С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 795
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,момичета!Teriyaki,права си абсолютно за мен Simple SmileОп и аз 1ви ден на П.Закуска-кис.млекце+дюканско тутманиче,Обяд-пилешка пържолка със сосче от кис.млекце и горчица(общо 1 с.л всичко),след обед пак месце и сосче и вечерятя ще е това,че го обойавам туй пилешко.Ако прегладнея нощес - варен белтък от 2-3 яйца.Обаче хубави момичета искам да питам и друго:Днес се теглих като за начало и бам!-58 кг,а преди месец и половина бях 60кг и от тогава ограничих хляба до две филии до обед,а вечерята пиле със зеленчук,закуската ми винаги е била дюканска.Та се притесних да не започна да свалям кг,.че имах проблем с това преди.Ама целулитчето си го отглежда де  LaughingИскам само мерки да "млатя".Дайте съвет,милички,дали да не прескоча ударния и да се цопна в 2 на 0,а?Помагайтеее!Вий сте моето вдъхновение!

# 586
  • UK
Did-ko- ами ти си живяла на има-няма 500ккал, много е малко това! Аз си смятам калориите чат пат, за да не се увличам. Виж колко ти е BMR и подържай.
2/0, по-малко сол и повече движение за тебе.  Peace Нека и другите да кажат.

моята храна за утре ПЗ:

закуска: тирамису, кафе с 1сл обезмаслена сметана на прах.
обяд: омлет от 2 яйца със задушени преди това тиквички, гъби и чесън, зелен чай.
следобедна з-ка: кисело м-ко 100г с 1сл ленено семе и стевия.
вечеря: сьомга на тиган, 2с.л. гожи бери

# 587
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile Да се включа и аз в темичката  Simple Smile
Преди около 7 години правих тази диетката и за има няма 2 месеца  бях смъкнала към 10кг. но УВИ само за 1 годинка успях да ги запазя  Laughing дяволчето май надделя повече в мен.
Та от вчера я започнахме заедно със годеника ми имаме да сваляме едни 20-тина килца и двамата, дано да се случат нещата Simple Smile
Лек и успешен ден от мен момичета Simple Smile)

# 588

Добро утрооо!!! То вече обяд стана ама пусто пазаруване... да не ме изпусне човек в магазина  Crazy

Вчера ММ ме остави без интернет, че ремонтира из вкъщи и беше спрял тоците, та за рутера нямаше ток. Гледам обаче, че вие не сте скучали - много новички дюканки си имаме. Браво, не сте сбъркали режима - за мен е  страхотен режим, защото ядеш колкото си искаш и пак отслабваш  Party, плюс това откакто го почнах се чуствам пълна с енергия, не се уморявам толкова лесно, колкото до преди две седмици, имам настроение и се чуствам супер лека (макар да съм свалила само 4 кг.)

murvet77, Petenci-cvetenci, Sisinka13 - добре дошли и успех с режима  Hug

Petenci-cvetenci- незнам за олекотен вариант. Бях чела някъде в предните теми, че Дюкан е издал нова книта или нещо такова, но да си призная не съм запозната - аз си карам по първата книга, с която свалих за три месеца 17 кг.

Did-ko - ти нямаш много за сваляне, така като гледам, но все пак не си писала колко си висока. Според мен два дни в първа са достатъчни, защото все пак първа е за раздвижване на метаболизма, и след това 2/0, по-малко сол и повечко вода, както ти е писала Teriyaki. Това е мое мнение  Peace

Да кажа и менюто за днес:
Закуска - мляко с "ориз"
Обяд и вечеря - телешко на тигана + таратор без краставичка

Лек, спорен и отслабващ ден ви желая  Hug

# 589
Отчет от първия ми ден: -900гр. Предполагам че са вода и т.п. не е нещо трайно.
Аз ще правя 5П+5ПЗ тази схема ми действа бързо.
Може ли някой да ми даде рецептата на тричавия хляб, че нещо не я намерих в книгата.
Успех на всички.  Hug

# 590
Отчет от първия ми ден: -900гр. Предполагам че са вода и т.п. не е нещо трайно.
Аз ще правя 5П+5ПЗ тази схема ми действа бързо.
Може ли някой да ми даде рецептата на тричавия хляб, че нещо не я намерих в книгата.
Успех на всички.  Hug

Поздравления за минусчето   bouquet
Тричавото хлебче си го правя така: 1 с.л. к. мляко, 1 яйце, 3 с.л. трици, малко сода за хляб, понякога слагам и извара 1 с.л. Пека го в микровелето 7 минутки, ако е останало отдолу мокро го обръщам и го пека още една две минути. Можеш да си сложиш и подправки по твой вкус.

# 591
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Като споменахте хлебче, споделете идея за такова без трици и солено, не сладко  Peace. Аз видях няколко рецепти за млечен хляб, но ми се иска нещо солено да е, да върви с някоя манджичка, или много искам  newsm78

# 592
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Като споменахте хлебче, споделете идея за такова без трици и солено, не сладко  Peace. Аз видях няколко рецепти за млечен хляб, но ми се иска нещо солено да е, да върви с някоя манджичка, или много искам  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 16304#msg23016304

Да кажеш как е  Hug

# 593
Добре дошли на новите попълнения  Hug

Не искаш много, напротив  Hug
Ето любимата ми рецепта за дюкански питки, които си правя нон-стоп, като свършат - айде нова доза. Винаги имам вкъщи.

Дюкански питки

3 с. л. овесени трици
    5 с. л. пшенични трици
    1 яйце
    2 с. л. извара
    1 лъжица и половина кисело мляко 0,1%
    сода за хляб на върха на ножа
    ленено семе по желание: смляно или начупено

Всичко се омесва, правят се малки питки и се пекат в тава върху хартия за печене, за да не залепват. Ако тестото е прекалено лепкаво, се добавят още малко пшенични трици, ако е твърдо, се добавя още малко кисело мляко. Хлебчетата на мен лично много ми допадат. Вкусни са, а вкусът им наподобява този на черния хляб. Опитайте ги и няма да съжалявате.

Внимание! Дозата на триците е за 3 дни!

Рецептата е от тук:

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/01/05/%D1%85%D0%BB%D1% … 0%BB%D1%8F%D0%B1/

където има още много идеи за тричав хляб.

Аз лично слагам повече овесени трици и по-малко пшенични, както и малко шарена сол в тестото и стават като мини пърленки. От една доза излизат 6 малки питки (диаметър около 8-10 см.) и ям по две на ден.

# 594
Vrabcho_, благодаря за идеята, нищо, че е с трици, звучи много вкусно  Party В тази връзка имам въпросче - аз си търся рецепта за хлебче без трици, за да не превишавам дневната доза трици, които поемам на закуска под различна форма, зависи какво ми хрумне. Четох и че Дюкан препоръчва приема на трици да е на закуска, най-късно до 12 ч и за това се старая именно в този часови пояс да ги консумирам. По тази логика, ако си направя хляба с трици, трябва да го ям до обяд, а ми се искаше да имам нещо като филийка, питка за обяд или вечеря, разбира се, съобразена с режима. Та, ти си хапваш питките на закуска задължително или заместваш първото хранене за деня с друго, а питките ги консумираш по друго време? Стана дълга питанката, извинете за което  Blush
marchelllita, аз съм си правела този хляб, както и този с риба тон, не ми допаднаха, но все пак е въпрос на вкус  Peace   Hug

# 595
О, извини ме, не съм разбрала и не съм чела като хората...  bouquet Blush
Определено без трици трудно ще стане. Аз също не съм фен на протеиновите хлябове със сирена, с пиле, риба и прочее. Но въпрос на вкус.

Питките ги ям по всяко време, но обикновено е сутрин, с извара, екскуиза, шунка. Понякога си оставям едната за следобед, като ми причернее и пригладнее.
Може да опиташ да си направиш малка питчица с царевично нишесте (1 супена лъжица). То е позволено, но не е препоръчително да се яде всеки ден. Само когато много те налегне глад за нещо хлебно и тричавите неща не ти стигат.

# 596
  • Варна
... колкото и вредно да е ще бъда и 20 дни на П....не мога да влача тези килограми  Cry

Не прави това!!!
Няма смисъл. Няма да ускориш нещата, само може да си навредиш и да стане по-зле!

П.С. Хляб може да се направи и без трици. От рецептите на Смайлс е - хляб с риба Тон... Невероятно нещо...  Crazy

# 597
П.С. Хляб може да се направи и без трици. От рецептите на Смайлс е - хляб с риба Тон... Невероятно нещо...  Crazy

Точно това коментираме с v.r.i., че този тип хляб не ни допада. Търси се нещо друго.

# 598
  • Варна
Точно това коментираме с v.r.i., че този тип хляб не ни допада. Търси се нещо друго.

Наистина?
Не мога да повярвам... Аз го обожавам...
М/у другото можеше май да се направи и със смляно пилешко...  newsm78

# 599
  • Варна
Момичета с риск да задам глупав въпрос ще Ви попитам - знам че ядки е забранено да се ядат, но моя мъж е до късно на работа и огладнява здраво Laughing та може ли да си похапва сурови ядки като слетобедна закуска newsm78

Общи условия

Активация на акаунт