С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 714
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • UK
Did-ko- ще работим за плочки значи Party Аз въпреки, че не съм редовна с упражненията, виждам промяна в горната част на корема.

v.r.i.-преди карала ли си крос тренажора, да ми дадеш съвет как да не заспивам на него  Rolling Eyes Много ми е скучно, а и моя звяр скърца ужасно, комшиите кой знае какво си мислят с моите 60мин сесии.  Crazy
Май за сега предпочитам упражненията съчетани с кардио за 30 мин. и за фитнес се замислям

овесено човече- 1с.л. трици е към 15г., така пише в сайта на Дюкан.
Това са 27 ккал; 5г въглехидрати ; 0г мазнини; 1г протеин.
3с.л. трици: 80 ккал; 15г въглехидрати; 1г мазнини; 3г протеин.

Аз ям по 3сл на ден, и без това общо ми се събират към 800ккал на ден, което е под здравословните 1200ккал. при диета за отслабване. 27 ккал се изразходват с 20 клякания  Wink

Sivi-мерси много за съветите и поздрави за успеха   bouquet За колко време свали до тези кг?
Някакъв стягащ крем можеш ли да предпоръчаш?

# 646
Teriyaki, карала съм го това "возило", но си признавам, че тъкмо почнах да му хващам цаката и забременях, таааа по разбираеми причини спрях да го използвам. Иначе аз го карах в хола, гледам телевизия и си въртя, така е по-разтоварващо  Peace
Би ли споделила ти какви упражнения правиш, колко често и по колко време?
Sivi, благодарско и от мен за съветите, когато заговори опита, е най-добре  Laughing Щях да ти пиша на лично, че да не затормозявам аудиторията, но виждам, че и други се интересуват - та, препоръчай, ако може, някакъв стягащ крем. Аз определено ще си вземам, тъй като упражненията, както обясних, засега са ми забранени  Wink

# 647
Teriyaky, благодаря за отговора  bouquet!
На моите овесени трици пише, че 100 гр. са около 350 кк, та ако е така, 45 гр. трици трябва да са 157 кк... newsm78. Но както казах, просто исках да сверя грамажа, а не калориите. Благодаря! Пък и щом го пише в сайта на "шефа", спорът е излишен.
Поздрави, момичета!!

# 648
v.r.i., Teriyaki, в момента ползвам този по препоръка на масажиста ми.

Мажа се сутрин и вечер. Но мисля, че всеки крем или гел за отслабване и за целулит би ви свършил работа, защото всички те имат и стягащо действие. Цялата идея е да се мажете редовно и да помагате на кожата, защото аз и това не правих по време на режима.  Embarassed
Teriyaki, по другия въпрос, някъде много назад по темите има мои отчети, но по правих 7 дни ударна фаза и общо за 8 месеца свалих от 110 кг до 67кг. След това в трета фаза смъкнах до 62-63 кг и ги поддържам вече повече от 2 години. Спазвах режима абсолютно стриктно, като не съм си позволява толерирани продукти, както и режимни десерти. Мисля, че и в трета почти не съм прибягвали до десетри, но някак си режима ме научи да не припадам толкова по сладко, колкото по мръвчици  Joy

Добавям си отчета, който съм дала преди години, за да съм по точна в мерките и теглилките  Wink
Начало на режима 23.01.2012
Ударен етап: 7 дни - 5кг
Втора фаза 30.01-20.08.2012 - 33,2 кг
Трета фаза от 21.08.2012 - 1,5кг
Общо свалени - 39,7 кг
Обиколка ханш в началото - 131см; Обиколка ханш днес - 97см
Като към днешна дата обиколката на ханша вече ми е 93 см, което ще рече че съм махнала 38 см от обиколката на дупето  Crazy

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 20:17 от Sivi

# 649
  • UK
v.r.i.-според треньорите кроса е най-щадящ ставите и съответно е подходящ за по-тежки хора.
Аз правя на Jillian Michaels ''30 day shred''. Кардиото е скачане, другото са гирички и натоварване с тежеста на собственото тяло. Скачането обаче не е подходящо за тежки жени! На мен ми харесва, че бързо свършва, натоварваш всичко и пот се лее доста.
Когато ме мързи да скачам правя упражненията за гръб, гърди и корем на Синди Крофорд от ''Тhe next challenge''. Тях си ги помня и не пускам видео. Покрай МЦ обаче много ме мързи и така...

Sivibouquet   bouquet   bouquet Ти си пример и стимул за всички нас.
Кремчето ми изглежда като масажен крем, професионален. Аз хич не обичам да се мажа, но ще трябва..

За движенито би ли споделила? Някакви упражнения, фитнес?

# 650
  • Варна
Добро утро момичета Simple Smile чета Ви с голям интерес всеки ден Simple Smile
Тъй като аз съм масажистка и бих ви препоръчала горещо с две ръце антицелулитния крем на Рика с киви ( около45лв) е ценичката но давам гаранция, че има невероятен ефект, стяга, разбива перфектно мастните натрупвания и за зимата е супер Simple Smile
И сега да ви се оплача както си вървях с минусчета надоло днес съм +400 отгоре Cry но няма да се отказвам  Twisted Evil  Днес съм на ПЗ и много водичка Grinning

Лек Ден от мен

# 651
Момичета, само да уточня и млъквам, защото стана малко като в анекдота за Мария-Антоанета и пастите.  Laughing

Това, което се опитвахме да кажем с Вещи, е че има критична точка (финансова), под която е невъзможно или ужасно трудно да се започне режимът или дори да се поддържа. Не става дума да се замести сьомгата с пилешко филенце, или Екскуизата с българска извара, или да се пести от ресторанти, а че имаш избор между картофи и българска извара, примерно, и можеш да пестиш само от закуски. Или, ако използвам сравнение с друг продукт, безсмислено е да се препоръчва крем за целулит за 45 лв и друг "само" за 15, примерно, ако човек има само 3 в джоба.

Това е! Успешен и слабеещ!   bouquet

# 652

Това, което се опитвахме да кажем с Вещи, е че има критична точка (финансова), под която е невъзможно или ужасно трудно да се започне режимът или дори да се поддържа.

Съгласна на сто процента, правилно ви разбрах.
Аз пък исках да кажа, че колкото и да е критичната ти точка, по-добре е да ги дадеш за нещо, което ще те нахрани, отколкото за боклуци в опаковки Hug. Ама доста време ми трябваше, за да го смеля... За мен режимът е супер - лесен за спазване, вкусен и нормално "скъп", ми то боб да ядеш и той 5-6 лева килото. Е, вярно, че стига за повече време, ама дали те наяжда?! Уф, да не ставаме дребнави. Момичета, тук сме за да си помагаме и това "млъквам" хич не ми харесва  Joy. Стягайте се и пишете, моля! Всяко мнение е ценно.

# 653
Момичета, по колко пъти ядете на ден? Докато четох за режима, вкл. и на сайта на Дюкан останах с впечатлението, че трябва да се яде по 4 пъти на ден. И още един въпрос - какво ядете? Аз нямам много възможност да си готвя, а вече едвам издържам само на сухи меса, предимно полусурови, вмирисани пилешки пържоли от пакетчета и кисело мляко, което въобще не обичам. Sivi, какво яде през тези осем месеца?

# 654
selsha, през тези 8 месеца хапвах пилешко, както и пилешки дреболийки, риба, извара и яйца. Кисело мляко също, но предимно сутрин с триците. Като никога не съм ограничавала количествата. Хапвах си доволно и си отслабвах. Когато хапвах пиле (предимно печено на фурната) го изяждах за 2 ядения или максимум три. Горе-долу ми се връзваше по едно пиле на ден (говоря за дните с пилешко) + 3-те суп. л. трици + половин кофичка кисело мляко. За междинни хапвания винаги си носех обезмаслена извара, която засища, пък и няма почти никакви калории. В ПЗ дните пък си носех таратор за междинните хапвания. Въпреки, че си готвех режимни манджи, изкарах по голяма част от режима на печени пилета и на риба. Кой знае колко пилета съм изяла ако седна да сметна за времето през което бях на режима  Laughing и предполагам, че на всеки друг би му омръзнало, но явно настройката беше важна, както и това че виждах резултати.
Sisinka13, този антицелулитен крем, който препоръчваш от къде може да се закупи. Проверих го в интернет и ми излиза информация само от чуждестранни сайтове.
Ползвала съм и по-скъпи кремове, както и по-евтини и моето мнение е че ако редовно се мажете ефект ще има от всички кремове. Ключът към успеха е постоянството, а не цената на продукта.
Teriyaki да отговоря на въпроса за упражненията и фитнеса.  Simple Smile Упражнения мисля, че е добре да се правят според проблемните зони, но тук във форума, в този подраздел има тема специално за спорта и там има много насоки, както и клипчета с гимнастика. А пък когато ходех на фитнес минавах  по три серии всички мускулни групи и приключвах с пътеката за половин час, като в началото бях на бързо ходене, а когато свикнах с темпото започнах да редувам бързото ходене и с бягане.
Момичета толкова от мен, че стана отново дълъг пост. Надявам се да съм ви била полезна   bouquet

# 655
Здравейте, момичета.
Днес ми е 5 ден, но въобще не съм доволна.
Сутрин ям или омлет без мазнина с трици, или кисело мляко с трици. За обяд ям пиле или риба или пилешки дробчета, които ги поливам с кисело мляко и горчица без захар.
Следобяд хапвам или кисело мляко или извара. Пия по 1 до 2 чаши прясно мляко с малко канела, чела съм, че е за отслабване. Вечеря пак пиле, риба или яйца. Правила съм си два десерта, крем карамел(който не го ядох само опитах), целувки с белтъци и стевия (нищо не стана) и извара с кисело мляко със стевия. Пия сигурно не повече от 1л-1,5 вода, не мога повече. Правила съм за 4 дни 2 дни упражнение, които преди са ми помагали да отслабна.
Имам да сваля близо 14кг, а за сега съм свалила 1кг. като чета по колко сваляте се чудя направо. Не съм яла нищо, което е забранено, а като гледам някои си хапват и пак свалят. Мислех си да правя 5/5, но май ще е 4/6, защото вчера ми стана лошо, исках да повърна, но явно нямаше какво , а и честно казано се демотивирах.
Според вас защо така се получава с мен?
Благодаря, на всички желая бързо да стигнат до целта си.
Целувки.
Забравих да кажа , че  за 2 дни съм изяла и пакет с рулца от раци, знам, че са бъкани с химия, но уж са от режима.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 08:22 от SmileKERM

# 656
  • Варна
Sivi този антицелулитен крем го поръчваме от Европа Медикал ( поне във Варна само там го предлагат) да цената е високичка но аз лично видях много голям ефект от него върху клиентките си и затова го препоръчах Simple Smile иначе да oпределено много упражнения и други видове кремчета биха вършили чудеса :}}}

# 657
Здравейте, дюканки  Hug
Напълно подкрепям, с две ръце, написаното от Овесено човече, и също на свой ред апелирам всеки, който следи темата, да се включва активно в нея, всяко мнение и съвет е ценен за компанията  Party
Sisinka13, и аз се заинтересувах за споменатия от теб крем. Ако има някъде в нета да се поръча, но и да се прочете за него, не се колебай да пишеш  Wink
selsha, аз хапвам закуска, обяд и вечеря, като следобед си хапвам и нещо сладичко режимно /не винаги/, но обикновено в късния следобед ми се прияжда нещо ей така и гледам да се залъжа с нещо позволено  Simple Smile
Teriyaki, благодаря за споделения опит за упражненията, записвам си за по-нататък  Peace
SmileKERM, в никакъв случай не съм най-големия специалист на режима, но на първо четене това, което ми направи впечатление от поста ти е млякото - доколкото знам, разрешеното количество на ден е около една водна чаша. Другото е водата - пий повече, аз лично консумирам поне 2-3 литра вода на ден, но и килата са ми повече. Така или иначе, пиенето на повече вода е в основата. Има и друго, да не се объркаш от сравняването - едни свалят повече, защото кг са им много /като мен например  Blush/, други имат по-малко и съответно свалянето е по-бавно. Най-важното обаче е да се чувстваш добре здравословно с режима. Ако не ти влияе добре, може би не е за теб  Thinking
Иначе аз днес съм пети ПЗ ден и май май съвсем разбираемо, задържам тегло. Нищо, установила съм, че след период на задържане следва период на отслабване и си го чакам с нетърпение. То самия мосю Дюкан го казва, така че ... да идват отслабващите дни  Joy
Тази сутрин закусих като никога най-простото - кисело мляко с трици. Толкова отдавна не бях хапвала, а ми писна всяка сутрин да правя нещо на котлона, та реших да си почина един ден. Толкова вкусно ми се стори обаче, все едно ядях Активия с мюсли /която обожавам/  Party, та се убеждавам, че в разнообразието му е цаката  Peace
Менюто ми за обяд и за вечеря ще включва пилешка пържола на скара с жарнати зеленчуци - тиквички, гъбки, чушки, по - малко от всичко  Peace
Извинявам се за дългия пост  Praynig Лек и режимен понеделник, и успешно-отслабваща нова седмица на всички   bouquet

# 658
SmileKERM, при всеки е различно (повтарям v.r.i.). Аз цял месец мъчих едно кило, а после за 20 дни свалих още четири. Като се отпуши, чак не повярвах Crazy. Но имам и дни, в които съм режимна, а вдигам до кило, кило и половина, явно вода, защото нещата се нормализират след два дни. Затова пък спрях да задържам вода преди цикъла. Абе, шашава работа! Ако обичаш месо, това е твоят режим, ако ли не - ще се измъчиш. Все едно мен да ме сложат на плодове  Sick. А триците и аз ги обожавам, по всякакъв начин, да не им се надява човек! Първия път, когато си купих, стоя, гледам пакета и въздишам тежко - поредната гадория, която трябва да ям, викам си ooooh!...
Обезмаслената извара "Жоси" ми е любима, върви ми едно мазно-мазно, като крем Joy. Дават, че няма почти никаква мазнина, дават много малко калории, не знам дали да им вярвам. Но ям доста от нея и нямам проблеми с теглото. Обърквам си я с горчица или лук и чесън, ще пробвам и с праз, и я ям в протеинов с пиле или скара. (В протеинов слагам малко лук, символично).
До скоро, сладурки, пишете, даже и да не е строго по темата.
ArhMih, къде си бе, любов?! То, работа, работа, ама и ние душа носим Heart Eyes...

# 659
V.r.i., не знаех ,ако говориш за прясното мляко де,  не съм виждала, че е до една чаша на ден, явно съм го пропуснала, въпреки че четох преди това. Аз преди 4г я бях почнала пак, но я спрях защото ми стана лошо, започнах да ям месо и зеленчуци и плодове, не ползвах никакво олио, тренирах всеки ден и за 2м свалих 15кг. Но това стана начин на живот, харесваше ми така. Но след 2 раждания може и да е нормално да е по-бавно.
овесено човече, по принцип обичам месо и то много, сега малко ми писна де. Но както казах при положение, че не прегрешавам си мислех, че ще е по-бързо, може би упражненията трябва да са ми по-силови, аз по принцип тренирам цял живот и все тежки тренировки, но сега ме беше страх на този режим да се натоварвам толкова сърцето.
Целувки,
успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт