички казват, че 5/5 е най- ефективен, но при положение, че се лиших от най- любимото си- плодовете, не мога да се лиша за по 5 дена и от зеленчуците Simple Smile В интерес на истината беше ми трудно първите няколко дена, после нямах проблем и не ми се преяждаше нищо различно от режимните храни. Момичетата предлагат страхотни и разнообразни рецепти. Успех ти желая и постоянство Simple Smile

# 178
vilence*  Според мен всеки трябва сам да си го нагоди този режим. Всички казват, че 5/5 е най- ефективен, но при положение, че се лиших от най- любимото си- плодовете, не мога да се лиша за по 5 дена и от зеленчуците Simple Smile В интерес на истината беше ми трудно първите няколко дена, после нямах проблем и не ми се преяждаше нищо различно от режимните храни. Момичетата предлагат страхотни и разнообразни рецепти. Успех ти желая и постоянство Simple Smile
Много ти благодаря за отзивчивостта и изчерпателния отговор! Hug

# 179
Anichka89  За натуралните сокове съм убедена, че не може. За другите неща има по- вещи от мен, които да ти обяснят. Аз лично си пия кафе Simple Smile Прясно мляко си купувам с 0.1% масленост, но не прекалявам. Успех от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт