С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 180

Имам няколко въпроса относно ударната фаза. Четох доста за храната, но не мога да разбера как стоят нещата с течностите. Мога ли да пия освен вода, кафе и чай и други. Примерно позволено ли ми е прясното мляко, натурални сокове и въобще други течности?

Аничка позволените течности са: вода, чай и кафе без захар, обезмаслено прясно мляко (само 0.1 %), айрян от обемаслено кисело мляко (пак 0.1%), кока кола- zero или аналози - например пепси лайт.
Не са разрешени плодови сокове, алкохол, напитки, съдържащи, макар и малко количество, захари или плодови екстракти, плодови млека за пиене и айряни, активии и всичко от този сорт.

Подочух, че Култура правят режимно плодово мляко, но не съм го тествала, не съм чела състава, не мога да коментирам. В момента го търся, ако някой знае къде се продава, ще съм му много благодарна да сподели  Praynig

Александра Хадиш, сладоледът на Mr. Sweet струва 2.60 за малка кофичка (индивидуална порция) и 5 лв. за кофа от 500 мл.
Аз нямам нито покачване, нито спадане след консумацията му. Задържане и такива неща не мога да коментирам, защото съм 3 фаза и си задържам успешно постигнатите досега килограми.

Някой ме попита за мерки и теглилки: висока съм 170 см, в момента съм 61 кг.
Малко история: за пръв път на режима бях през лятото на 2007 г., когато си купих книгата. Тогава свалих 16 кг за 4 месеца. Започнах от 72 и стигнах 56. След 3 фаза станах 65 кг. и бях толкова до забременяването с второто ми дете. Не бях особено стриктна с правилата, но според мен влияние оказаха и твърдe ниските ми килограми за този ръст, които организмът просто отказа да поддържа.
След раждането вече бях 85 кг, които свалих на два етапа. Първите 12 -  с 90-дневната. Другите 12 паднаха сега, на втория ми Дюкан, който започнах на 21 януари. Втора фаза прекратих на 1 май, при постигнати 61.3 кг., колкото ми сочеше калкулатора на Дюкан. Оттогава съм третофазничка, варирам в диапазона 60.8 - 61.5 кг. и започнах да спортувам. Това е.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 12:28 от Анонимен

# 181
Благодаря Ви, момичета за отговорите! Simple Smile

Мъчи ме и друг проблем - Не мога да отворя калкулатора на Дюкан.

Когато и да се пробвам, ми дава "Сървърът не може да бъде отворен" и не става, и не става.

Дали само при мен е проблемът?

# 182
  • Испания
Fractal,  Hug

GalaEluard, иииииииих, да му се не види! Радвам се, че са станали макароните. Другия път да ги снимаш.  Hug

...Не мога да отворя калкулатора на Дюкан.

...

Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg24117093#msg24117093 Кликваш на линка с калкулатора /отваря се/, в поста съм превела въпросите от него. Добре дошла и успех!

# 183
  • UK
Здравейте муцки,

Влизам да се отчета: 2 месеца на режима: минус 8кг.
Доволна съм, все още съм пълна и продължавам 2-ра фаза по схемата 5/5.

Понякога прекалявам с подсладител и кисело мляко. Последната седмица добавях по малко зехтин в храната, но кожата ми стана мазна, избиха големи подкожни пъпки така, че се отказвам от него.
 Целта ми в следващия месец е 45мин. кардио и минус 5 кг.

Успех на всички, бъдете стриктни.

# 184
Anichka89, аз честно казано изобщо не се лишавам от течности, защото именно те премахват апетита ми за сладко. Пия доста кола Zero, чай и по 3 кафета на ден с подсладител, освен това си позволявам и студен чай на Нестий, който е с 30 % по - малко захар, нямам покачване от него.
Много ме учудвате, че не сте доволни от режима 1/1, на мен ми е толкова леко, докато мине деня и дошъл другия със салатките.
И аз да се отчета: от 1.06 до днес съм - 12 килограма Simple Smile)) еххх, не останаха Simple Smile))
Сладоледа е страхотен, такова блаженство ми се видя..  Joy

# 185
Здравейте момичета,  Hug

И аз се записвам в темата. От днес ударен 5 дни. После мисля да продължа 1/1. От днес започвам и спорт - цел -20 кг. Стискам си палци да успея. Вие определено ме амбицирате.

Хубав и усмихнат ден и много свалени кг на всички  newsm39

# 186
  • Плевен
Момичета, нямам никакво време и да дишам даже! Гледам да свърша работата, че пък другата седмица съм на моренцето...Но хвърлих днес 1 око! Много ви се радвам и ви мисля - да знаете! Обичам ви!
Добре дошли на новичките - Виленце, Аничка (с удоволствие ще те чета с този ник!!!) и Илиева2012! Умнато и бъдете стриктни за да минете бързо и безпроблемно през първа и втора фаза! Карайте по книга и няма да сгрешите!
Аз си задържам, но и нямам чисти протеинови дни! Една галимация настана...! То си е за моя сметка, обаче! пак ще се срамувам на плажа!
Хайде чао и ви желая успешен режим и едно прекрасно лято! Незнам кога ще вляза пак тук!
Специални поздрави на Тери - за успеха - 8 кг са си добър резултат!
Овесено човече,  Hug  

# 187
И аз да се отчета: нищо не съм свалила в последно време. Досега свалях много бързо, а сега застой. Много изнервящо.

# 188
  • UK
Ilieva2012-какъв спорт?

ArhMih- Hug

И аз да се отчета: нищо не съм свалила в последно време. Досега свалях много бързо, а сега застой. Много изнервящо.

Ти споменаваш, че не спазваш режима  стриктно. Съответно и резултатите ти няма да са според очакванията.
Според мен е по-хубаво да отслабваш бавно, нали не искаш кожата ти да увисне?
Яж режимно и редовно, това е моят съвет. И аз имам много кг. за сваляне, тук девойките свалят 10+кг на месец, аз не съм от тях, но това изобщо не ме отчайва. Всеки е сам в борабата си така, че търпение и ще има движение  Wink

Момичета, издирвам изпитани рецепти за пилешки кюфтенца, който не е на море да пише.

# 189
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили момичета .
не знам дали някой ме помни ,преди първото ми раждане свалих успешно 15 килограма ,после забременях ,кърмих ,после пак за бре менях сега пак кърмя абе един кръговрат.
Минах през доста диети свалих доста (пак този порядък 10-15 кг ) но всичко се връщаше . Дюкан ми беше мн труден защото имах страшен проблем със запека и мразя риба и пиле . НО истината е ,че само с този режим успявах да задържа може би година постигнатото .
Сега въпроса ми е мога ли да свалям в 3 та омекотена ,още кърмя 3 пъти малкия но заради запека ,ме е страх да мина на 2 ра фаза .Нищо друго не е проблем за мен не искам да изпадам в подробности ,
имам още 10 килограма да свалям
въпроса ми е следния
1.какво се получава като сваля тези 10 килограма в 4 та ли минавам направо
2. не мога да си оправя менюто нещо може ли така
з. трици + 1 кисело мляко
сз. 2 ф.хляб с 40 гр кашкавал .
о месо и салата
сз 1 кисело мялко
в . месо /салата
нещо такова ли трябва да е
и в нишесте ни да заместя вечерята или обяда .
мерси мили момичета възхищавам се на всички вас , и ще се радвам на малко подкрепа ,
силни прегръдки  целувки на който ме помни ,

# 190
Добро утро Simple Smile
При мен нещата си вървят бавно, но славно. От седмица се каня да пиша и все не ми остава време. Олимпус са пуснали цедено кисело мляко 0% (на 100гр. 8,5гр. протеини и 4гр. въглехидрати, 0гр. мазнини), бяло и розово е опаковката, 350гр. не помня цената, но е около 2лв. намерих го в Метро. newsm26 купих си 3 опаковки, вчера чак го пробвах и ми хареса. Ще става за салати, сосове, кремове, аз си хапнах натюр с лъжицата  Laughing Напоследък нямам време за готвене, бяхме на почивка, а сега сменяме жилището и ми е малка лудница... Купихме си и Actifry на Tefal (1кг. пържени картофи с 1 лъжичка мазнина) могат да се приготвят много неща с лъжичка мазнина или дори без мазнина, меса, зеленчуци, дори и десерти. Но за сега пробвахме само картофите, мъжо каза, че са си пържени (имах съмнения, че по-скоро стават като задушени). Като се нанесем в новото жилище ще пробвам тиквички.
Teriyaki, бях си правила преди време кюфтенца от смляно пилешко филе, доста сухички ми се получиха. Смлякото месо + черен пипер, пресен лук, чубричка, яйце, някой беше споделил, че като се добави щипка сода бикарбонат, стават малко по-сочни и пухкави, ако стане редичко може да сложиш малко трици или нишесте. Не съм пробвала със сода, пекох ги на тефлонова проча, много бързо стават.
Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 191
И аз така ги правя пилешките кюфтенца, но наистина стават много сухи.  Peace Аз съм си калпазанка, взимам повечето пъти готови.

# 192
Аз си направих пилешко месо за готвене с малко горчица и кис. мляко на фурна в стъклена тенджерка. Но ми е много сухо. Мисля утре за ПЗ да го досготвя някак. Ако имате идеи? Мисля, ако го смеля и да го напълня в пипер или пък с тиквички  newsm78
Последните дни такъв апетит ми се е отворил. Не мога да смогна да готвя.
Правих си ей тези ореховки
Скрит текст:
накиснах 1 чаша соева  кайма с 1 ч.вода за 20 мин.прибавих подсладител и канела на вкус и 1 разбит на пяна белтък,направих на топчета и ги опекох на 250 градуса около 12-15 мин. станаха страхотни"ореховки".На мен са ми много вкусни.
    Излязоха около 25 бр.,а най-хубавото е,че можеш да ги изядеш всичките за 1 ден.За всички,които обичате сладкото-пробвайте!
Направо съм си копирала текста и не знам чия е рецептата. Спечелиха ме с това, че не "крадат" от количеството млечни и  трици за деня. Ако имате под ръка някоя подобна некрадяща рецепта  Wink
Не мога да стигна до Метро, за да си купя сухо мляко и какао. Откога сънувам течен шоколад, днес прерових цялото Пикадили, ни мляко видях, ни какао. Но пък си взех тофу за шоколадовите бисквити на smileys http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 55558#msg19155558 За първи път купувам тофу, или поне не помня. Нищо не пише на етикета, освен калоричност. Трябва ли да има масленост, съдържание на въглехидрати?

# 193
Охоо, тези ореховки ще се пробват много скоро  Twisted Evil pink pill  какво точно ти е тофуто? Марка поне да видим за какво става въпрос  newsm78 Точно от Пикадили спрях да си купувам тофу, преди време бях попаднала на едно приличащо на крем и никъде не пишеше да има мазнини. Вечерта отворих кутийката (200гр.) хапнах си доста нищо, че усетих вкус на мазнина, реших, че си е нормално. На следващия ден в кутийката с останалото тофу имаше утаила се мазнина.... направо ми призля, остави, че се бях нагърмяла вечерта ами и от лакомия си бях купила 3 кутийки, а вкъщи само аз ям такива неща  ooooh!

# 194
Привет, GalaEluard
http://www.kvirest.vibs.bg/index.php
ето това е.
Аз си намерих рецепта да оползотворя безвкусното пиле. Отново е "некрадяща"  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.480 ПРОТЕИНОВ ХЛЯБ /без трици/
Утре ще я пробвам.
Как сте, момичета? Какво хапвате, върви ли режима?
Ilieva2012, как си след ударната?

Общи условия

Активация на акаунт