С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 455
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
въпросче,здравейте Simple Smile лука как да го приемаме ..в смисъл през чистите протеинови дни може ли да го прибавяме към ястията Simple Smile глупав въпрос и предполагам че отговора е някъде по страниците на дискусията ,но ....и искам да споделя с вас една информация която ми попадна в нета ,нека девойките с опит да споделят мнение по нея и до колко е достоверна все пак ,не искам смут и раздор да всявам  Peacehttp://bolime.net/pier-dyukan-se-varna-s-nova-dieta/

# 406
въпросче,здравейте Simple Smile лука как да го приемаме ..в смисъл през чистите протеинови дни може ли да го прибавяме към ястията Simple Smile глупав въпрос и предполагам че отговора е някъде по страниците на дискусията ,но ....и искам да споделя с вас една информация която ми попадна в нета ,нека девойките с опит да споделят мнение по нея и до колко е достоверна все пак ,не искам смут и раздор да всявам  Peacehttp://bolime.net/pier-dyukan-se-varna-s-nova-dieta/
Доколкото имам спомен, лукът е позволен през протеиновите дни, а и на първа страница пише, че подправките, включително и лукът, даже са препоръчителни. Така, че, мисля, че може, но само като подправка...сега да не забъркаш лучена яхния  Grinning
В къщи нета ми нещо прави номера и не мога да отворя линка, така, че не мога да коментирам.
Хайде бе дюканкииии, къде се затрихте. Оставихте ме мен тук, дето пиша веднъж в годината в темата, да поддържам огъня. помагайте.
Редактирам се. Отворих го. Ще коментирам единствено за себе си. При мен няма как да се получи този вариант. Преди шест години свалих 20 килорама с първия вариант на диетата, в най-строгия й вид и съм й върл почитател. Минах и заминах и не ми остана време да загубя мотивация. На подобно хранене каквото описва в този нов вариант съм от много време, е, не се получава. Имам качени едни 3, 4 килограма които не мога и не мога да махна. Това от мен.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 22:42 от Пиратка

# 407
[......
Доколкото имам спомен, лукът е позволен през протеиновите дни, а и на първа страница пише, че подправките, включително и лукът, даже са препоръчителни. Така, че, мисля, че може, но само като подправка...сега да не забъркаш лучена яхния  Grinning

е няма начин ...лучена яхния мразя ....а относно линка ..на мен ми се струва,че всичко това няма да е така ефективно ,лично аз не мисля да сменям схемата ,просто го прочетох и реших да споделя с вас

# 408
И аз като Пиратка съм верен почитател на първия Дюкан. Да, строг е режимът, но по-ефективен и запазващ постигнатото режим не познавам. Новите вариации са просто комерс, което донякъде разбирам, но не бих приложила за себе си.
От вчера съм официално в четвърта фаза с абсолютно успешна трета и запазени 62 кг. Днес бях на протеини и си направих кодрит кадир по рецепта от тук. Обаче забравих да сложа подсладител в крема и стана... бляк..
Иначе на вид се получи супер добре. Ядох го безвкусен, но половината отиде на боклука. Другата седмица ще има поправителен.

# 409
  • Плевен
Eхооо, здравейте, банда! С това темпо на придвижване на темата, много бързо влизам в крак! За новата диета да кажа и аз - тъпчене на едно място е това за нас, момичета! Да кажем, че пробвах и такова хранене - нищо и половина, че даже каченото от събота и неделя - няма махане поне 1-2 седмици! То със стриктен Дюкан едва смъквам аз по 2 килограма на месец! Както каза и Врабчо - комерсиална работа! Да - за слабички натури, които ще се скъсат да ходят пеша или да тренират в тези дни с повече въглехидрати - може и да стане номера да свалят 4-5 излишни кила за 1-2 месеца...Но аз смятам, че истината е само в първия режим!
Нещо ме гази някакъв вирус и вчера ме боля стомаха цял ден. Бях на 2 яйца и 1 кисело мляко... Незнам колко вида обезболяващи пих... През ноща 2 пъти се преобличах и днес съм добре...уж! поне нищо не ме боли! Но пък съм покачила около кило тези дни. Нещо ми се размаза и схема и режим и всичко. Де ям, де не ям, онзи ден пък се сетих за водата чак към 2 часа... толкова съм заета, че направо ми лети времето и е едно мазало! Та затова е и покачването! Днес съм на пържолки и ще се постарая без кьорав зеленчук да мина! Сега надигам водата - Наздраве, сладурчета!
Пиратка, а така, поддържай огъня! Успех!
На всички приятен уикенд и умната!

# 410
Добър вечер мили Дами Simple Smile

Реших и аз да се присъединя към вас Simple Smile Почнах за "пореден път Дюкан" и имам нужда да съм сред "свои" Simple Smile.

Ето и моята история Simple Smile преди 5 години правих Дюкан, свалих 20 кг, които си върнах за 3 години Simple Smile, преди 2 години се хванах по-сериозно и за 9 месеца свалих 42 килограма (започнах от 135 нали Simple Smile още не съм си ги върнала, и слава богу, но тръгнах пак нагоре и се усетих овреме да си се хвана пак с Дюкан Simple Smile. На 34 съм иначе, работата ми е ужасно стресирана а аз за огромно мое нещастие "лекинко" тъпча когато съм под стрес Simple Smile Е това е моята история Simple Smile

Пожелавам ви лека вечер и ще ви навестявам честичко в търсене на вдъхновение Simple Smile

# 411
  • София
Напоследък нещо 10 дни застой, после за 3-4 дни кило надолу  Confused. На ПЗ дни много наваксвам със зеленчуците, но нямам никакви прегрешения с други храни, освен П и ПЗ.
Много апетит напоследък имам. Веднъж сънувах, че ям бонбон. Отделно умирам за нещо въглехидратно и нямам търпение за 3та фаза. Мисля, че ми остава още около 6 седмици.
Обаче тука вече идва голямото притеснение. Да не започна да качвам тогава. Понеже не съм чела книгата, но съм чувала от бивши Дюканки , че в 3та фаза след дългото лишение организма складира всеки подаден въглехидрат.
Кажете момичета, които си връщате килограмите след успешно свалени доста, къде сте сгрешили? Нали е режим за цял живот? Аз се сетих по средата на режима ми да се притеснявам за края  ooooh!, така или иначе трябва да го следвам до край.

# 412
Здравейте, дюканки! Приемате ли ново попълнение в редиците?  Hug
Включвам се тук в борбата с кг, които при мен са доста, особено след раждането, не че и преди това не ми бяха проблем, но сега още повече. Имам да смъквам едно 50, че и горница кг  Embarassed
Избрах за себе си режима, който и вие следвате, защото познавам лично хора, които свалиха доста килца с него, а и четейки ви, виждам, че се получава. Просто трябва воля и търпение. Само дано се справя с това ударно хапване на месо, принципно обичам повече немесни продукти, но то оттам ми идва и проблема, защото главно обичам тестени и сладки изделия. Е, сега си казвам край на тях, време е!
Ще имам нужда и от помощта ви, като за начало чета какво може да се яде през ударния период, който при мен ще трае очевидно повечко дни, но ще ми е особено от полза да споделите вашите примерни дневни менюта през този период. Не искам да объркам нещо и заради това да не успея, затова моляяяя споделете - какво точно консумирахте, по колко количество, през какъв интервал от време? Извинете ме, ако това наскоро се е обсъждало, но попрочетох доста /а то и без това е много/, и въпреки това не намерих дневни примерни менюта за ударния период.
Стискам палци и на останалите за успешна и вдъхновяваща борба с теглото!   bouquet

# 413
Здравейте момичета и Добре дошли на новичките Simple Smile успех с начинанието   bouquet бих желала да попитам : тъй като съм във втора фаза и за утре съм решила да си наготвя зеле на фурна с пилешко месо ,но без мазнина и сол само с подправки ,предполагам че по този начин ястието не е в разрез с правилата на режима .А колкото до моята цел бавно и славно се доближавам до  нея ,дори имахме и гости и ходихме на гости с разни изкушения ,но за мен  не беше проблем да си спазвам режима Simple Smile Приятен ден Ви желая.  bouquet

# 414
  • Плевен
Привет, сладурчета!
Много ме е яд, че нямам време за темата, но задължително ще кажа Добре дошли, Todi и v.r.i.!!!
 Todi, много добре си направила - навреме да хванеш юздите! Тук е истината! Е, с това неписане няма да получиш кой знае какво вдъхновение, но поне можеш да четеш старите теми и да се вдъхновяваш! Важно е да си стриктна и сама да виждаш резултати от собствените си усилия! Е, това е най-вдъхновяващо! Винаги се получава!
 v.r.i., и ти ми звучиш разумно! Точно така - край на сладките и тестени произведения! Виж к`во - минеш ли няколко дни на млечни и протеини (никой не казва, че трябва да се тъпчеш!) и ще видиш как няма изобщо да ти се ядат бързи въглехидрати! Това му е хубавото на режима, че протеините хем те насищат, хем ликвидират драмата за сладко, хем ти убиват въобще апетита! така, че - глада ни за сладко е само в ума ни и лошите навици!!! В къщи като останахме само сина и аз и не си позволяваме да вкарваме сладкиши и др.забранени храни стана много по-лесно спазването на режима! За няколко дни ни "гостува" щерката и пак се почнаха едни...палачинки, баници...детенцето да не остане гладно...и направо виждам как ръката ми сама тръгва да посяга, бе! Аз й викам - НЕ, тя - ДА! Ееее! Ами - слаба е човешката воля като ти се изпречи някое лакомство и то в момент когато има плато, минал е повече от месец на режима и ти куца "лекинко" мотивацията! Значи - набивайте си в главите, че искате и ще станете слаби, но просто не поглеждайте встрани от режима и не вкарвайте в къщи изкушенията! Закалявайте си волята ако се налага да ги приготвяте за домашните любимци! А най-добре всички лакомства да са по режима - с подсладител и това е! Какви рецепти имаааа - ум да ти зайде!
ninka35, може, чедо, може да си сложиш зеле с пиле на фурна и водичка...що не го сложиш в тенджерата пъво. Аз пък винаги използвам даже под налягане-  5 минути и е готово, после можеш да си го метнеш на фурната само за коричка...Ръсни му там няколко капки зехтин - все пак ще си в границите на толеранса!
triffy , ооо ти си отличничка! Щом имаш само няколко седмици до финала! Грешката е в неправилно спазена трета фаза и нахвърляне на бързи въглехидрати...стават гала след гала и мазало и "опят с начале"! Друго - щом имаме инсулинова резистентност няма как да очакваме, че ще си ядем сладките неща и ще слабеем! Трябва просто да се сбогуваме с честото похапване на тези неща, от които пълнеем! Това значи - за цял живот! Не, че щом отслабнем с Дюкан веднъж  и минем на 1 ден протеини, пък се тъпчем като за световно през останалите дни и няма да напълнеем, че и отгоре! Това е! Няма да умрем без въглехидратите от тестени и захарни изделия, напротив - само ще ни разболяват и подуват...Кажете им едно твърдо не и си свиркайте!
Хайде, чао от мен и дано да е до скоро!
Аз боря онзи +1 кг все още! Но пак не съм стриктна и аз се изкушавам от повече зеленчуци и все не мога да съм на чисти протеини... Хапвам и по ~1 плодче на ден...било половин ябълка, или 2-3 сливи, няколко зрънца грозде... мижваи количества, но... забранения плод! Това са ми прегрешенията, но ето - веднага застопорявам свалянето. Ще ми мине и ще почна пак съвсем стриктно. Сака ми за фитнес ме чака от 2 седмици да посегна към него...И това ще стане. Просто до края на месеца съм мнооого заета с умствен труд и затова явно посягам и към плодчетата. Сивото ми вещество крещи в мен!
Умната с режима и приятни мигове! Целувки!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 10:36 от ArhMih

# 415
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile

Хванах се как да не се хвана Simple Smile не ми се връща обратно Simple Smile
Но не посмях да се премеря преди ударната де Simple Smile премерих се преди втора, точно завърших първите 5ПЗ днес, ще видим утре на колко ще теглим чертата Wink

Лека вечер от мен!

# 416
Здравейте, бъдещи фиданки. С вас съм от 4дни. Чета ви редовно. Помагате ми много, без дори да ме познавате , с идеи, стимул и мотивация. Simple Smile
Аз съм на 29 със стратово тегло от 99 кг/165 см. След второ раждане....
Бих искала да помоля ако някоя от вас знае , нека каже от къде мога да намеря и другите книги онлайн /освен първата/. Бих искала да прочета повече. Предварително благодаря на отзовалите се! Хубав ден и мнооого минуси! Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 17:24 от nestorowa

# 417
  • Плевен
Привет, момичета!
Добре дошла, Несторова! Ти си чети първата - достатъчно е! И кои други книги имаш предвид? За триците, за новата му модификация на режима? Важно е на всеки да му станат ясни принципите на режима, а още по-важно е да ги спазва! Няма ли редуване на чисти белтъчини /протеини и дни смесени - ПЗ - протеини и зелечуци - няма и да има бързи резултати!
Аз вчера се сдобих с още един плюс от безразборно плюскане и сега си посипвам главата с пепел! Е, няма да станат нещата без чистите П-дни! С моите нескончаеми салати... и снощи с един голям домат прегреших, с някакъв телешки суджук се лигавих в 21 часа, накрая се олях с чаша прясно мляко и ...малко сурови бадеми и стана тя - каквато стана! Бях забравила и вода да пия достатъчно - бутилката ми от литър и половина не беше и презполовена в края на раб.ден... ужас някакъв. Ааа, и на обяд ядох с пилешкото бутче и малко ориз на нашето барче+салата... Въобще ... Както и да е! Днес най-после ще се изчистя от всякакви зеленчуци, освен една малка краставичка, която ще хапвам на 3 пъти с мръвка. Довечера ще си направя една скумрия на фурна и ще видя утре как стоят нещата!
Хайде, банда, стройте се и пишете вече редовно, че вижте как се размиха резултатите като няма отчетност тук кой какво е свършил и докъде е стигнал! Моята дата за отчитане сега е 25 число. Предния месец имах добър резултат - 4 кг, но този ще се срамувам май!
Хайде, до скоро! И умната!

# 418
привет ,кантара вчера ме зарадва и показа 57.900 в петък ми свършва петицата от ПЗ ,и ще видя какъв е резултата ,мисля си че 55 килограма са си малко не реална цел,в смисъл че после ще ми е трудно ,така че стигна ли 56.500 -56 влизам в трета ,та по този повод ще се наложи да си изготвя и график за нея а  изпитвам страх от тази трета фаза Simple Smile приемам всякакви съвети и напътствия Simple Smile

# 419

Общи условия

Активация на акаунт