Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
-
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
-
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
Отговорът на този въпрос е, че индивидуалното наблюдение и записване на резултатите може да покаже какво работи за конкретния човек. Въпреки това, някои храни като риба и морски дарове са полезни и богати на мазнини, което е идеално за женското тяло и подпомага усвояването на мастноразтворими витамини.
-
Има ли рецепта за салата „Морски дар“, която се продава в магазините за риба?
-
Кои храни са разрешени за консумация и могат да помогнат при загуба на тегло?
Оп и аз 1ви ден на П.Закуска-кис.млекце+дюканско тутманиче,Обяд-пилешка пържолка със сосче от кис.млекце и горчица(общо 1 с.л всичко),след обед пак месце и сосче и вечерятя ще е това,че го обойавам туй пилешко.Ако прегладнея нощес - варен белтък от 2-3 яйца.Обаче хубави момичета искам да питам и друго:Днес се теглих като за начало и бам!-58 кг,а преди месец и половина бях 60кг и от тогава ограничих хляба до две филии до обед,а вечерята пиле със зеленчук,закуската ми винаги е била дюканска.Та се притесних да не започна да свалям кг,.че имах проблем с това преди.Ама целулитчето си го отглежда де
Нека и другите да кажат.

, плюс това откакто го почнах се чуствам пълна с енергия, не се уморявам толкова лесно, колкото до преди две седмици, имам настроение и се чуствам супер лека (макар да съм свалила само 4 кг.)