С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 515
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря много . аз се чудех самите храни как са включени. меню за 1 ден .

Не пиша менюта, защото зависи какво обичаш да ядеш, какви продукти купуваш, ама разрових архивите си и направих скрийншот на три дни в началото на третата ми фаза:

Скрит текст:

Втората закуска на 26 и 27.02. са разменени, но вече бях направила скрийншота, по-късно видях грешката.

Ако ти се чете за трета /има схеми на други дюканки и моята също::

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22884002#msg22884002

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22886015#msg22886015

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg26198117#msg26198117

както винаги изчерпателна докрая , благодаря ти много Simple Smile)))))))))  Hug

# 241
  • Испания
За нищо. Радвам се, че инфото ти върши работа. Да не забравя: зеленчуците, които съм яла, не съм ги записвала, че става много за писане.  Wink

# 242
Здравейте,момичета!При мен режимът върви добре.Днес приключих първите 5пз.Чувствам се много добре-кантарът показва -4 кг и май наистина ми личи:).Мотивирана съм и смятам да си върна любимите 59 кг.През ударната фаза  хапвах няколко пъти свинско(знам че не е редно),но от тогава съм стриктна.Лошото при мен е че,когато съм на диета се пренастройвам и наистина май хапвам малко и си мъча тялото,но все си казвам,,Как ще ям и ще отслабвам?,,До скоро от мен

# 243
Здравейте, момичета  Hug
Вкарах се в такова ужасно приключение  ooooh! След едно режимно хапване на миди в заведение се озовах в болницата. За няколко дни на венозна глюкоза и орални солети съм +2. Дано успея да се върна в релсите на режима  Praynig
Хубави почивни дни ви пожелавам!

# 244
  • Испания
Майко мила!  ooooh! Горката!  Hug

Важното е, че вече си добре. Ще влезеш в релси, разбира се.  Hug

# 245
Здравейте ,дами   bouquet
За първа фаза може ли една схемичка ,като тези по горните   bouquet

# 246
Здравейте, момичета  Hug
Вкарах се в такова ужасно приключение  ooooh! След едно режимно хапване на миди в заведение се озовах в болницата. За няколко дни на венозна глюкоза и орални солети съм +2. Дано успея да се върна в релсите на режима  Praynig
Хубави почивни дни ви пожелавам!
Сладурке, майната им на тия "плюс два", в момента в който си започнеш схемата, ще се изчистят. Нищо чудно и под тях да паднеш. Аз някой щастливо окръглен дебелак, излизащ от болница, не съм видяла  Grinning. Шегата настрана, а онези хубавци са си за съд, не че много ще те стопли това...

# 247
Здрасти, Виляна wavey! Мисля, че не ти е нужна схема - яж само позволени храни когато и колкото ти се яде. Аз отначало се притеснявах и смятах калории, мислех, че при такова ядене ще наддам - няма такова нещо. Месото много засища и колкото и да се тъпчеш, повече от 1400-1500 калории не можеш да погълнеш, няма как просто! То добре си го е казал Дюкан, ама и аз една неверница  Embarassed...

# 248
Здрасти, Виляна wavey! Мисля, че не ти е нужна схема - яж само позволени храни когато и колкото ти се яде. Аз отначало се притеснявах и смятах калории, мислех, че при такова ядене ще наддам - няма такова нещо. Месото много засища и колкото и да се тъпчеш, повече от 1400-1500 калории не можеш да погълнеш, няма как просто! То добре си го е казал Дюкан, ама и аз една неверница  Embarassed...

Благодаря   bouquet

# 249
  • Плевен
Привет, банда!

Хепи ди, нещо си прекъснала поста си... Но всичко е ясно! Браво за страхотния резултат! Все така надолу с килцата!
pink pill, ауу, това е ужасно! И аз веднъж се озовах в ифекциозно отделение от такива гадости! Казах си - само през трупа ми влизам пак там... Може пък мидите да не ти понасят нещо... Нали много хора имат алергии към миди, стриди... Ще се оправиш, но е гадно преживяване!
Виляна 32, добре дошла ако се включваш сега в режима и не съм го казвала... Новичка ли си тук? Овесено човече вече ти е казала - вкус другар няма и няма нужда да се движиш по график за определен вид храна в определен ден. Просто зареждаш хладилника с разрешените продукти - пилешко, телешко, дреболии, риба, яйца и мляко и почваш... с триците в мляко сутрин за закуска, после си правиш хранителен режим да кажем - през 3-4 часа да похапваш. Моят режим се заформи в този вид: 8 - първа закуска; 10 - втора закуска; 12 - обяд; 15 - следобедна закуска; 18-19 - вечеря и понякога в 22 часа - втора малка вечеря - по-скоро похапване на парче пуешко филе да речем или 1 яйце; малко кисело мляко. Та ти си избираш дали ще е печено пилешко, дали ще си смелиш телешко месо на кайма и ще си направиш кюфтенца...ще си опечеш риба на скара или на фурна - така, че - имаш свободата на избор. Въпрос на организация и пазаруване. рецепти има бол на първа страница и си подготвяш меню за идващите дни.
ОВЧ, хей сладур ама ти наистина си била Тома неверни - как си си играла да смяташ калории... като си нямаш друга работа!?! Хем си чела, че тук калории не се броят!

Страхотен е режимът! За кой ли път се убеждавам! При пълна стриктност и готвене на разрешените храни, разнообразие - веднага си дава резултат! За тези 3 дни си смъкнах 3 кг, 2 от качените по отпуската и че още 1 надолу! Много се радвам за себе си! Решила съм каквото и да става този път да не прекъсвам процеса и да си сваля вече наднормените килограми. Нямам време! Годините се трупат, отлитат и само с този режим става бързо и неотказно това сваляне! Видях, нарадвах се на толкова провали! А храна винаги ще има! Даже и след нас! Изборът е между това да бъдем дебели, грозни и болни или елегантни, здрави, разкрасени и подмладени! Как да не избереш второто, а?!? Е, усилия си трябват, но пък целта си струва цената!
Хайде, успех и до скоро! Целувки и гушки на всички! Hug

# 250
Ехо,ето ме пак.Режимът при мен си върви добре,а и килцата падат и се мотивирам още повече.Днес ми е 18 ден и съм вече -5кг.Дано да върви все така добре при мен ,а и при всички вас.Хубав ден на всички

# 251
     Влизам за малко със  поздрав -за специален човек!

Мила Смайлс-прекрасна Ани,честит рожден ден!Бъди здрава ,  щастлива и много обичана!Желая ти весел празник! newsm59

# 252
Здравейте прекрасни мои дюканки!
Най - накрая се докопах до форума, след дълго отсъствие. Последно се чудих дали да скачам в трета.
Е, реших се. От две седмици съм в трета фаза, имам да свалям още 4 килограма, за да достигна заветните 50. Не мога да опиша колко добре се чувствам и си хапвам толкова вкусно,мммм.
В трета фаза било страхотно и най - вече толкова леко! И равносметката - общо за две години (с прекъсване) и два успешни опита с Дюкан съм - 36кг! Гордея се със себе си. Знайте, че няма невъзможни неща - този режим наистина променя животи.
Ще наминавам пак! Пожелавам ви успешно слабеене и режимната!  Hug Hug

# 253
  • Варна
Смайлсчееее....  Hug
  bigdance2 newsm59 newsm59  ura Tada  costumed034  Party Time  mrstraetz
Много, много, много здраве ти пожелавам и много лИбоФ...  Flutter

# 254
Здравейте момичета,
след големия застой, съчетан с малко житейски неприятности реших да си дам два дни почивка от диетата. За тези два дни качих 5 кг. После лесно ги свалих, но за съжаление преди това лекарката почти ми показа вратата. След това свалих още 3 кг. и сега съм 187, но пак нещо се застояха нещата и взеха да ми минават разни мисли и може и да се откажа. Не ме упреквайте и не ми отговаряйте за да не се ядосвам още повече. Аз ако можех, досега щях да съм отслабнала.

Общи условия

Активация на акаунт